Şimdi Ara

A Plague Tale: Innocence (2019) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
9.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • E3 2017'de gördüğüm zaman atmosferi dikkatimi çekmiş ve takibe almıştım.E3 2018 de yayınlanan fragman ile forumda konusunu açıp oyunun çıkışını beklemeye başlamıştım.Ve oynamak bu ay içersin de kısmet oldu ve son zamanlar da beni bu kadar etkileyen bir oyun olmamıştı.Her yönüyle kusursuz bir yapım olmuş.

    Kirlenmiş bir dünyada tertemiz duyguları olan Hugo ve Amica kardeşlerin kaçış öyküsünü anlatıyor oyun bize.Dramatik bir hikaye anlatısına sahip olan oyun insanı çoğu sahnelerde oldukça etkiliyor.Muazzam bir hikaye anlatımına sahip.Oynanış mekanikleri de oldukça başarılı.Yapay zeka kötü biraz.Oyunun müzikleri mükemmel tek kelimeyle.Atmosferi,grafikleri insanı hayran bırakıyor.Masalsı bir tecrübe yaşamamızı sağlıyor.Seslendirmeler fevkalâde.Karakterler akılda kalıcı ve empati yapmamızı sağlıyor.

    Mutlaka oynamanızı öneririm.Hugo ile tanışmalısınız :)




  • Oyunda her alanı araştırmayı unutmayın. Bazı bölümlerde ara sokaklarda simyacı arabaları var. Hatırladığım kadarıyla bayağı loot çıkıyor içinden. Bak aklıma geldi yine kurayım. Oyun kesinlikle yılın oyunu. Şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun arasına çok rahat girer. Sırf youtuberlara bedava gönderen olmadığı için fazla bahseden olmadı.
  • Oyunu bitirdim. Mükemmel bir oyun. Kesinlikle tavsiye ederim oynamayanlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan187 -- 6 Mart 2020; 23:0:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Firmalar para uğruna şöyle çizgisel oyunları yapmayı unuttular artık böyle kısır bir dönemde bu oyunun gelmesi çok iyi olmuş.Grafikler hikaye her şey 10 numara Rtx 2060 ile 75 e sabitledim 15 dkda bir 70 e düşüp fps drop yaşıyorum ama olsun .
  • Oyun çok iyiydi devam oyunu gelse de oynasak.
  • duyurdular geliyii yoldaa
  • Oynayış hellblade gibi tekrara düşer sıkar diye düşünüyordum ama yanılmışım. Çok güzel bir oyundu. Keşke şu tarzda AAA oyunlar da görebilsek.

    A Plague Tale: Innocence (2019) [PC ANA KONU]
    A Plague Tale: Innocence (2019) [PC ANA KONU]
    A Plague Tale: Innocence (2019) [PC ANA KONU]
    A Plague Tale: Innocence (2019) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 7 Şubat 2020; 1:16:58 >




  • keremec kullanıcısına yanıt
    AAA oyun yaparsalar multi derdine de düşerler. Bir bakmışsın Abla ile fare bir olmuş, kardeşi kırıyorlar.
  • Geçenlerde bitirdim. Gerçekten başarılı bir yapım. Oyun için AA denmesine rağmen ben AAA gibi görüyorum. Grafikleri bir AA oyundan katbekat daha başarılı bence. Gerçi grafik takıntısı olmayan biriyim. Eğer böyle lineer bir oyun oynuyorsam en çok dikkat edeceğim şeyler karakterlerin tepkileri, atmosfer, hikaye ve müzikleri olur. Ve bu dördünün de bu oyunda sağlam bir şekilde olduğunu düşünüyorum. Uzun süredir böyle oyunlar oynamıyordum, gerçekten özlemişim.

    Edit: @Adol125 Hadi ya, kaynak var mı hocam?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 6 Mart 2020; 2:55:58 >
  • KortX kullanıcısına yanıt
    https://www.eurogamer.net/articles/2019-12-04-a-plague-tale-2-reportedly-in-development

    bir de cevap deyince yeni sekmede açıyo bende çözümü var mı onun @BlogKaan
  • Oyunda escape the inquisition adinda bir bolum var ama bir turlu gecemedim. Videolarina baktim ama ekstradan ne yapmam gerekiyor cozemedim henuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steam Bahar etkinliğinde oyunu kurmuştum. Bugün de Türkçe yamasını kurdum. Artık oynamak farz oldu. NPC karakteri koruma olaylarını pek sevmiyorum, umarım üzmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pharm4vita

    Oyunda escape the inquisition adinda bir bolum var ama bir turlu gecemedim. Videolarina baktim ama ekstradan ne yapmam gerekiyor cozemedim henuz
    Orası oyunun başı ya en kolay yeri. Dümdüz koşuyorsun.





