Şimdi Ara

A101'de i5 İşlemcili Samsung Laptop 1199 T.L

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
9.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Laptop Ve Targus Kablosuz Mausun Fiyatı Bana Sıcak Gibi Geldi Arkadaşlar

• Laptop, en ucuz 1329 TL peşin hızlıalda. gayet uygun fiyata, arada bir orta halli oyunları veya yeni oyunları özelliklerinden kısarak oynayacaklar için iyi seçim olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 22 Kasım 2011; 17:23:07 >
  • 520m ekran kartı hariç bilgisayar iyi. Fiyat çok sıcak olmasa da iyi.
  • Ekran kartının modelini merak edenler için; GT 520M. Giriş seviyesi bir kart. Oyun oynamayı düşünenler uzak dursunlar. Yeni nesil oyunlarda fazla iş görmez.

Tepsi, sucuk ve tava hakkında yorumları bekliyorum :)
  • Tavayı daha önce almıştım, tenekeden mamul desek yeridir. Bir ya da iki kez kullanmışımdır, attım çöpe.
  • Kasa malzemesi iyi değil acerden hiç bir farkı yok

Bu kasanın aynısından olsa kesinlikle sıcak derdim ( en iyi kasası bu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Kasım 2011; 18:57:46 >
  • sucukta durum nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

sucukta durum nedir

Bir kere Çağdaş'tan Tivmaş marka, yine böyle ev tipi diye tanıtılan sucuklardan almıştım. Paket ve içindekiler de buna benziyordu. İçine koydukları maddelerden birini fazla kaçırmış olacaklar ki midem bulanmıştı, inanılmaz derecede keskin bir sarımsak kokusu ve aroması vardı sanki. Umarım bu da öyle değildir.
  • bimde bi ara satılıyordu direk şahin markası adında alıyorduk acaba onamı benziyor
  • quote:

sucukta durum nedir

paket veya poşet olan et - sucuk ve türevleri kesinlikle yenmez ne marka olursa olsun çok pis kokuyor insan tiksiniyor
  • 520m ekran kartlı notebook sahibiyim 1368*720 çözünürlülükte mw3,battlefield3 ü hiç kasmadan sıkıntısız oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrmblgl

520m ekran kartlı notebook sahibiyim 1368*720 çözünürlülükte mw3,battlefield3 ü hiç kasmadan sıkıntısız oynuyorum

neyin ne olduğunu millet biliyor ürünü satma çabalarınız boşa

yeni üyeliğiniz hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 22 Kasım 2011; 20:31:18 >
  • quote:

sucukta durum nedir

Hakmar Express' de 3,95TL' ye Güler marka 250Gr. vakumlu kangal sucuk satıyorlardı. Denemek için aldım bir adet.
    Eve gelir gelmez kaşarlı + sucuklu tava ekmeği yaptım. Gayet lezzetliydi.

Geçen aya kadar A101' de yarım kilo Aytaç büfe sucuğu 5,95TL' ye satıyorlardı, kullanım tarihi yakın diye. Bol bol alıp yedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 22 Kasım 2011; 20:37:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: byrmblgl

520m ekran kartlı notebook sahibiyim 1368*720 çözünürlülükte mw3,battlefield3 ü hiç kasmadan sıkıntısız oynuyorum

neyin ne olduğunu millet biliyor ürünü satma çabalarınız boşa

yeni üyeliğiniz hayırlı olsun

BFBC2 Low'da 30~35 FPS ile oynuyorum.
    İmza; Acer Aspire 5742G - GT520M kullanıcısı.

Oyun meraklısı biri olmadığım için ihtiyacıma göre aldım zaten. Denemek için yüklemiştim ve hala yüklü durumda. Arada girip çıkıp oynuyorum.

• ekran kartı 520MX te olabilir, GB de 520, Bimekste 520MX yazıyor.

mesaj yazan arkadaşa da satmaya çalışıyosunuz gibi bişey denmişler, güldüm buna :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Tavayı daha önce almıştım, tenekeden mamul desek yeridir. Bir ya da iki kez kullanmışımdır, attım çöpe.

tavayı daha onceden aldım
    hala sorunsuz kusursuz bır sekılde kullanıyorum
    fakat normal tava olarak degıl
    amacına uygun olarak sadece ve sadece krep ıcın kullanılmalı

belkı bırde gozleme lahmacun vs ısıtmakta kullanılabılır

ama normal kızartma vs ışlerınde krep tavası kesinlikle kullanılamaz
    ınce ve kenarları cok alcak oldugundan zaten pekte mumkun degıl

Bu mesaj göbeğiminbana verdiği yetkiye dayanarak yazılmıştır :)
    Krep + peynir işine haftasonu kahvaltılarında baslamak ıcın muazzam fırsat deneyın derım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 22 Kasım 2011; 21:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Tavayı daha önce almıştım, tenekeden mamul desek yeridir. Bir ya da iki kez kullanmışımdır, attım çöpe.

Krep + peynir işine haftasonu kahvaltılarında baslamak ıcın muazzam fırsat deneyın derım

Ben de biliyorum krep tavası olduğunu, zaten o amaçla almıştım.
    Bırak krep yapmayı, üzerinde kestane bile pişmedi. O kadar ince bir malzemesi var ki 5 yaşındaki bir çocuk bile sapını rahatlıkla eğebilir.
    Ucuz tavaların teflonları çok adi oluyor, kısa zamanda soyuluyor, aliminyumla başbaşa kalıyosunuz. Aldığım son ucuz tavaydı zaten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Ben de biliyorum krep tavası olduğunu, zaten o amaçla almıştım.
    Bırak krep yapmayı, üzerinde kestane bile pişmedi. O kadar ince bir malzemesi var ki 5 yaşındaki bir çocuk bile sapını rahatlıkla eğebilir.
    Ucuz tavaların teflonları çok adi oluyor, kısa zamanda soyuluyor, aliminyumla başbaşa kalıyosunuz. Aldığım son ucuz tavaydı zaten.

belkı farklı kalıtelerde mamuller satısa sundular
    sanırım bır sene cıvarı olacak
    ne sapı
    ne teflon kaplaması
    hıc sorun yok

en gec 2 haftada bırde haftasonları kullanıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ekran kartı 520MX te olabilir, GB de 520, Bimekste 520MX yazıyor.

mesaj yazan arkadaşa da satmaya çalışıyosunuz gibi bişey denmişler, güldüm buna :)

Fark etmez, ikisi de giriş seviyesi. MSI Afterburner ile GT 520M'ye biraz hız aşırtırsanız GT 520MX olur. GT 525M olsaydı işin rengi değişirdi ama değil.

Bu arada BF3 ve MW3'ü oynuyorum demiş eleman. Oynamadan oynamaya fark var. Atıp tutmayalım, muğlak ifadeler kullanmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

ekran kartı 520MX te olabilir, GB de 520, Bimekste 520MX yazıyor.

Fark etmez, ikisi de giriş seviyesi. MSI Afterburner ile GT 520M'ye biraz hız aşırtırsanız GT 520MX olur. GT 525M olsaydı işin rengi değişirdi ama değil.

Bu arada BF3 ve MW3'ü oynuyorum demiş eleman. Oynamadan oynamaya fark var. Atıp tutmayalım, muğlak ifadeler kullanmayalım.

Peki 1200tl butceye suanda alinabilecek daha iyi bir pc var mi? Yeni pc almayi dusunuyorum ve bu fiyata gayet iyi gorundu gozume...

Amac gecen senenin oyunlarini en yuksek,bu senenin ve 2012nin oyunlarini orta seviyede oynayabilmek. Bu verimi alabilir miyim?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.