Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.146
Cevap
20
Favori
252.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gattuso'yu severim. Aslında kısa sürede çok fena işler de yapmadı belki özellikle son 2 ayda falan. Ama Inter maçında Cutrone'yi çıkarıp Kalinic'i almak neydi öyle ? Silva'yı sokup çift forvete falan dönse anlayacağım ama Cutrone Kalinic değişikliği büyük rezillik bana göre valla.
    Kendini çok geliştirmesi lazım. Elindeki kadro kısıtlı olabilir ama yani vizyon olarak sıkıntılı bi adam olacak gibime geliyor. Bi üst seviyelerde çok iş yapabileceğine inanmıyorum şu anki taktik bilgisi ve menejer perspektifinden oyun bilgisi açısından.
    Kadroyu biraz geliştirebilir ve ŞL potasına girersek bence 2021i görmeden kovmak zorunda kalacağız kendisini maalesef.
  • Gattuso geldiğinden beri fena is çıkarmasa da benim de endişelerim var. Gattuso ile çok üst düzeylere donemicez gibi geliyor. Yani en azından sezon sonu beklenip öyle bir karar alınsaydı bence daha mantıklı olurdu.

    Kadroya gelince özellikle bize orta saha, kanat ve forvet lazım ancak bu bolgeye alinacan isimler sadece yer doldurmak için değil, ciddi kalitesi olan isimler olmalı. Ancak tabi kulübün mali durumu, Li'nin belirsiz tablosu, UEFA ile yapılacak görüşme falan derken bu yaz pek para harcayabilecegiz gibi durmuyor. Şu an yapılan transferlere ve yapılması planlanan hamlelere de bakılırsa böyle olduğu görülüyor zaten. Reina ve Strinic alındı deniyor, yine Swansea ile sözleşmesi bitecek Ki büyük ihtimal alınacak deniyor. Orta saha icin gecen diger isimler Badelj ve Wilshere gibi sözleşmesi bitecek isimler yine. Galliani tarzı transferler yapılacak gibi duruyor. Hele Reina'ya verilen 3 milyon, Strinice verilen 2.5 milyon eurolar falan tam Galliani'ninn yapacagi işler.

    Kanat için Depay, Brandt gibi isimler geçiyor. Depay icin Lyon 50 milyon istiyordu. Brandt fiyat olarak gayet uygun olurdu ama sözleşmesini uzattı o da. Belotti de santrfor için hala bir numaralı hedefimiz deniyor ama Belotti geçen seneki performansindan cok uzak ve onu alacak paramız olsa bile Torino'nun istediği paralara degermi soru işareti.

    Eğer kulüpte gerçekten dendiği gibi bir kaç yıla üst düzeye çıkmak gibi bir proje, bir hedef varsa ki ben hiç inanmıyorum, bu yaz da ciddi paralar harcanmali ve takıma Bonucci'nin de dediği gibi Avrupa tecrübesi olan üst düzey 2-3 isim gerekiyor. Yoksa yine her sene ilk 6 ya oynamaya devam ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElShaarawy92 -- 6 Nisan 2018; 11:46:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kalinic daha fazla süre almak istediğini belirtmiş ve bununla ilgili bir görüşme yapılacakmış. Sezon sonunda ayrılması büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Çin'den hala istek var ve eşi bu duruma olumlu yaklaşıyormuş
  • Inter'in Torino'ya yenilmesi çok iyi oldu. 94'ten bu yana ilk defa Torino galip gelmiş kendi evinde sanırım.

    Fikstür olarak bakarsak hala ilk 4 mücadelesinde ki en zorlu fikstüre biz sahibiz gibi geliyor bana, ama en azından Inter Lazio birbirlerine karşı oynayayacaklar. O maç çok önemli.


    İlerleyen haftalarda 3 maç çok kritik olacak. Inter - Juventus / Lazio - Roma / Milan - Napoli
    Zaten Lazio-Roma ve Milan-Napoli maçları haftaya direkt. Ne yapıp edip Napoli'yi yenmemiz lazım. Sonrasına bakacağız artık diğer rakipler ne yapıyor.

    4ncü olmak çok iyi olur bu sene ya. Umarım şu ipi göğüslemeyi başarırız artık da Avrupa'da güzel adımlar atarız.
  • Inter maçını alsaydık , şu an an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk
  • Roma ve Inter'in kaybetmesiyle bizim için bir sana daha oluştu. Biraz sonraki Sassuolo macinda hata yapma şansımız yok. Haftaya Napoli maçını da mutlak kazanmalıyız. Eğer o maçı alırsak şansımız baya artacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam öyle diyorsunuzda Milan'ında fikstür çok fena yalnız.




