Şimdi Ara

A Kazanç Plus Büyük Türk Şirketinin Kar Ortağı Olun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
9.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • akazancplus.com
    Daha önce bir çok kişinin yabancı yatırım sitelerden dolayı parası battı. Fons A.Ş. şirketi ise buna önlem olarak tapu teminatı veriyor. Şirketleri ise izmir'dedir. İsteyen ziyaret bile edebilir. Orada her türlü soru sorup merakını giderebilirler.

    A Kazanç Plus Tam Olarak Nedir Ne İş Yapar ve Biz Nasıl Kazanç Sağlarız ?

    A kazanç plus ile 7 adet paketten bir tanesini alarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu paketlerin en küçük 500 TL'den başlayıp 32.000 TL ye kadar çıkmaktadır. Başka herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur. Sadece paketi paket adeti bitmeden satın alıp günlük olarak hesabınıza para yatmasını bekliyorsunuz. Haftada bir 75 TL ve üstü paranız olunca çekebilirsiniz. İsterseniz aylık olarak da para çekebilirsiniz.

    A Kazanç Plus Yatırım Paketleri

    İnci Paket

    YATIRIM BEDELİ: 500 TL
    YATIRIM SÜRESİ: 365 GÜN
    AYLIK KAZANÇ: 75 TL
    YATIRIM GERİ DÖNÜŞ TUTARI: 900 TL

    Opal Paket

    YATIRIM BEDELİ: 1.000 TL
    YATIRIM SÜRESİ: 365 GÜN
    AYLIK KAZANÇ: 150 TL
    YATIRIM GERİ DÖNÜŞ TUTARI: 1.800 TL

    Pırlanta Paket

    YATIRIM BEDELİ: 2.000 TL
    YATIRIM SÜRESİ: 365 GÜN
    AYLIK KAZANÇ: 320 TL
    YATIRIM GERİ DÖNÜŞ TUTARI: 3.840 TL

    Elmas Paket

    YATIRIM BEDELİ: 4.000 TL
    YATIRIM SÜRESİ: 365 GÜN
    AYLIK KAZANÇ: 640 TL
    YATIRIM GERİ DÖNÜŞ TUTARI: 7.680 TL

    Tapu Teminatlı Paketler:

    Safir Paket

    YATIRIM BEDELİ: 8.000 TL
    YATIRIM SÜRESİ: 365 GÜN
    AYLIK KAZANÇ: 1.360 TL
    YATIRIM GERİ DÖNÜŞ TUTARI: 16.320 TL

    Yakut Paket

    YATIRIM BEDELİ: 16.000 TL
    YATIRIM SÜRESİ: 365 GÜN
    AYLIK KAZANÇ: 2.720 TL
    YATIRIM GERİ DÖNÜŞ TUTARI: 32.640 TL

    Zümrüt Paket

    YATIRIM BEDELİ: 32.000 TL
    YATIRIM SÜRESİ: 365 GÜN
    AYLIK KAZANÇ: 6.400 TL
    YATIRIM GERİ DÖNÜŞ TUTARI: 76.800 TL

    Safir paket ve üstüne şirket tarafından tapu teminatı verilmektedir. Yani şirket size imarlı tapuyu teminat olarak vermektedir.
    Haber Kaynağı:http://www.milliyet.com.tr/a-kazanc-plus-tan-30-bin-kisiye-is-ege-2489038/

    Üstelik şirketin bu projedeki en güzel yanı ise her ilde bayilik açacak olması. Toplam 800 adet bayi açıp sadece bu işi yapan 30.000 kişi arasından bu bayi yetkililerini seçecekler. Ve o ildeki tüm Fons A.Ş. işlerinden kar payı alacaksınız. Yani bu şekilde de kazanç elde etmek mümkün.

