Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.028
Cevap
5
Favori
199.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HELAL OLSUN ATİKERE.FORUMU İNCELEYİNCE BAŞKA HİÇ BİR MARKA BU KADAR DEĞERLENDİRİLMEMİŞ.BUNU İYİYEMİ YORSAK KÖTÜYEMİ YORSAK BİLEMİYORUM AMA KABUL ETMEK LAZIM ATİKER ARTIK BİR MARKA OLDU.BENCE BU KADAR İNCELENMESİNİN SEBEBİ SANKİ HERKES ATİKERİN BİR AÇIĞINI ARIYOR.ARKADAŞLAR BÜTÜN YERLİ İMALATCILARA DESTEK OLMALIYIZ.YIKICI DEĞİL YAPICI ELEŞTİRİLER YAPMALIYIZ.İTALYADAN AYDA 5000 NİN ÜZERİNE LPG KİTİ GİRİŞİ VAR.YAZIKTIR GÜNAHTIR
    BUNUN MADDİ KARŞILIĞI 1 500 000 EURO NUN ÜZERİNDE.GELİN HANGİ YERLİ MALI OLURSA OLSUN EĞER SORUNLARI VARSA VE BİZ BUNU SERVİSLE ÇÖZEMİYORSAK DİREK İMALATCILARINI ARIYALIM,ÇÖZÜM İSTEYELİM.
    BİRKAÇ TANE MARKA BAĞIMLISI FORUM KATILIMCILARI VAR.ONLARA DEĞİL ATİKER DÜNYANIN EN İYİ MARKALARINI GETİRSENİZ FİKİRLERİNİ DEĞİŞTİRMEYECEK GÖZÜKÜYORLAR.GÖRMEDEN BİLMEDEN DİNLEMEDEN İLLEDE KENDİ MARKALARI.ONLARADA SAYGI DUYUYORUM NEDE OLSA O MARKAYI SATIYORLAR.
    ATİKER-FEMA-ALDESA-VOLTRAN VE DİĞER YERLİ İMALATCILARIN HEPSİNİN YOLU AÇIK OLSUN.İNŞALLAH EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ İMAL EDEREK HER AY 1,5 MİLYON EURO DAN ÇOK DAHA FAZLASINI ÜLKEMİZE KAZANDIRIRLAR.




  • ARKADAŞLAR
    eğer uydurabilirsem 2004 corolla ya (1,6 sol ) enjektör kablolarına fiş yapıyorum ve cumartesi günü montajı yapacağım.belki de atikeri ilk defa kesmeden takan ben olacağım.
    malatyada atiker bayii mert oto gaz 5.20 bmw ye 6 silindir li bir işcilik yapmış reklam değil ama teknik olarak söylüyorum mükemmel yapmış gördüm. bende yapınca tektek fotoğraflayacağım.
  • arkadaşlar lpg yi ruhsata işletme masrafları ne kadar tutuyor..
  • bütün işlemlerini kendin yaptırırsan 210 YTL civarında tutuyor
  • alfunu ve pdr 42 arkadasım ılgılendıgınız ıcın ayrı ayrı tesekkur ederım.uc veya dort gundur forma gırmemıstım yenı gordum tavsıyelerınızı.bu arada benım gazdan benzıne gecme sorunum devam edıyor biiiiip sesiyle akraba olduk.bazen bes bazen on bazen 20 km sonra gecıyo benzıne .arabaya benzınlı bınıyom desem yerıdır. Dun aksam tavsıyenı okur okumaz bugun denedım.otobana cıktım benım araba gectı 10 km onra benzıne cektım hemen sag emnıyet serıdıne yattım arabanın altına (cunku baglayan cok asagı baglamıs gaz regulatorunu) attım elımı sıcak ısınmıs epeyce elını devamlı tutarsan yakıyo ama dokunabılıyorum netıce de.benım tahmını 70 derce falan ısınmıs .sımdı ne yapmalıyım.Yanı bozuk mu acaba.Belkı 15 sefer gıttım sanayıye bır ay ıcınde bırkac gundur dınlenıyom gıde gele usandım cunku.En son baska bı ustaya tekrar taktıracagım bakalım ne olacak.Ama bıdaha atıker mı asla taktırmam para verecekler tak dıyecekler yıne taktırmam.Bu arada en son gıttıgımde basıma gelen bı olayı anlatayım sanayıdeyım gıttıgım usta meshur bı yer ızmır de sıte olusturuyolarmıs nette benım fıestayı gorunce abı ac kaputu resımlerını cekelım dedı. dedım sen ne dıyon ya dalgamı gecıyon ben bır aydır sanayıden cıkamıyom abı cekelım ya ne olacak dedı cek dedım bende cektı ama yakında bır fıesta maduru daha duser nete.Benım gıbı yazar durur hergun nette .belkı bır yetkılı duyar da yardım eder dıye.




