Şimdi Ara

'A Haber: Kılıçdaroğlu Gelirse Adaları Yunanistan' dan Geri Alacakmış'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yunana adaları peşkeş çektiklerini itiraf ettiler. Gerçi ülkeyi araplara fetih ettiren yunana ada vermekten niye çekinsin..

"A Haber: Kılıçdaroğlu Gelirse Adaları Yunanistan' dan Geri Alacakmış"Streamable Videostreamable
    Streamable Video
    https://streamable.com/dam1hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 24 Mayıs 2023; 17:19:32 >

"A Haber: Kılıçdaroğlu Gelirse Adaları Yunanistan' dan Geri Alacakmış"

Olursa daha doğru olur gibi

Sonra, "Yaptık ama sor hele bi niye yaptık?" derler: Kaçak göçmenleri insanlık için değil de sermayeye ucuz işgücü olarak getirmeleri gibi

Sonra, "Yaptık ama şundan dolayı yaptık" derler: Çalıyor ama çalışıyor

Sonra, o suçu ya başkasına atarlar (PKK ve Hizbullah konusu gibi), ya da böyle normalmiş gibi bi cümle içiinse geçiştirirler. "Ne var yani adaları verdiysek?", "Ne var yani Süleyman Şah türbesinin yerini kaybettiysek" gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Utanmaları da yok.

"A Haber: Kılıçdaroğlu Gelirse Adaları Yunanistan' dan Geri Alacakmış"

Binali Bey'i o dönem kendi adasına bile almamışlar, o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Mayıs 2023; 13:32:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o adalar yunanistandan geri alınacağı için yunan basını yusuf yısuf moduna geçmiş vaziyette.

• o halde sırf bu yüzden o verilir.

• Akpli bir yakınım bundan bir seçim önce suriyede referandum olacağını ve bize yakın yerlerin bize katılacağını falan söyleyip hayaller kuruyordu. Şimdi de turan devleti kuruyorlarmış. Bu adamlar sürekli bir yerleri alıp satıp birşeyler kuruyorlar. Kılıçdaroğlunu da kendileri gibi sanıyorlar sanırım

Unuttukları birşey var suriyelilerin üreme hızı bizden kat be kat fazla. Ve yakında herkes asimile olacak. Hala adaları madaları konuşuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mobilden açtığım için hata oldu, düzeltildi teşekkürler :)

• Her gün Yunan ağladı, Yunan çıldırdı, Yunan kudurdu diye haber yapan kanal ve platformların başındaki A Haber bu kez sırf KK güzellemesi yapmamak resmen Yunan haklarını savunmuş gibi olmuş. Olm Yunan'dan adaları geri alacaksa ne güzel işte, güzel bir şey değil mi bu? Ben anlamadım. Her gün Yunan ve Batı'ya çakıp duruyorsunuz işte KK bunları korkuttuysa destekleyin işte. Bu neyin kafası alüminyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.