Şimdi Ara

A101 Buffalo koşu bandı 599TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.298
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joong

    Başka yerlere de yazdım.Koşu bandı yerine eliptik bisiklet almak daha sağlıklı.Eliptik bisiklet de en az koşu bandı kadar efor sarfettiriyor.Manyetik alırsanız ses de duymazsınız komşunuz da rahatsız olmaz.

    eliptik bisikletler de düşünülebilir tabi ama kısaca bi baktım yorumlara, genel olarak koşu bandına göre daha çok efor sarfettirdiği ve daha çok terlettiği vs yazıyor.

    benim amacım kilo vermek değil, tabi verirsem iyi olur ama, koşu bandında bile biraz koşmaya başlasam7-8km/s nabız çok yükseliyor, ki bu benim için tehlikeli, genetik olarak kalp krizi riskimiz yüksek, hem babam hem dedem, hem amcam kalp krizi geçirdi, amcam sağ sadece

    aynı genetikten gelen şekerde mevcut, babam, halam, dayım vs şeker hastalığı mevcut, bendede 3 sene önce çıktı şu an yaşım 31 normalden çok önce çıktı, gaziantep mutfak kültüründede şeker hastalığı diyeti yapmak pek mümkün değil, ki bende çok nefsime hakim olan biri değilim


    galiba bu koşu bandını alıcam, sadece 4-5km hızla haftada 4-5 gün 50dk yürürsem sakatlanma olmaz diye düşünüyorum.

    fiyat olarak ucuz değil, ama bence pahalıda değil, internette aynı fiyata yanında twister ve thermal kemer hediye ama onların fiyatı toplasan 25-30 tl ancak eder, onlarıda zaten kesinlikle kullanmayacağım için gerek yok


    ikinci el kaliteli markalara gelirsek, bütçem normalde 300-400 tl idi, bulunduğum şehirde o fiyata ikinci el yok, 500tlden aynı özellikli dynamic var satılan, başka şehirlerde daha kalitelileri 1000 tlden başlıyor ki bende bunu hemde görmeden kesinlikle veremem.

    perşembeye kadar fikrim değilmezse şimdilik almaya çok yakınım, mecburen yürüyüş yapmam lazım yoksa şeker bi kaç sene sonra bi tarafıma vurur diye korkuyorum.




  • Şu 50 liralık mekik aleti hakkında yorum yapabilecek var mı? Fiyatı iyi midir? İki günde elimizde kalmasın?

    Alalım diyoruz, evde en az 3 kişi var kullanabilecek. Acilen yorumları bekliyorum.
  • yaw tam almaya karar vermiştim bu seferde annem çok ses oluyomuş komşuyla papaz etme bizi dedi, çok ses oluyomu hakketen, koşma yok sadece yürüme
  • İhtiyacı olanlar için artık ihtiyacım olmayan altis marka koşu bandı ve mekik bandı için yardımcı olabilirim.
  • Gündüz 3 gibi baktık bizim buradaki marketlere, hiçbirinde kalmamıştı mekik aleti.
    Fiyatı bu civarlarda olup da tavsiye edebileceğiniz bir market, site vs var mıdır? Mekik aleti için.
  • Joong kullanıcısına yanıt
    peki eliptik bisiklet şeker hastalarına iyi geliyor mu yani yürüyüşle aynı fonksyonu mu görüyo
  • Benim tavsiyem bisiklet ya da eliptik alın.

    Ve evde spor için mutlaka kulaklıkla müzik dinleyin. Bisiklete binip sessiz odada boş boş pedal çevirmek inanın çok aptalca geliyor 5 dakika bile dayanamıyorsunuz. Keza tv izlemekte aynı derecede sıkıcı oluyor. En güzeli tempolu müzikler.

    Bu tarz ürünleri kullanacaksanız ve uzun süre kullanırım geçici heves değil diyorsanız kaliteli marka almaya bakın. Bende voit marka bisiklet var. İlk başlar 5 10 dakika bile binmediğimiz hemen sıkıldığımız için iş görmez diyorduk fakat ben bu müzikle kardio yapma işine girince 1 saat çeşitli şekillerde bisiklete binerek ciddi derecede nefes açtım ve bacak kuvvetlendirdim.

