Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.146
Cevap
20
Favori
252.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zaten kadro kağıt üstünde kötü değil. Takımın sorunu tamamen mental

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan ın kaçırdığı gol







    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki maçlar ilk 4 için çok kritik, eger saçma sapan puan kayıpları yapılmazsa CL hayal değil. Inter ve Roma'da çok ciddi düşüş var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta Udinese deplasmanında hocamızın kırmızı kartı göstere göstere alan Calabria'yı değiştirmemesi sebebiyle 2 puan bırakmıştık.

    Bu hafta SPAL deplasmanından almamız gereken puanı alarak dönüyoruz. Bu maçın en güzel yanı genç oyuncumuz Cutrone'un attığı 2 gol oldu. Sezon başından beri Kalinic'in yerinde oynaması gerekiyordu.

    Maç fazlalığımız ile birlikte aramızda 4. sıradaki Inter ile 5, 3. sıradaki Lazio ile 6 puan fark var. Bu sıralardan kopmamak gelecek sene Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılabilmek için önemli, zira İtalya, İspanya, Almanya ve İngiltere gibi ülkeler için Avrupa sıralamasında ilk 4'te bulunmaları sebebiyle ön eleme ile katılım şansları artık yok, bu ligleri ilk 4 sırada tamamlayan takımlar Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacak.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Cutrone kadrodaki en iyi forvetiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romada bir kaleci varmis, taniyan var mi? Altyapilarindaymis. 1 milyon maas istiyormus kendine, Raiolaya da 3-4 milyon komisyon. Yeni Donnarumma diyorlardı.Bu Raiola nerden buluyor boyle topculari.
  • Uefa ilk maçında Ludogorets i 3-0 geçtik. Goller ; Cutrone , Ricardo Rodriguez ve Borini den geldi .

    Ludogorets maçta fena oynamadı . Direkten dönen bir topları var . Zaman zaman etkili oldular. Doğru zamanda doğru yerlerde olduğumuz için maçı 3-0 aldık .

    Son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik oldu .


    2.maçtan 3 gün sonra Roma deplasmanı var. Önemli oyuncuları dinlendirmesi lazım .


    Kessie yine çok iyi oynadı . Gerçekten müthiş bir adam .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 15 Şubat 2018; 23:13:19 >
  • Ludogorets deplasmanı sakat geliyodu bana da açıkçası. Öyle güle oynaya kazanabileceğimiz bir maç değildi. Zaten güle oynaya da kazanmadık açıkçası. Skor 3-0 olabilir ama ezici bi üstünlük yoktu.
    Genel olarak güzel bi maçtı.

    Ama kalite farkı biraz konuşturdu kendini maç içinde. Milan gibi bi takım da bi zahmet kalite farkı koyabileceği maçlar oynasın artık.

    Defans ve orta sahadan memnunum ben de. Kessie gerçekten son dönemde yaptığımız en iyi yatırım. Keşke ileri uç için de salak salak parayı çarçur edeceğimize, 70-80 milyonu gömüp Bellotti'yi alıp kurtulsaydık. Hala bu yaz transfer dönemindeki tek hedefimiz olması gerektiğini düşünüyorum.
    Bellotti ve bi iki yan parça yeterli benim için ilk aşamada. Borini kazması da gol atmış olabilir ama onun yerine de biri lazım aslında.
    Şimdilik yıldız bi isim almaya çalışmaya gerek yok bence. Tek ve ana hedef Bellotti olmalı.
    Genç bi oyuncu falan deneyebiliriz belki Borini yerine güney amerika'dan falan. Gerçi AB dışı oyuncu kontenjanımız ne durumda bilmiyorum şu an.

    3-0 güzel sonuç. İlk maçta turu aldık gibi bişey. İkinci maçta bol bol rotasyona gidip, KAKA'nın da bi üstteki mesajda dediği gibi Roma maçına hazır çıkmalıyız.
    Takım biraz rayına oturdu, form tuttu nihayet. Bu güzel gidişatı Roma galibiyeti ile süslersek muazzam olur.

    Tebrikler Milan. Yüzümüzü güldür be artık biraz insafsız.




  • Kakà kullanıcısına yanıt
  • Justin Kluivert italyada iş yapar mı
  • Cutrone'de ısrarcı olmak da iyi olabilir aslında. Ama o zaman ona göre davranmak lazım.
    Gidip yine Kalinic tarzı bi adama para harcayıp orta sahaya yapılacak transferin bütçesinin düşmesine sebep olarak bi yere varamayız maalesef.