  • İHSAN ONE
    bu gün malatya da ben de sahit oldum 2004 lada vega 16 v.'e taktılar. ve taktıktan sonra bir okadar zaman aynı senin kine benzer bir durum araç gaz da iken gaz pedalına sertçe basıyorlar 4-5 bin devirler den geri düşer iken tekrar benzine geçiyor. ve biraz son ragaza geçiyor.
    BAYİİ BURA DA DAHA 1 AY DIR FİLAN ÇALIŞIYOR. ve arkadaş 20 ye yakın taktım ilk defa böyle bir şey ile karşılaştığını söyledi.
  • ihsanone bence taktırdığın bayii bu soruna çözmedi ise senin sitemini KONYA ATİKERE GÖDERMELİDİR ve senin aracına uymuyor ise üçretini geri ödemeliler.
    müşteri memnuniyeti önemli belki araçtan da kaynaklanı ama bu araç benzin ile mükemmel çalışıyor sa (senin dediğin gibi) atiker bunu çözmelidir geçirdiğin sürec bayağı uzunnnnnnnnnnnn.
  • ihsan one mesala bugün o düzenli çalışmayan lada ya benim test ettiğim opelin ecu sunu söküp taktılar o da ayarlan dı.fakat arac aynı arızayı yine verdi
    sana böyle birşey yaptılar mı? tabii bunu takan bayii yapmalı .senin ecu yu test için başka ecu ile denemelidir bence bunu da yaptır........
  • İHSANONE
    regülatör deki ısı motorun su ısısı ile aynı olmalı yani senin devir daim su borusunun sıcaklığı ile regülatör sıcaklığı bence aynı olmalı böyle ise sistem doğru bağlanmıştır.
  • alfunu kardesım tekrar tesekkur ederım.Bana bayını verdıgı cevap şu: son olarak gel sabahleyın erkenden sistemı komple ınceleyelım.Ama nasıl ınceleyeceklerıne daır hıcbır fıkrım yok.ACaba dıyorum tesısatı sokup tek tek baglantıyı mı kontrol edecekler yoksa ecu yu degıstırıp mı yapacaklar bılmıyorum.pazartesı sabah erkenden gıdecegım.Insallah olur yoksa sıstemı sokun dıyecegım yoksa bu sıstem bana kafayı yedırır.
  • arkadaşlar bu gün saat 16:00 itibari ile ATİKER lendik.
    takıldığı dakikadan itibaren test aşaması ve ilk kullanım müthiş benzin ile çok az bir performans farkını hissettim sanırım alıştıkça bunun farkını anlamayacağım.
    buradan resimleride yayın layacağım. enjektör kablolarını kesmeden monteyi usta ile birlik te yaptık mükemmel oldu ve gaz enjektör manifoltu haric hepsi motor üst kapağın altında kaldı ecunun ,regülatörün,fitrenin yerleri çok iyi oturdu .kaputu açın ca göze batan hiç bir şey yok. sizlere yayınlayacağım .
    bundan sonra ATİKER den garanti süresi boyun ca sonsuz teknik destek ve garan ti sonrası uygun fiyat lı parça desteği istiyoruz.
    bizler yerli malını seçtik ve memnunuz .memnuniyetimizin devamını:
    ATİKERİN MÜŞTERİ ANLAYIŞI YAKLAŞIMLARINI DAHA DAGELİŞTİREREK DEVAM ETTİRECEĞİNİ TEMENNİ EDİYORUZ.
    NOT:BU YAZDIĞIMI ATİKER DUYSUN
    İNANIN LOJMANA AKŞAM ÜZERİ GELDİM BENİ GÖREN 5 ARKADAŞ GİDİP RANDEVU ALDI MALAT YA BAYİİ NE SORABİLİRSİNİZ ( COROLLA DİYE )