    Şirketin bir çok projeleri var bu projeleri her türlü araştırıp öğrenebilirsiniz. Yalnız şunu belirteyim. Bende bu işi yapacak diğer 30.000 kişi gibi sadece bir yatırımcıyım. 30.000 kişi diyorum çünkü her paketten belli adetlerde vardır. Bu adetler bitince yeni paket açılmayacaktır. Sadece 30.000 kişi bu işi yapacak. Yani bende sizler gibi sadece yatırımcıyım ne yönetici ne de başka bir şeyim. Bu işlerin hepsin de risk vardır. Daha detaylı bilgi ve iletişim için Pm atabilirsiniz.

    Son olarak tekrar belirteyim. Bu tarz işlerde kesinlikle biraz da olsa risk vardır. Bunu zaten bu işlerle uğraşanlar bilir. Boş sohbet için değil sadece gerçekten işi daha detaylı öğrenmek isteyenler pm atsın lütfen.
    Kayıt olmak için:
    https://akazancplus.info/register/user_register
    Sponsor Kullanıcı Adım:mcskun
    Sponsor Adı:Mehmet
    Şimdiden Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcskun -- 22 Eylül 2017; 13:50:15 >







  • Bu Firmaya dikkat edin.Çiftlik Bank’tan farkı yok.Para toplama yetkileri olmadığı halde yasa dışı para topluyorlar.Reel sektörde iş yaptıklarını söylüyorlar ve aynı Çiftlik Bank gibi göstermelik bazı işler yapıyorlar bunlardan biri de Ankara'da sahibi olmadıkları ama yatırımcılarına sözde bilmem kaç milyona aldıklarını söyledikleri Çiftlik Bank gibi işleyen bir çiftlik .Para toplayabilmek için sürekli göstermelik yeni projeler üretip yeni şirketler kuruyorlar, bunlara yatırım paketleri oluşturup yüksek kazançlar sunup bu şekilde yasadışı para toplamaya çalışıyorlar , dediğim gibi hiç bir şekilde yasal olarak para toplama yetkileri yok.Türkiye’de para toplamak sıkı bir şekilde mevzuat altına alınmıştır, BDDK ve SPK’dan izin almış Banka ve Finansal işletmeler haricinde mevduat ve para toplamak suçtur ve yasaktır, ayrıca bugüne kadar bitirdikleri hiç bir iş henüz yok, Reel sektörde kazanılması mümkün olmayan kazançlar vaad ediyorlar. 32bin TL yatırana her hafta 1470 TL ödeme yapıyorlar.Müşteri getirene de en az %10 ve fazlasını veriyorlar.Her projelerinde Ponzi benzeri bir piramit ödül sistemi işliyor .Yıla çarptığınız zaman kazancınız yaklaşık %140’a geliyor ama şirkete bunun maliyeti en az %200 ,çünkü şirket yatırımcısına ödediği paranın dışında yatırımcı getirenlere para ödülleri veriyor, aldığı her yatırım için devlete yasal olmayan ama yasal görünsün diye yalandan karşılığında eğitim vermiş gibi gösterip hizmet faturası kesiyor ve buna %18KDV ile %20 Gelir Vergisi ödüyor ve birde tabi işletme giderleri bunun üstüne ekleniyor.Bunların hepsini 32 bin liradan çıkardığınız zaman kendilerine kalan para ortada, tahminen kendilerine net 20-22 bin lira kalıyor.Bu kalan paradan bu kadar kazanç elde etmek maalesef mümkün değil heleki birde her hafta yatırımcılara ödeme yapıyorken. Anlıyacağınız gelen paralarla ödemeleri yapıyorlar, para gelmezse şirket ödemeleri yapamaz ve sistem çöker. Bu Şirket gerçekten anlattığı gibi güçlüyse ve para kazansa gider bankalardan çok daha ucuza yaklaşık yıllık % 16 ile kredi kullanır ama bu faiz bile Türkiye’deki şirketleri zorlarken neden yatırımcılara %140 ödesin.Tefeciler bile bu kadar yüksek faizle para satmıyorlar, yani tefeciden borç para alsa yine daha az öder.İleride zarar görmemek ve mağdur olmamak için bu tür şirketlerden uzak durun.
  • İlk etapta 30 bin kişiyi öpicez diyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thearsiv T kullanıcısına yanıt
    Lütfen araştırmadan yorum yapmayalım
    A Kazanç Plus Büyük Türk Şirketinin Kar Ortağı Olun!
  • mcskun M kullanıcısına yanıt
    Lütfen tarihten ders çıkaralım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thearsiv T kullanıcısına yanıt
    Tarihten ders çıkaralım derken?
  • teminat olarak verilen tapu örneği
    A Kazanç Plus Büyük Türk Şirketinin Kar Ortağı Olun!
  • Okadar büyük firma (Gerçekten büyük) teminatlanma konusunda da sıkıntı yok (Size verdiği arsayı bankaya da teminat gösterebilir) herşey süper ama bankadan kredi almak yabancı ortak bulmak devlet desteği teşvikten yararlanmak yerine yıllık %50 ile borçlanıyor ya çok saflar yada akıllı ben akıllı olduklarını düşünüyorum.

