Bildirim
A101 birkenstock ve crocs terlik firsatı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu fiyata millet 3 cift ayakkabi aliyor naptin a101
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
nesi ucuki bir çok mağazada kuponla çekle daha ucuz.
sen 101 sin reklamlarda binlece şubem var diye hava atıyosun ,fiyatlardada göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
keriz.avi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A101 den birkenstokla cıkan teyze gorurmuyuz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
A101 gaza gelmiş
Parası olan elbetteki bir terliğe 200 tl verir ama emin olunki giydim denedim 200 tl edecek bir terlik değil.Neyine bu kadar para istiyorlar zenginlere hitap eden yada gösteriş peşinde koşanların alabileceği şeyler. -
Bu fiyatlarla ellerinde kalır.Sonbahara doğru da fiyat kırarlar.7000 marketi olan adam bu terliği daha uyguna mal edip satabilir.Yanlış satış politikası
eskiden çıplak ayak gezerlerdi, şimdi her eve birkenstock giriyor
A101 artık halktan kopmuştur, gözünü orta-üst kesim teyzeler ve ablalara göz dikmiştir.sonu hüsrandır. :D
avrupanın kinetixine fiyatını 5le çarpıp vergisini komisyonunu katınca haa pahalıysa iyidir diyoruz. terlik lan işte abartmayın 200 lira ne la
Geçen başka bir sitede gördüm fotomontaj sanmıştım ama gerçekmiş
bu birkenstock terliklerin olayı nedir ? çok rahat falan mı?
Geçen hafta migrosta büyükler için crocs lar 136 tl idi. -
a101 müşteris 120 lraya terlik mi alıyor -
O paraya terlik alıyım, anam kafamda aim training çalışır.
Birde Harca harca bitmez diyorlar, bitermiş demekki
55 liraya ben spor ayakkabi aldim la decathlondan bir terliğe en fazla 15 lira veriririm...
Bu hayat pahaliliğinda bu fiyata bu terliği alan ya zengindir ya da akılsız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 23 Haziran 2018; 15:9:53 >
200 tl terlige vermek evlat acisidir benim icin :)
Almayin beyler hanima aldim rahat degil normal terlikten çok farki yok aldanmayin derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
bu fiyata millet 3 cift ayakkabi aliyor naptin a101
|
55 liraya ben spor ayakkabi aldim la decathlondan bir terliğe en fazla 15 lira veriririm...
Bu hayat pahaliliğinda bu fiyata bu terliği alan ya zengindir ya da akılsız ![]() |
nesi ucuki bir çok mağazada kuponla çekle daha ucuz.
sen 101 sin reklamlarda binlece şubem var diye hava atıyosun ,fiyatlardada göster ![]() |
A101 den birkenstokla cıkan teyze gorurmuyuz
![]() |
Alıp giyene saygı duyarım fakat 10 lira bile olsa almam da giymem de bu tipsiz terliği...
|
Alanın alnından öpüp helal olsun sana yiğidim demek istiyorum
![]() ![]() |
Bu terliği daha önce giymeyen,almayan hiç yorum yapmasın bence.O pazardaki terliklere benzemez bu.O zaman Adidas,Nike da almayın 300-400tl verip.Ben eşime aldım.3 sene oldu,en ufak bir yırtılması yok.Eşimin de dediğine göre inanılmaz rahatmış.Zaten elinize aldığınızda kuş gibi hafif gelir.200 tl verip 2-3 sene giydiğinizde Zaten senelik 70-80tl ye gelir.50tl ye aldığınız terlik 1 sene gitmez.20tllikleri saymıyorum bile.Tamam 200tl pahalı olabilir ama her sene almazsın en azından.
|
avrupanın kinetixine fiyatını 5le çarpıp vergisini komisyonunu katınca haa pahalıysa iyidir diyoruz. terlik lan işte abartmayın 200 lira ne la
![]() |
ayponcular kapışır merak etmeyin.
![]() |
Benzer içerikler
- yudum egemden hile
- tod süper dolu paket
- setcard geçen yerler
- qnb maaş kampanyası
- kim gb ister puan hilesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X