Şimdi Ara

A101 Çiğli 1 Nisan metro çıkışı şube Tvler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.188
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Çiğli şubesinde bu tv. Metro nun çıkışında sol çapraz köşede hemen.

Tek bu değil bu arada.

55" olanı da var 1799 lira. Bence o da uygun ama işte bize büyük gelir. En az 4-5 metre lazım 55" tv ye.

39" 899
    43" 999 lira bu arada. Tabi bu 39 ve 43 de smart ve 3D yok.

Broşürlerde yok. Broşürde de bişey yok zatwn saksı, çiçek böcek felan.
     A101 Çiğli 1 Nisan metro çıkışı şube Tvler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 48 ınch olan modelı 48 uhl 950 serisimidir ? ve izmir çiğli değil mi ..
  • Çiğli de metro olmaz mı hiç :)

Hem Tren hattı olan metro (izban) var. Hem de Metro alışveriş mağazası var.

hatta Metro çikolata bile var

Bahsettiğim yer Metro çiğli istasyonu, Aktarma merkezi tarafı çıkışı. Çıktığınızda sola dönüp caddeden 50 metre giderseniz köşedeki A101

Bu arada 48i hatırlamıyorum ama 43 ve 55 serisi vardı.
  • İzban metro değildir. TCDD hattını kullanan modern tarzda bir banliyö tren sistemidir. İzmir'de metro sadece Fahrettin Altay - Evka 3 arasında bulunur. Daha detayına inerdim ama şimdilik zamanım yok, yazamayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nForcer

İzban metro değildir. TCDD hattını kullanan modern tarzda bir banliyö tren sistemidir. İzmir'de metro sadece Fahrettin Altay - Evka 3 arasında bulunur. Daha detayına inerdim ama şimdilik zamanım yok, yazamayacağım.

laf söyledin bal kabağı. adam gitmiş araştırmış sağ olsun paylaşmış. şimdi bu tartışmanın metro mu izban mı bilmemne demenin ne anlamı var ki? adama teşekkür et geç. ne için bu çok bilmişlik

UHD uydu alıcısını dert etmeyin. Kullanmak istediğiniz zaman servisi arayıp bu 4k kanalları açmıyor dersiniz, servis de ya uydu alıcıyı 4k yapar, ya da sizr hediye eder.

Zamanında fullhd cihazın HDready olarak gelen uydu cihazını o şekilde yaptık Nexon mu Awox mu neydi.

Konuyla alakasız lâkin bana crvap hakkı doğmuş. Espirili bir şekilde izban a metro dendiğini size anlattım.

Diğer yandan metro nun araçları eskidir ve banliyö olabilir anca, hattı da izban dan daha kötüdür.
    Kaldı ki izban ın araçları sıfırdır ve cok daha rahat ve konforludur.

Son olarak ismi izban dır evet. Lâkin konu tv indirimli alınabilsin diye fırsat için açılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chewrokee -- 7 Nisan 2016; 15:27:52 >

Orijinalden alıntı: tgenc

laf söyledin bal kabağı. adam gitmiş araştırmış sağ olsun paylaşmış. şimdi bu tartışmanın metro mu izban mı bilmemne demenin ne anlamı var ki? adama teşekkür et geç. ne için bu çok bilmişlik
    Bu üslubunuzdan buradaki herkesi 15 yaşında liseli olarak varsaydığınızı anlıyorum. Umarım bir gün bu hülyadan uyanır ve sözlerinize dikkat edersiniz ki bu yanılgılara düşmeyesiniz. Ayrıca emredici biçimde "teşekkür et" diyerek hiç kimseyi incitmeye hakkınız yoktur. Birilerinin teşekkür edip etmemesi sizi değil, teşekkür eden ya da etmeyen insanları bağlar. Çünkü zorla güzellik, güzellik değil zorbalıktır.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 7 Nisan 2016; 21:51:08 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim burada dile getirmek istediğim tek şey bildiğimiz tren istasyonunun halk arasında "metro" diye adlandırılmasının yanlışlığıydı. Ancak sırf bu yanlışlık yüzünden birbirimizi kıracaksak, birbirimize saygısızlık edeceksek, birbirimizle kavga eder gibi konuşacaksak, başlığın konusunu saptıracaksak o zaman daha çok uzatmadan susalım gitsin. Sürç-i lisan ettiysem affola. Hepinize iyi geceler diliyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.