    Teminat olarak verilen tapu olayı nasıl işliyor ? Adınıza ipotek mi koyuluyor? Sıra nasıl oluyor ? Biraz daha açık resim varmı tapunun bakalım neymiş


    Baktımda şirket mayısta kurulmuş kredi çekememesi bundan olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearsiv -- 22 Eylül 2017; 11:45:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kredi çekmeden hem kazanıyor hemde kazandırıyor.Bankaya vereceği faizi ortaklarına kar olarak veriyor.Bence bunu herkes yapmak ister.

    Sözleşme ve tapunuzu isterseniz şirketin izmirdeki merkezinden alabilirsiniz. Uzakta iseniz üye panelizden belgeleri indirip imzalayıp gönderiyorsunuz.Sözleşmede herşey açıkça belli.Örneğin şirket ödemelerini size 2 ay yapmazsa tapu sizin oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı üye olmadan yatıramazsınız.Düşünenler üye olup sözleşmeyi inceleyebilir.Kafanıza yatmazsa yatırım yapmazsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a++++ kalite

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu haftanın ödeme kanıtı

    A Kazanç Plus Büyük Türk Şirketinin Kar Ortağı Olun!
  • mcskun M kullanıcısına yanıt
    A Kazanç Plus Nedir?
    https://youtu.be/IF7f81ILuW8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcskun -- 5 Ekim 2017; 10:42:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcskun

    Kredi çekmeden hem kazanıyor hemde kazandırıyor.Bankaya vereceği faizi ortaklarına kar olarak veriyor.Bence bunu herkes yapmak ister.

    Sözleşme ve tapunuzu isterseniz şirketin izmirdeki merkezinden alabilirsiniz. Uzakta iseniz üye panelizden belgeleri indirip imzalayıp gönderiyorsunuz.Sözleşmede herşey açıkça belli.Örneğin şirket ödemelerini size 2 ay yapmazsa tapu sizin oluyor.

    Çiftlikbank'a benzer bir düdükleme sistemi. Büyük ihtimal sizde işin içindesiniz, değilsenizde çok safsınız. Firma neden daha fazla kazanacakken size payından versin.
    "Bence bunu herkes yapmak ister." Öyleyse aynı mantıkla hesap numaramı vereyim siz kazandığınız paranın birazını bana yollayın. Bu tarz ne olduğu belli olmayan yerlere para yatırılmaz. İş çok karlıdır adam gider bankadan düşük faizli kredisini çeker işini büyütür. 1 yıl içinde %100 kar hayal. Birilerinde patlayacak.