    Verona Atalanta maçı arası birde Milan'ın Juventus ile kupa finali var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 8 Nisan 2018; 21:41:33 >
  • Ne rezil bir takım ya bu böyle, 75 dk boyunca Sassuolo seviyesindeki bir takıma karşı pozisyon yok, hücum da bir organizasyon desen yok, ne oynadığı belli değil. En sonda da Sassuolo fırsatı buldu attı. SL'ye falan gitmesin zaten bu takım bu oyunla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Consigli Allah belanı versin senin.

    Kalinic ile Hakan'a da sövüyorum kendi kendime.

    Rüya bitti. Günaydın.

    Bi dahaki sefere artık.

    Geçmiş olsun.
  • Bu kadar parayla , yedekte adam bulunmayan kadroyu kuran Montella'ya saygılarımı iletiyorum .

    Orta ve uzaktan şuttan başka bir şey bilmeyen Hakan ' a da .
  • Lanet olsun su takıma ya. Yıllardır ne çektirdi böyle. Maçlarını izlerken insanı bu kadar sinir eden başka bir takım yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milanın parayı bulup salya akıtarak saldırdıgı ama bomboş adamları aldıgı bir sezon...

    interin puan kaybettigi haftada zor ama can havli ile 8 hafta kala 3.-4. ile fark 9 iken kazansana şu maçı. sassuolo da son zamanların en boş sezonunu geçiriyor, muhtemelen seneye daha aşagıda bitirecek ligi. o kadar saçma isimlerle yediler ki parayı, andre silvanın en az 2 sene daha geçirmesi lazımdı portoda ki gelişimini tamamlasın, zaten penaltı+ ceza sahası düşen toplarla o kadar gol atmıştı biraz zorlamaydı yani. hakan desen ayrı bi olay oraya hiç girmiyorum. kalinic vs içinden çıkamazsını durumun ...

    adam akıllı yapılanamadı, sevmesem de milanı üzülüyorum haline gerçekten. futbolda tarih denince akla milan gelir italya futbolu gelir ama tarihe karışacak takım, çok mu karamsar oldu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadro muhendisligini eksik yaptılar abi. Yazin burada demistik. Ust duzey bir kanat ve forvet sart oglu sartti Milana. mesela ben olsam, Silva ve Kalinici almak yerine, cilek olarak, atiyorum 10 gol 10 asist katkisi yapacak, yaratici ve bitirici bir topcu alir, 10 numara olarak. Cutroneyle Baccayla devam ederdim. yada onlar yerine Aubameyangi alirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51A1FC2AA -- 9 Nisan 2018; 12:18:59 >
  • Yazın Forsberg, James konuşuldu . Hatta James'i , jorge Mendes'in opsiyonlu şekilde getireceği söylendi. Gidip Hakan'ı aldık. Hakan çok kötü bir oyuncu değil ancak bizim aradığımız kanat değildi.

    Forvet için Auba kulübüyle sorunlar yaşadı , gidip almadık hata ettik. Costa, Chelsea ile sorun yaşadı, 6 aylığına kiralanabilirdi.

    Defans ve orta sahayı ne kadar iyi kurdularsa hücum hattını bir o kadar kötü kurdular.


    Bacca ve Lapadula , Silva-Kalinic'den fazla katkı verdi. Silva olayında suçun büyük kısmı Montella'nın .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 9 Nisan 2018; 17:7:6 >
  • 2005 milan kadrosu şimdi şl de olacaktı


  • Bu maçtan sonra bir süre boyunca şevşenkonun formasını gizlice giyiyordum
  • Napoli maçı 0-0 bitti. Bu skor ne bize ne de onlara yaradı. Dün Inter puan kaybetmiş bugün de Roma-Lazio maçı da varken kazansaydik ŞL için bir şansımız daha olabilirdi ama şansımızı iyice azalttik. Son 2 hafta için de bizim için kritik olan maçların hiç birini kazanamadik. Son 3 maçımızı da kendi evimizde oynadık ve en az 7 puan almamiz gerekirdi. Bundan sonra hedef 6.lığı korumak olacak muhtemelen, Fiorentina ve Atalanta tehlikeli geliyorlar ve eğer puan sacmaya devam edersek Avrupa Ligi de gider.

    Önümüzdeki yaz 3 tane önemli transfere ihtiyacımız var. Fassone 2-3 kiritik pozisyona transfer yapılacağını söyledi ama bu transferlerin kalitesi ne olur meçhul. Umarım bahsettiği kiritik transferler Ki, Berardi, Politano, Strinic, Badelj gibi isimler değildir. Bize ciddi kalite katacak transferler lazım. Bütçenin ne kadar olacağı da önemli tabi, önümüzdeki günlerde UEFA ile görüşülecek. Yönetimden su ana kadar hep olumlu açıklamalar yapıldı, Fassone de Ffp için oyuncu satmamiza gerek yok falan diyordu ama pek guvenemiyorum. Eğer takımı ilerletmek istiyorsak önümüzdeki yaz da para harcamak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElShaarawy92 -- 15 Nisan 2018; 20:38:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fassone’nin söylediğine göre UEFA kısıtlamaları sebebiyle bu yaz büyük harcamalar görmek mümkün olmayacak ve taraftarların 2-3 transfer beklemesi gerektiğinden bahsediyor; Donnarumma veya Suso satılmadığı sürece yaz için bütçeyi artırmak zor.

