Şimdi Ara

A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
4
Favori
20.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

    Kia sportage 2017 1.6 gdi için lpg dönüşümü yapiyormusunuz
    Atiker atikfast dı karma sistem takıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enes35

    İyi günler ustam, benim aracım toyota verso 1,6 132 hp valvetik mi diyorlar o motordan buna tüp taktırmak istiyorum ne tavsiye edersiniz acaba...
    Atiker gold sistem öneririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkutgoymen

    Ustam Merhaba;

    3000 cc karbüratörlü V6 bir araç var 150 hp civarı ve 235 nm tork değerleri var.
    Fakat benzinde aldığım performansı lpg de alamıyorum, gaz regülatörü küçük dediler bu konuda destek olurmusunuz regülatör değişcekse hangi regülatör takılmalı.

    Bursa
    Brc kurtarabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RuiNatioN

    Merhaba Usta,



    Konya’da yaşıyorum.



    VW Tiguan 1.4 TSI (150 hp) aracıma tüp taktırmak istiyorum.



    Motor kodu CAV diye başlıyor.



    Tasarruf oranı nedir?



    Maliyeti nedir?
    Atiker atikfast dı olur 2500 tl olur % 30 civarında tasarruf edersiniz
  • 2005 model Fiesta 1.6 comfort arabama hangi kit uygundur fiyatı nedir Antalyadayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nasılsınızsınızsınız

    2005 model Fiesta 1.6 comfort arabama hangi kit uygundur fiyatı nedir Antalyadayım
    Nano kit uygun 1300 tl ye taktırabilirsiniz
  • Ankarada önereceğiniz atiker ustası var mı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekkanik

    Ankarada önereceğiniz atiker ustası var mı acaba
    Fabrika dan destek alabilirsiniz
  • Ustam öncelikle vermiş olduğunuz tavsiyeler ve yönlendirmeler için teşekkür ederim. 2018 Toyota Corolla 1.6 life henüz 1.500 km de olan aracıma LPG taktırmaya karar verdim. İnternet üzerinden yaptığım araştırmalar ve tavsiyeler sonucu BRC Seq 32 ile Atiker yeni Gold arasında kararsız kaldım. Yakınımda bulunan LPG bayiine gittim hem brc hem atiker dönüşümü yapıyorlar senin araç Atiker ile çok uyumlu sorun yaşamazsın Brc ye gerek yok dediler, ama onlar Gold yerine Grand ı önerdiler Grand ın enjektörlerinin tek tek olması nedeniyle manifolda en yakın noktadan montajı gerçekleştirdikleri için çok iyi sonuç aldıklarını söylediler ben de okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla Goldun enjektör hızının daha iyi olması nedeniyle Goldu düşündüğümü söyledim onlarda bunlar pazarlama stratejisi biz ce Grand daha uygun dediler.
    Ustam sizin tavsiyeniz nedir BRC mi yoksa Gold yada Grand mı ? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim
  • Merhaba, Aracım 2008 Skoda Fabia 1.2 Classic manuel. Aracım lpg ile uyumlu mu ? Aracıma atiker gold uygun olur mu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: messut34

    Ustam öncelikle vermiş olduğunuz tavsiyeler ve yönlendirmeler için teşekkür ederim. 2018 Toyota Corolla 1.6 life henüz 1.500 km de olan aracıma LPG taktırmaya karar verdim. İnternet üzerinden yaptığım araştırmalar ve tavsiyeler sonucu BRC Seq 32 ile Atiker yeni Gold arasında kararsız kaldım. Yakınımda bulunan LPG bayiine gittim hem brc hem atiker dönüşümü yapıyorlar senin araç Atiker ile çok uyumlu sorun yaşamazsın Brc ye gerek yok dediler, ama onlar Gold yerine Grand ı önerdiler Grand ın enjektörlerinin tek tek olması nedeniyle manifolda en yakın noktadan montajı gerçekleştirdikleri için çok iyi sonuç aldıklarını söylediler ben de okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla Goldun enjektör hızının daha iyi olması nedeniyle Goldu düşündüğümü söyledim onlarda bunlar pazarlama stratejisi biz ce Grand daha uygun dediler.
    Ustam sizin tavsiyeniz nedir BRC mi yoksa Gold yada Grand mı ? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim
    Grand lpg sistemini gönül rahatlığı ile taktırabilirsiniz. Nozzul 2.2 ve manifolt uzatması kullanılsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: user1976

    Merhaba, Aracım 2008 Skoda Fabia 1.2 Classic manuel. Aracım lpg ile uyumlu mu ? Aracıma atiker gold uygun olur mu acaba?
    Gold uygun . Klasik obd li sistem de olur
  • Merhabalar. Klasik atiker sisteme sahip 1.6 100 bg peugeot 307 model aracım var. 4 ve 5. viteslerde cansızlık ve dip gaz ve yüksek devirlerde tekleme mevcut. Sebebi ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Clown.031

    Merhabalar. Klasik atiker sisteme sahip 1.6 100 bg peugeot 307 model aracım var. 4 ve 5. viteslerde cansızlık ve dip gaz ve yüksek devirlerde tekleme mevcut. Sebebi ne olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
    Buji ve bobin de sorun yoksa afr ayarı ile düzelir aracınız
  • ustam ibiza var 2013 1.4 atmosferik polo motor lpg dönüşümü yaptıracağım 2 atiker bayisi ile görüştüm ikisi de 1500tlye atiker gold takacaklarını söylediler ayrıca biri bölge bayisi. fiyat listelerine bakıyorum atiker gold 1900 civarı görünüyor acaba kandırılıyor muyum? hani obdli alt sistem takıp gold mu diyorlar.
    ikincisi golddan mı yoksa başka bir modelden mi memnun kalırım. birde kafamı karıştıran landırenzo var o da 1950 tl dedi obd sistem var mı dedim zaten içerisinde var gerek yok sizin araçta dedi. acaba ne yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim
  • TAŞKIN OTOGAZ SITKI USTA T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, kısa zamanda baktırayım.
  • Grand lpg sistemini gönül rahatlığı ile taktırabilirsiniz. Nozzul 2.2 ve manifolt uzatması kullanılsın
    Ustam cevabınız için teşekkür ederim. kusura bakmayın araç sıfır olunca insan daha pinpirikli oluyor. anladığım kadarıyla siz de atiker in yeterli olduğunu düşünüyorsunuz, peki sizce neden yeni gold yerine grandı tercih etmeliyim, ikisinin de fiyatı aynı grandın enjektör hızının düşük olması uzun vadede motor açısından sorun yaratmaz mı ? Yada grandın tekli enjektör olması bu dezavantajını kapatıyor mu ?
  • Atiker Gold olan aracimdaki rölanti sorununu teşhis etmek için lpgyi komple kapatmak istiyorum bir süreliğine. Tanktan kapatmak mümkün müdür acaba? Araç içindeki LPG seviye göstergesinden kapattığımızda araca gelen LPG komple kapanır mı?
  • Arkadaşlar Atiker lpg beyniyle birlikte gelen yüzük şeklindeki parça nerenin yardımcı olabilir misiniz. İyi bayramlar.

     A.T.İ.K.E.R destek platformu TAŞKIN OTOGAZ KONYA
  • Toyota chr 1.2 turbo için kit çıktı mı? Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.