    Keşke Milinkovic-Savic tadında bi adam alabilsek ben de çok isterim. Ama biz yine bu gidişle gidip bütçeyi sağlam tek bi adama ya da hadi iki adama bölmek yerine, 10a bölüp 10 tane çöp alırız diye korkuyorum.
  • VAR sistemi 2. golümüzü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.
  • Milan 1 - 0 Sampdoria

    Puan kaybetmeden geçmemiz gereken bir haftaydı. Önümüzdeki Roma deplasmanından 3 puanla ayrılabilecek güce sahibiz. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyorsak haftaya galibiyet şart, yoksa Avrupa Ligi şampiyonluğuna kalır iş.
  • Pek pozisyon olmasa da güzel bir maçtı. Hakan sürekli denedi , bir şeyler yapmak istedi , bir topu direkten döndü .


    Calabria kuşkusuz maçın adamıydı. Hücuma katkısı çok iyiydi.


    Andre Silva 72 de oyuna girdikten sonra çok iyi pas oyunu oynadı . Kanat oyuncularına iyi boşluklar yarattı ve kusursuz oynadı. Hatta bir pozisyonda yere düştü , Hakan a yerdeyken kafasıyla pas çıkarttı . Bu adamı kazanmamız lazım .

    suso bugün iyi boşluklar buldu ancak istenilen düzeyde değildi . Özellikle birkaç pozisyonda yaptığı tercihler '' yok artık '' dedirtti .

    Sampdoria 89 da çok önemli bir pozisyon yakaladı . Gol olma ihtimali baya yüksekti ancak yararlanamadı .



    Gattuso https://twitter.com/acmilanturkiye/status/965343256857980933



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 19 Şubat 2018; 1:10:8 >




  • Güzel galibiyet oldu, hakettiğimiz bir galibiyetti. CL ile arada 7 puan fark var ve sirayla Roma ve Inter maclarimiz olacak. Bu 2 maç kaderimizi büyük olcude belirler. Iki macida kazanabilirsek harika olacak yoksa is zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci yarıyı izlemedim açıkçası sabah erken kalkmak durumunda olduğum için. Pek de bişey olmadı anladığım kadarıyla ikinci yarıda.
    Son haftalarda istediğimiz sonuçları almayı başardık. Kazanmayı alışkanlık haline getirmek için çok güzel adımlar attık.

    Şimdi sizlerin de dediği gibi çok kritik iki maç var. Roma maçını kazanmak acayip önemli. O maçı kazanırsak takım artık kazanmayı adet edinmiş olucak bence sonuna kadar.
    Sonrasında da Inter ile güzel bir derbi ve ordan da galibiyet ile dönersek muazzam olur. Hem CL hedefleri için de çok çok önemli maçlar bunlar.

    Bu iki maçtan sonra Juve'ye gelene kadar Genoa ve Chievo müsabakaları olacak. Bu kadar üst üste kazanmayı başarabilirsek o iki maçtan da sağlam dönmeliyiz bence.
    Tabi bu dediklerim olursa 6 maçlık bi galibiyet serisi yapmış oluruz. Yani biraz abartıyor olabilirim ama umarım bu söylediklerim gerçekleşir ve CL adına çok önemli adımlar atmış oluruz.

    Kabus gibi başlayan sezonu kurtarmak adına bi nebze olsun şans geçti elimize. Umarım bu fırsatları doğru kullanırız.




  • roma maçı tıpki fenerbahçenin beşiktaşı maçı gibi fb bjk yi yenerse şampiyonluk yolunda önemli bir adım atıcak milan romayı yenerse cl yolunda büyük bir adım + moral kazanacak
  • UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibimiz Arsenal oldu.

    Kalbimden geçen rakip geldi. Hem Arsenal'in formu düşük, hem de bizim bir yükselişimiz var. Bu turu geçersek Gattuso ve takım büyük öz güven kazanacaktır.

    Eski Milan'dan esintiler sunup, "Milan kayboldu." algısını kırmak ve hala Avrupa'nın büyüklerinden olduğumuzu göstermek dileğiyle...
  • Eninde sonunda büyük bir takım ile eşleşecektik. Bunun erken olması bence daha iyi oldu .
  • Cutrone 1-0 Roma karşısında etkisizde olsada golü buldu Milan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 25 Şubat 2018; 23:54:57 >
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.