    Suso’nun 40 milyonluk serbest kalma bedeliyle ilgilenen kulüpler mevcut; Napoli, Atletico ve Liverpool ihtimalleri var. Napoli konusunda Callejon artı para içeren bir takas da yazılıyor. ŞL vaat eden bir talibi çıkarsa Suso’nun bir yıl daha Milan’da kalıp altıncı sıradan dördüncü ile arasında hesap kitap yapıp ŞL yapma ihtimali konusunda fal açacağını sanmam ki bu kontratı için de serbest kalma maddesini özellikle istemişti, büyük ihtimalle ayrılacaktır. Beğenirim ama Milan’ın Suso’dan çıkarabildiği Suso aslında yeri doldurulmaz da değil -başka takımlarda bundan daha iyisini yapacak kuşkusuz, Atletico’da 4-3-3’ün sağ kanadından ziyade Koke gibi dörtlü orta sahanın kenarına adapte olursa tekniğiyle bambaşka bir oyuncuya bile dönüşebilir zira kanadın sağı için yeteri hıza da sahip olduğu söylenemez- ama asıl problemi Suso’nun yerini doldurmak için bu piyasada bir başkası için harcanabilecek fiyatın yüksekliği yaratır. Suso gider Chiesa gelir dersin normalde mesela, takımdaki İtalyan sayısı da artar ama hal böyle olup FFP kısıtlaması da başta olunca kalsa daha iyi olur diyor insan.

    Maalesef Milan’ın kadro yapısı ve profili insanların görmek istediği ve Gattuso’nun amaçladığı oyunu sahaya yansıtmaktan çok uzak; Milan’ın bu denli set oyunu oynadığı, rakibin her zaman yerleşmesine izin verdiği ve hızdan, tempodan, yaratıcılıktan ve gerçek bir dokuz numaradan noksan oyun yapısıyla başarılı olması çok zor ki bu durum geçen sezon da böyleydi. Dördüncü sıra maalesef hiçbir zaman gerçekçi bir hedef değildi ki ne zaman üst üste zor maçlar geldi Milan çuvalladı; Inter maçında da bir puanı alan Milan ve iki puan kaybeden Inter’di, doğruya doğru.

    Bu arada bu sezon yedinci sıra da gidiyor Avrupa Ligi’ne, malum Milan’ın İtalya Kupası finali var ve Juve de direkt ŞL yapacak ama bilimum ön elemeyle gider yine geçen seneki gibi. 200 milyondan fazla harcanan sezonun sonuna doğru da yedinci sıranın da Avrupa Ligi yaptığını görüp altıncılık mı yedincilik mi acaba demek de şaka gibi yalnız; e ben geçen sene de aşağı yukarı aynı durumdaydım ve üstüne 200 milyon borçlanmamıştım, şimdi FFP’nin daha nasıl bel büküp ne kadar harcamaya izin verip ne kadarını kıstıracağı ise belli bile değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 15 Nisan 2018; 21:24:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Benim okuduğum yerler de @ElShaarawy92 nin dediği gibi 2-3 kritik transfer yapılacağı yönündeydi hocam , büyük harcamalar görmek mümkün değil diye bir açıklama nerede okudunuz ?
  • Kakà kullanıcısına yanıt
    https://twitter.com/rossoneriblog/status/984687342442172416?s=21



    Daha detaylı olarak UEFA kısıtlamalarının transfer harekatlarını kısıtlayacak kadar sıkı olacağını düşünmediğini ama elbette gelir-gider arasındaki farkın geçen sezona oranla oldukça az olması gerekeceğinden bahsetmiş. Yüksek maliyetli oyuncuların transferini hayal etmenin zor olacağını söylüyor bu yüzden, siz yapmak isteseniz bile FFP direkt olarak yatırımlarınızı kısıtlıyor diyor. Milan görüşmeyi yapıp UEFA ile anlaşmayı imzaladıktan sonra sezondan sezona vermesi beklenen maksimum açığı ve kaç yılda başa baş olması gerekecek gibi detayları öğrenince transfer beklentileri az çok netleşir.



    Elliott borcunun yeniden yapılandırılması konusunda da önlerinde üç farklı opsiyon varmış ve yapılacağından da bahsetmiş, daha altı ay var vakit çok düşüncesinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.