Bildirim
A-Data 8 GB Bellek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ne istediğine göre değişir. bilinen çoğu marka sorunsuz çalışır. fiyat farkını yaratan öncelikle hızıdır(aynı kapasitede)
saniyede 3-4 mb yazma hızı olan bellek alırsın diyeli 70 dolar ödersin, hızlı bellekler alırsın 20-25 mb yazma hızı olan onun fiyatı 2 katı hatta daha fazla bile olabiliyor. daha ne istediğini bile doğru dürüst belirtmeden acele başlık açarsan yardım alamazsın. bütçeni, hız beklentini belirtmelisin öyle 8 gb bellek lazım avil yardım help, sos gibi başlıkla olmaz:) -
quote:
Orjinalden alıntı: gunman233
ne istediğine göre değişir. bilinen çoğu marka sorunsuz çalışır. fiyat farkını yaratan öncelikle hızıdır(aynı kapasitede)
saniyede 3-4 mb yazma hızı olan bellek alırsın diyeli 70 dolar ödersin, hızlı bellekler alırsın 20-25 mb yazma hızı olan onun fiyatı 2 katı hatta daha fazla bile olabiliyor. daha ne istediğini bile doğru dürüst belirtmeden acele başlık açarsan yardım alamazsın. bütçeni, hız beklentini belirtmelisin öyle 8 gb bellek lazım avil yardım help, sos gibi başlıkla olmaz:)
Şöyle söylüyüm o zaman 12 ay taksitle alcam ve aylık 10-15 ytl ödeyebilirim.Bu fiyat aralıklarında iyi bişey arıyorum.Haa eğer bu fiyatlarda iyi bişey bulamazsın derseniz bütçemi biraz daha zorlayıp aylık 20 ytl ye yükseltebilirim.Diğer teknik konularda ise (hız vs.) siz yardım ederseniz sevinirim.Çünkü pek anlamıyom.Şimdi yardım edermisiniz?
-
Yok mu yardım edecek? -
En basit örnek
TWINMOS X5 8GB
http://www.gold.com.tr/product.asp?CATEGORY=67&MARK=TWINMOS
okuma yazma hızları önemli anlaşılmayacak bişey yok. nekadar yükek okadar iyi.
-
OCZ al rahat et derim.En hızlı usb disk exa.com.tr de var Bende 4 gb lığı var gören şok geçiriyor bu ne hız diye -
Başlığa yazdığın düzgün ve ucuz..Ama Readt to boost özelliği olan bişi alsan daha iyi olur... -
quote:
Orjinalden alıntı: Archelot
Başlığa yazdığın düzgün ve ucuz..Ama Readt to boost özelliği olan bişi alsan daha iyi olur...
Bu özellik ne işe yarar? -
Vista kullanmıyorsan hiç bir işine yaramaz.Vistada ram olarak kullanırsın mesela 1 gb lık aletin varsa 1 gb ram in olur olay bu fakat vista kullanmıyorsan benim gibi hiç bir işe yaramaz -
A-DATA PD7 kullanıyorum , performansı muthis, en iyi yazan ve okuyan USB bellek ama şuan hiçbiyerde 8 GB stoklarda kalmamış, yeni çıkan ve A-DATA yı geçebilen tek ve en hızlı USB memory Corsair Flash Voyager GT olanı, 34MByte okuma , 25 MByte Yazma hızı var.. 8GB olanı biraz pahalı ama parası olana alınabilecek en iyi ve hızlı bellek.
http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=2379&IID=80192
http://resim.donanimhaber.com/m_14846848/mpage_1//tm.htm#15579919
-
Sanırım OCZ yada BigBoy u duymadın istersen bi araştır -
Sen ilk önce benim yazdığımı incele, daha hızlı ise buraya yaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X