  • alfunu tebrikler bu kablo olayını çözdün sanırsam inş. diğer bayilere örnek olur kablo konusunda ayrıntıları bekliyoruz
  • Arkadaşlar bende SİVAS ilinde ATİKER sıralı taktıralı birkaç gün oldu.Araç 2000 cc 1996 model Opel Vectra Cd. Atikeri taktırdığımdan beri öyle memnunumki anlatamam.Ne arıza ışığı yandı,ne başka bir değişiklik oldu.Herşey eskisi gibi aynı,sabah ilk çalıştırma mükemmel ama ortalama 3 dakika sonra gaza geçiyor.Ben ortalama 3-4 km sonra geçer diye biliyordum.Gaza geçme sıcaklığı 30 dereceye ayarlanmış.32 litrelik depo taktırdım ve yaklaşık 26 litre lpg aldı.şuan 150 km.halen devam,bakalım ne yapacak.Yerli malı ATİKER'i herkese tavsiye ederim.Teşekkürler ATİKER ve SİVAS BAYİİ,bütün arkadaşlara sorunsuz tasarruflu günler dilerim.Yakıt sarfiyatını ileriki günlerde yazmaya devam edeceğim.
  • arkadaşlar her şey mükemmel çalışıyor.MAŞALLAH 41 KERE A T İ K E R UTANDIRMA BİZİ !!!!!!!

    SİVAS ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ BU ATİKER GÜZEL ÇALIŞIYOR.

    RESİM BOYUTLARINI ÇOK BÜYÜK ÇEKTİĞİM İÇİN FORUMA YÜKLEYEMEDİM.BİR YOLUNU BULUNCA ATACAĞIM.(CEP İLE CEKİN CE BELKİ OLUR.CAM İLE CEKMİŞTİM PİKSELİ BÜYÜKMÜŞ)

    MONTAJ DA BİRŞEYİ FAK ETTİM TOYOTO NUN ENJEK.'LERI YUKARAIDA VE MONTAJ KENDİ İMALİMİZ FİŞLER İLE KOLAY OLDU.BAZI ARAÇLARIN Kİ BÖYLE DEĞİL VE BUNU İSTESENİZ DE BÖYLE YAPAMIYORSUNUZ BELKİDE DİĞİER MARKALARDA KESMİYORUZ DEYİP ........ OLABİLİR.
    DİREK BU FAALİYETİ GÖRMEK GEREKİR

    BU ARADA OKİS SENİN DİĞER FORUMLAR DA DA YAZILARINI GÖRDÜM ARKADAŞIM SEN BU TÜP İŞİNİ SANIRIM CANIN SIKILDIĞI İÇİN TAKİP EDİYORSUN VE BOŞ TAKİP EDİYORSUN SENDEN BİR YARDIM İSTEDİM BANA BRC CİNİN YAZDIĞI YAZIYI ÖRNEK VERİP BRAVO DEDİKODU GÜZEL YAZMIŞ DİYORSUN.TÜP İÇİN ŞİMDİYE KADAR NE YAPTIN.FAZLA TAKİP HASTA EDER BENCE BIRAK. YADA ELİN BİRAZ ANAHTAR TUTSUN GİT TAKTIR.
    HERKESE K O L A Y G E L S İ N




  • ALINTI : BU ARADA OKİS SENİN DİĞER FORUMLAR DA DA YAZILARINI GÖRDÜM ARKADAŞIM SEN BU TÜP İŞİNİ SANIRIM CANIN SIKILDIĞI İÇİN TAKİP EDİYORSUN VE BOŞ TAKİP EDİYORSUN SENDEN BİR YARDIM İSTEDİM BANA BRC CİNİN YAZDIĞI YAZIYI ÖRNEK VERİP BRAVO DEDİKODU GÜZEL YAZMIŞ DİYORSUN.TÜP İÇİN ŞİMDİYE KADAR NE YAPTIN.FAZLA TAKİP HASTA EDER BENCE BIRAK. YADA ELİN BİRAZ ANAHTAR TUTSUN GİT TAKTIR.
    HERKESE K O L A Y G E L S İ N

    arkadaşım iyi yazmıssında daha önce dediğim gibi yaşadığımız yerde bu dediklerini elde etmenin hiç bir yolu yok yani ne teknik bilgisi olan yer nede atiker montaj bayisi seni direk İstanbula yönlendiriyorlar
    1- O kabloları nerden temin ettin
    2 montaj nasıl yapıldı
    3- Yaz aylarında taşınıyorum güvenilir atiker servisi var gideceğim yerde
    4- Montajdaki ayrıntıları yazarsan iyi olur selamlar
  • Arkadaşlar,
    ben bu forum işlerinde yeniyim ,
    birde lpg işinde yeni olmayı düşünüyorum,
    BİLGİ VE YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM...