  • Sorması ayıp çiftlik bank düdüklüyormu ?
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Hiç araştırmadan, yorum yapmışsınız. Şirketin herşeyi belli, bitmiş projeleri tamamladığı inşaatlar var. Arkadaşın dediği gibi çiftlikbankta en sağlam yatırımlardan şuan. Ayrıca %100 kar hayal diyorsanız,Ticareti çok bilmiyorsunuz. Örneğin; Bir dairenin maliyeti 70-80 bin TL, Kırıkkale de inşaatın olduğu bölgede daireler 200-300 bin TL en az. Bu arada şirket kendine bu işi sadece para için yapmıyor. Kendine sağlam ortaklar arıyor. Projelerden biri emlak sitesiydi ve hayata geçti. Sadece yatırım yapanlar ilan ekleyebilir ve satıldığında bir emlakçı gibi komisyon alabiliyor. fonsemlak.com inceleyebilirsiniz. Ben şirketin sadece yatırımcısıyım. Şu an toplamda 1800 TL çekim yaptım. Lütfen araştırmadan eleştirmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada emlak sitesinin reklamlarını yakında televizyon dan izleyeceksiniz. Şimdiden söyleyimde söylenenlerin yapıldığı anlaşılsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcskun M kullanıcısına yanıt
    https://m.youtube.com/watch?v=RSiuNrq6PKA

    Bu video da takır takır konuşan Yatırımcı tv de reklamları dönen bu yatırımcı 2616 yıl hapis le yargılanıyor.
    TV reklamından ziyade somut kar getirecek işler nedir? Yok kar getirecek işi yok ise size bu ödemeleri nasıl yapıyor ?

    TV de hergördüğüne inanan toplumu jet ciside öper çiftçiside



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearsiv -- 10 Ekim 2017; 14:33:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thearsiv T kullanıcısına yanıt
    A Kazanç Plus Büyük Türk Şirketinin Kar Ortağı Olun!
    Şu fotoğraftaki inşaatın durumunu gösteren video linki
    https://youtu.be/KuQft6DcAkQ
    Eleştirinizi anlıyorum, ancak yukarda daha önce dediğim gibi gerçekten sağlam olduğuna inanırsam yatırım yaparım diyorsanız, kayıt olun, olurken düşündüğünüz miktarıda giriyorsunuz. Sizi WhatsApp grubumuza alalım sorularınızı orda sorun, şirket yöneticilerinden cevap alırsınız, inanırsanız paranızı yatırırsınız inanmazsanız, yatırmazsınız.




  • WhatsApp grubumuzda bizde birbirimizi uyarıyoruz
    Örnek bir mesaj
    A Kazanç Plus Büyük Türk Şirketinin Kar Ortağı Olun!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcskun

    Hiç araştırmadan, yorum yapmışsınız. Şirketin herşeyi belli, bitmiş projeleri tamamladığı inşaatlar var. Arkadaşın dediği gibi çiftlikbankta en sağlam yatırımlardan şuan. Ayrıca %100 kar hayal diyorsanız,Ticareti çok bilmiyorsunuz. Örneğin; Bir dairenin maliyeti 70-80 bin TL, Kırıkkale de inşaatın olduğu bölgede daireler 200-300 bin TL en az. Bu arada şirket kendine bu işi sadece para için yapmıyor. Kendine sağlam ortaklar arıyor. Projelerden biri emlak sitesiydi ve hayata geçti. Sadece yatırım yapanlar ilan ekleyebilir ve satıldığında bir emlakçı gibi komisyon alabiliyor. fonsemlak.com inceleyebilirsiniz. Ben şirketin sadece yatırımcısıyım. Şu an toplamda 1800 TL çekim yaptım. Lütfen araştırmadan eleştirmeyin.

    Ihtiyac kedisinde bile 1yilin sonunda aldiğiniz paranin %10 fazlasini öderken siz niye ana paranin %100 fazlasini öduyorsunuz? Ticaret mantiğina aykiri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.