Şimdi Ara

A101'de 8 Nisan Aktüel ürün: Greenvillage organik tavuk 29.95 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
8.114
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcroses

    a101 de soğuk döngü de sıkıntı var bence ne zaman gitsem dolabın yanında bir sürü ürün bekliyor. bim de hiç böyle birsey görmedim.


    ben bu tavuğu carsamba günü aldım 90 lira fiyat cıktı. kıza dedim oradaki fiyatla uyusmuyor. o persembenin fiyatı dedi. iade aldı ürünü. saçmalık şu ki poster de yazan ürünü iki hafta önce getirip magazaya koyuyorlar ya kasada ürün satışta değil diyor ya da böyle abuk sabuk fiyatlar cıkıyor defalarca başıma geldi bu olay. a101 bu konuda çok sıkıntılı.

    aktüel ürün tarihi geçince fiyatı yükseliyor. daha önceden hep böyle oldu. sorun etiketi değiştirmemelerinde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bella Ciao

    Bu mesaj silindi.
    Savcılığa suç duyurusunda bulunacam. Yok öyle dünya. Hakaret et kaç git. Aldım ss i

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakim bey

    Yukarıdaki şero mudur nedir bu eleman ve bir tane patlıcan sapı ile onlar gibi düşünen diğerleri için söylüyorum benim herhangi bir cemaat topluluk siyasi parti düşünce yapısı vs ile işim olamaz. Hiç birine dost da düşman da değilim.Kamu görevlisi olmam nedeniyle bu uygun da olmaz. Ben yazımda herhangi bir topluluğu öven veya diğerini yeren bir şey de yazmamışım sadece hoşlanmadığımı belirtmişim. Ben Atatürk’le ve Atatürkçülük ile alakalı en ufak bir şey de yazmamışım nereden anladığını anlamadım ama sen Atatürk’ün ve Atatürkçülerin tırnağının kiri olamazsın utanmaz adam. Bu memlekete bu insanlardan en ufak zarar gelmemiştir. Sen ve senin gibilerden zarar gelmiştir. Zamanında fetöcüler de her türlü platformda bu ve benzer sözlerlerle insanları ayrıştırıyorlardı şimdi hepsi saklanacak delik arıyor. Yarın bir gün sen ve senin gibiler de o hale gelebilir. Sonra siz de 17-25 Aralık öncesi, organik bağ, kandırıldık vs ağlamayın. Ömrü hayatında göremeyeceğin kadar fetöcü duruşması seyrettim o hallerini görsen bir daha sosyal medyaya adım atmazdın.Tabi ki bu dediklerimin olmasını kimse istemez. Dediğim gibi benim hiç bir toplulukla olumlu veya olumsuz işim olmaz.Söylemek istediğim istediğin topluluğa cemaate dahil olabilirsin ama aklını da onlara emanet etmene gerek yok. Senden olmayanları aşağılamaya ötekileştirmeye fişlemeye kalkarsan yarın bir gün en aşağılık insan olarak saklanacak delik ararsın.
    Çok güzel el altından hakaret etmişin. Ve tehdit. Hayırdır nereden geliyor bu efelenme. Kamu görevlisisin ve tanımadığın kişiye fetöcü vs. diyon... Bunlar tehlikeli söylemler. Forumda bu tarz açık söylemleri bulup mahkemeye dava açanlar var. Varsa yüreğin yazıyı silme..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Benim değil ama senin o kadar suç teşkil eden mesajın var ki..öncelikle neyin suç,neyin olmadığını öğrenmen daha hayrına olur bence..herkese suç.duyurusunda bulun burda sen en iyisi..hemen 2 tane mesajını çıkardım..bak bakalım kaç bucakmış dünya..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 9 Nisan 2021; 8:19:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Ben sero..

    Sana bunu yollayana da dava açtın mı bari

    A101'de 8 Nisan Aktüel ürün: Greenvillage organik tavuk  29.95 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 9 Nisan 2021; 9:26:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Millete burda gider yaparken suç işlemekte size mahsus herhalde..? Şu konuda kimse size hakaret etmemiş benim gördüğüm, siz sataşmışsınız millete..lakin öyle herkese gider,bir gün size de sıkıntı eder..kaldı ki,forum siciliniz de pek parlak değil bu anlamda..ya yaşınıza uygun konularda dolaşın ya da bu işleri bırakın..

    A101'de 8 Nisan Aktüel ürün: Greenvillage organik tavuk  29.95 TL
    A101'de 8 Nisan Aktüel ürün: Greenvillage organik tavuk  29.95 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 9 Nisan 2021; 9:20:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    haklısınız, neyse üstüme sıçramadan gideyim. her devrin adamıyla işim olmaz.

  • hoaydaaa
  • ne organikmiş karıştırmış ortaligi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuğun organikliği ile ilgili bilgi almak için girdiğim topic’te “Kenan Evren Atatürkçü müydü değil miydi?” gibi bişey mi okudum yoksa halis mi görüyorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Sen hakaretin tehditin anlamını biliyor musun şero efendi. Aç TCK 106, 125 oku benim yazdıklarımda ne tehdit ne hakaret var. Hiç kimseye de fetöcü falan demedim nerenle okuyorsun. İnsanlara iftira atan en adi alçaktır. Sen hani engellemiştin ne oldu. İstediğin yere de şikayet et hadi ne olacak. Karşındakinin kim olduğunu ne işle meşgul olduğunu bilmeden saçma sapan konuşma. Senin fare tuttuğun kadar bizim kedi sevmişliğimiz var. Neyin suç olacağını hangi maddeye uyacağını son güncel Yargıtay kararlarıyla baştan sona bilirim.Herkese açık sanal ortamda suç işleyecek kadar ahmak da değilim. Zeka seviyen her yazdığın yazıyla kendini ele veriyor zaten kullanıcı isminden de belliydi de hadi neyse daha da yazma kalbini kırdırma hadi engelle git yallah.
  • bu arada tavuğu aldım. soğuk zincirde herhangi bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü taş gibiydi hayvan.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.