    95 MODEL CHEVROLET THAOE JEEP e taktırmaya değer mi, hangi marka ve ne tip taktırılmalı,
    kaça taktırılırsa iyidir ve taktırdıktan sonra yaklaşık kaç lira yakar,
    o tip araça taktırmış olan var mıdır acaba...
  • evet uzun yolda aracımla 100 km hızla gititğide aracım 110 lira yaktı .donuste hzını merak edip basınca 170 i gordu valla ben acıkcası 160 ı zor yapıyodum benzinlide ya motor acıldı ya da lpg daha iyi :) ama atiker arkadaslar harika bazı arkadaslarda problem oluyo ama onların gideirlmei lazım bilyiosunuz biz aynı anda 2 araca taktrırdk golf ta 110 lira yakıyor problemi ise basınc ayar idi ondan haletitler
  • Arkadaşlar Atiker sıralı sistemde depo kırmızıya geçince fulledim.36.250 ykrş aldı.210 km yaptım,ortalama 173 ykrş yaktı.Gayet güzel.ileride yine ortalamaları yazarım.
  • değerli arkadaşlarım
    A T İ K E R SİSTEMİ taktırdık tan sonra veya önce atiker ana sitesin deki on line hatta hiç yazı yazarak olmasını istediklerinizi beyan ettiniz mi? eğer yapmadıy sanız mutlaka yapın
    ÖZELİKLE TAKTIRAN ARKADAŞ LAR HEP BİRLİK TE BU SİTE YE YAZARSAK DAHA ETKİLİ OLURUZ
    ÖRNEĞİN BUNDAN SONRA İKİ YIL BOYUN CA GARANTİ SÜRESİN CE GERÇEK BİR MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İSTEYELİM.
    GARAN Tİ SONRASI ARAÇLARIMIZ DAKİ BU SİSTEMİN MUTLAKA BAZI PARÇALARI DEĞİŞECEK TİR .
    GÜZEL BİR İKMAL SİSTEMİ İLE UYGUN FİYATLI YEDEK PARÇA İSTEYELİM.
    BAYİİ LERİNİN GÜZEL BİR SERVİS ANLAYIŞI İLE MESALA GAZİANTEP TE TAKTIRAN ADAM,ANKARA DA DÜZGÜN GÜZEL BİR SERVİS HİZMETİ ALABİLSİN(GARANTİ KAPSAMIN DA)
    GEÇEN BURADA ŞAHİT OLDUK ELAZIĞ DA LA... TAKTIRAN BİR ARKADAŞ(6 AY OLMUŞ) BİR ARIZAN DOLAYI MATYA DAKİ BİR BAYİİ DE GARANTİ SERVİS HİZMETİ ALAMADI ADAM DAN 20YTL CİHAZ BAĞLAMA PARASI ALIN DI ECU ARIZALI ÇIKTI TAKTIRDIĞIN YER DE DEĞİŞTİR DEN Dİ
    BUNUN GİBİ ŞEYLERİ İNŞAALLAH ATİKER DE HİÇ KİM SE YAŞAMAZ
    BENİ ANLADIĞINIZI UMARAK ATİKERE YAZMAYA HERKEZİ DAVET EDİTORUM BİLİNÇ Lİ SERVİS TALEP LERİNİ BELİRTİN LÜTFEN




  • ya alfunu kardes bunu buray deilde bi lpg sitesi var oraya ayzabilrisen atiekrin sahibi orada onine hep .

    okifi kardes sen o değerlere inanma cunku yanlıs olcum. dogru olcum yaparsan belki daha da azz yaktıgıını goreceksin ki bana daha da az yakar gibi geldi. en dogru olcum depoyu tamamen bitirmek ve aletin otmesini beklemek işte ozaman kac liralık lpg aldın kac km gittin bol carp heapla aksi takdirde gerisi yanlsı demedi deme
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.