Bildirim
A101 10 TL ALIŞVERİŞE ALGİDA BON CREMO DONDURMA 1400 ML 4.95 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
adı dondurma süt varmı bunda şekerli buz değilmi bu ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 12 Ekim 2019; 7:38:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süt var tabi ki... Dondurma olup olmaması sütünden değil, yağından. Bitkisel yağ ilave edildiğinde dondurmaliktan çıkıyor. Not: süt değil süt tozu kullanılıyor dondurmalarda
Not: adı dondurma değil... Ilanda dondurma yazmıyor, konuyu açan arkadaş dondurma yazmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulashcan -- 12 Ekim 2019; 7:52:39 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Geçen sene 7 8 tane aldım yazı çıkardı 3.5 TL idi şimdi 5 TL yine güzel fiyat beğenmeyen almasın Algida klasik dondurma işte
Dondurma diye satılanların hepsi öyle değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
750 gram yapıyor dondurma.
Markette gördüm kapların kapakları şişmiş hava yapmış almadım.
Başka birşey için girmiştim o da olmayınca çıktım...
Buz bu
YağLı Buz :( -
750gr 5tl
bu ve benzerleri ürünler dondurma değil. çocuğun varsa alma, kendiniz için alın .
eskiden limon-şeker-su ile çubuk dondurma yapardık o bile bunun yanında harikaydı.
1kg gerçek dondurma ortalama 40 tl -
Adanlar dondurma olduğunu iddia etmiyor hiçbir yerde de dondurma yazmıyor zaten konu sahibi neye dayanarak dondurma demiş bilmiyorum
bunlar dondurma degil sütlü buz -
bu dondurma değilki sütlü bol şekerli buz -
''Dondurma'' isteyenler BİM'de satılan 10 tlye 500ml maraş usülü dondurmayı tercih etsinler. Tadı fazla şekerli ama sonuçta dondurma. Onun dışında a101'e bazen margido markalı maraş usülü dondurma geliyor onu tavsiye ederim. Orijinaline çoık yakın maraş usülü dondurma. Büyükşehirde yaşamayan insanlar kolay kolay dondurmacı bulamayabiliyor şehirlerinde. -
A101de iyice sacmaladi.
dondurma yazsa bıle dondurma değil çoğu zaten dondurma yazdı dıye dondurma olmuyor -
-
Dondurma olmayanlara dondurma yazılamıyor tebliğ gereği.quote:
Orijinalden alıntı: 140karakter
dondurma yazsa bıle dondurma değil çoğu zaten dondurma yazdı dıye dondurma olmuyor
Markalı hiç bir firma, etiket içerik bilgisinde bitkisel yağ olduğu halde dondurma yazmaz.
Hee, tağşiş yapar, bitkisel yağ eklediğini saklar, o başka mesele, konumuz o değil.
Etiketinde dondurma yazıyorsa, dondurmadir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adam başlığa dondurma yazmasa ürünün ne olduğunu niye yazmıyorsun dersiniz yazınca da dondurma değil o.
bedava verseler yemem bunu. Yağlı şekerli zehir gibi. Vücudunuza bu kötülüğü yapmayın.
Bu tip marketlerden soğuk zincir ürünleri almayın. Ürün geliyor kamyondan indiriyorlar 2-3 kişi mallar bir kenarda bekliyor reyona gelip dizene kadar eriyor dolapta tekrar donuyor. Müşteri gelip dolabın kapağını açıyor öyle bırakıyor.
Günlük süt alırdım birkaç kere bozuk çıktı.
En Beğenilen Yanıtlar

adı dondurma süt varmı bunda şekerli buz değilmi bu ürün
|
Geçen sene 7 8 tane aldım yazı çıkardı 3.5 TL idi şimdi 5 TL yine güzel fiyat beğenmeyen almasın Algida klasik dondurma işte
|
Adam başlığa dondurma yazmasa ürünün ne olduğunu niye yazmıyorsun dersiniz yazınca da dondurma değil o.
|
Benzer içerikler
- bim kokoreç
- sportime güvenilir mi
- flo 2 al 1 öde
- boyner çark çevirme
- soğuk baklava bim
- black friday ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X