  • Az önce oyunu bitirdim. Özellikle ablası olan birisi olarak çok etkiledi oyun beni. Uzun zamandır bu kadar duygusal bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum.
    Yapımcı risk almış fakat bunu da güzel başarmış. Oyunda fazla bir mekanik yok, indie oyunum diye bağırıyor hatta. Tek AAA kalitesindeki özellikleri hikayesi ve grafikleri diyebilirim.
    Grafiklerde ise tek sıkıntı uzak çizim mesafeleri ve AA kısımları olmuş. O da sürekli ilerlediğimiz için çok üzmüyor.
    Oyun işlediği dönemi, özellikle de Karanlık Orta Çağ ve Veba Salgınlarını olabildiğinde gerçekçi anlatmaya çalışmış.
    Salgın konusunda ayrı bir satır açmak gerek. Oyun 600 küsür yıl öncesinde geçiyor fakat şuanda da o dönemde de İnsanoğlu içgüdüsü hep aynı. Aklıma nedense The Mist filmi geldi.
    Devam oyununu şiddetle beklemeye geçtim, büyük ihtimal 2022'de gelecektir.
    Son olarak oyunda yaşadığım optimizasyon sorununu yazayım. Ne yaptıysam oyunun ekran kartı kullanımını azaltamadım. 60 fps, 144 fps, ultra ayarlar, low ayarlar. Hiç bir şekilde %100 kullanımını düşüremedim.




  • Oyunu oynamadan önce hakkında o kadar övgü dolu sözler duydum ki fazlaca beklentiye girdim. Bu fazla beklenti oyundan alacağım zevki minimize etti.Karakter Tomb Raider gibi ama mekanik neredeyse yok. Oyunun bir indie yapım olduğunu unutmadan oynarsanız gayet başarılı. Fiyatının biraz daha düşmesi beklenebilir.
  • bir arkadaşım bahsetti oyundan. merak edip satın aldım ve dün bitirdim. oyunu bu kadar beğeneceğimi bilmiyordum. hiç araştırma yapmadım oyunla ilgili yorum yada tanıtım okumadım izlemedim. o yüzden düz beklentisiz oynadım ve hayran kaldım. beni çok etkiledi. ilerleyen zamanlarda tekrar oynarım büyük ihtimal. ve müzikleri tabiki; müzikleri bu kadar mı uyumlu ve muhteşem olur. oyun bittikten sonra soundtrack albümünü indirdim. oyunla ilgili olumsuz bir düşünce yada yorumum yok. bu tarz hikaye bazlı oyunları sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seko.tr

    bir arkadaşım bahsetti oyundan. merak edip satın aldım ve dün bitirdim. oyunu bu kadar beğeneceğimi bilmiyordum. hiç araştırma yapmadım oyunla ilgili yorum yada tanıtım okumadım izlemedim. o yüzden düz beklentisiz oynadım ve hayran kaldım. beni çok etkiledi. ilerleyen zamanlarda tekrar oynarım büyük ihtimal. ve müzikleri tabiki; müzikleri bu kadar mı uyumlu ve muhteşem olur. oyun bittikten sonra soundtrack albümünü indirdim. oyunla ilgili olumsuz bir düşünce yada yorumum yok. bu tarz hikaye bazlı oyunları sevenlerin beğeneceğini düşünüyorum...
    Oyun geçen yılın efsanesi zaten. Tek sorunu youtuberlara bedava kod gönderilmediği için pek duyanı olmadı. Şu oyunu sony dağıtıp youtuberlara bedava inceleme kopyası gönderseydi geçen sene 10 katından fazla satardı.




  • oynanış tarzı ve karakterler detroit become humandan Kara ile oynuyormuşum gibi hissettirdi
    kara ve alice amicia ve hugo sanki ayni kişiden çıkmış gibi geldi
    müzikler ve atmosfer süper bu oyunun seveni çok olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel oyundur, hem grafik hem oynanış hem de orijinallik açısından.
    önce kopyasını çekip bitirmiştim oyunu, sonra alınmaya değer bir oyun olduğu için steamdan satın aldım
  • Oyunu yeni bitirdim. Tek kelimeyle şahane olmuş. 1300 yıllardaki oluşmuş veba hikayeye sahip. Oyunda ilerlerken NPC'ler arasındaki diyalogları sonuna kadar dinleyin. O diyaloglar ile müzik ve doğa manzaraları insanın içine işliyor. Oyunun ana konunun 6 sayfa olması hem şaşırttı hem üzdü beni. Kesinlikle daha fazla ilgiye değecek bir oyun. Şunu alta atayım.





  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.