    Bacaklar kuvvetlenip nefesiniz açıldıktan sonra. Dışarda hızlı tempo yürüyüşlere başlayın, daha sonra ara ara koşun ara ara yürüyün. Böyle böyle ayak bileklerinizi, dizlerinizi vücudunuzu yavaş yavaş koşuya hazırlarsınız. Daha sonra hafif tempo koşuya geçin. Önceden 500metre bile koşamazken geneli orta ve ara ara hızlı tempo olmak üzerek 6km yi 45 dakikada aralıksız koşar hale geldim.

    Kış geldi tabi spora ara verdik hızla yağlandım. Kilom aynı ama kas kaybettim tekrardan yavaş yavaş bisiklet ile başlıyorum sporuma. Bu buz gibi havada koşu imkansız gibi. Çivi gibi hava ciğerleri maf ediyor


    Diğer bir tavsiyem bisiklet yerine eliptik almanız. Ben koşuyla moşuyla uğraşamam günde yarım saat spor yapmak istiyorum en optimum çalışmayı nasıl sağlarım derseniz eliptik alın. Kalça bacak kollar aynı anda çalışır. Çok daha yorucudur lk başlar fazla zorlamayın kendinizi.

    Bisiklet ise kalça ve bacak çalıştırır sadece. Eğer iyi bir bisiklet aldıysanız oturmadan da pedal çevirebilirsiniz yarı eliptik tarzı çalışabilirsiniz kollar hariç.


    Ama işin kilit noktası motivasyon. Hangi aleti alırsanız alın kararlı değilseniz, üşengeçseniz, çalışırken kendinizi motive edemiyorsanız inanın bornoz askılığı olarak kalıyor o alet Kış yüzünden büyük üşengeçlik var üstümde şu anda ondan biliyorum




  • Ben aldım Gecen sene bosuna odada cok yer kaplıyor hele küçük ev ise

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof. Dr. MEZARCI

    dizlerimin icine etmisti bu kosu bandi olayi, artik 1.8 ile bile yuruyemiyorum bantta. o yuzden sadece disarida yuruyorum.

    + 1905
    Uzun yıllar kullandım dizlerim ayak bileklerim kaslarım mahvoldu sattım kurtuldum bir daha tövbe eve sokmam ...
  • Dizlere nasil zarar veriyor acaba hic kullanmadim kosu bandı merak ediyorum alsam mi dedim diyordum fakat yine en guzeli disarida kosmak sanirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: historiyst_45

    quote:

    Orijinalden alıntı: Prof. Dr. MEZARCI

    dizlerimin icine etmisti bu kosu bandi olayi, artik 1.8 ile bile yuruyemiyorum bantta. o yuzden sadece disarida yuruyorum.

    + 1905
    Uzun yıllar kullandım dizlerim ayak bileklerim kaslarım mahvoldu sattım kurtuldum bir daha tövbe eve sokmam ...

    Kosu bandinin bu tur problemler sebep oldugunu bilmiyordum

    peki sebep nedir bilmiyordum bu tur diz vs problmelere sepeb olacagini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sürekli dönen plastik bir zemin üzerinde koşmak eklemleri tendonları dizleri mahvediyor.Bunu ilk etapta anlamak mümkün değil.Ancak ilerleyen zamanda ağrı szı acı ortaya çıkınca kafaya dank ediyor ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boxor

    quote:

    Orijinalden alıntı: salla_gitsin



    ayrıca sauna eşofman giyerek koşman x2 katında verim almanı sağlar



    eşofman türevi şeyler giymek sadece ekstra "su" kaybetmeyi sağlar hocam. Kalori yıkımına herhangi bir etkisi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky999 -- 19 Şubat 2015; 19:59:30 >
  • 5 aydir altis mk-750 eliptik bisiklet kullaniyorum. Hergun 6km kadar yurume/kosma yapiyorum.

    Kosu bandindan daha kullanisli ve ne kadar hareket edip kendinizi zorlayacaginiz size kalmis. Zorluk ayarlari da var. Ustelik halen sessiz. Tavsiye ederim.

    Yatarak tv izleyecegime yuruyerek tv izliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.