Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.146
Cevap
20
Favori
252.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Montella'nın acilen kovulması lazım sezonun özeti gibi bir maç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

    Renato sanches ve diego Costa iddialari var.

    İtalyan medyasina göre renato tamamlanmış. 35m euro gibi bir rakam

    Kessie sanches ve hakan ile dengeli bir ortasaha kurulabilir.

    Munih baskani aciklama yapmis, yanlizca kiralik vermek istiyorlarmis. az once okudum. Chealse macinda cok iyi oynadı Sanches. Kanteyi madara etti.

    Milanin ortasahasi,

    soyle diil mi?

    Bonaventura Kessie
    Biglia

    bu daha iyi. cok saglam ortasaha.

    Munih maci cok yaniltti Milan icin. Milan form tutmusken oynadı, ayni sekilde İnterde. onlarsa sezonu yeni acmislar.

    Montella demisken, Milan niye Spalettiyi getirmedi? cok daha iyi hoca.
  • Pirlo: "Milan'ın şampiyon olacağını sanmıyorum. İyi transferler yaptılar ama onları beraber oynatmanız ve sahaya iyi yerleştirmeniz gerekir"
  • Sirrüs kullanıcısına yanıt
    Gol atamamanın haricinde inanılmaz fazla pozisyon verdik. Öyle ya da böyle turu geçeriz onda sorun yok ama bu savunmayla ligde iş çok zorlar.

    Kötü değiliz, takım çok uyumsuz. Umuyorum bu alışma sürecini hızlı atlatabiliriz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonaventura'nın Atalanta'dan beri birincil pozisyonu sol kanat ve Milan'da da en iyi performanslarını solda oynarken sergiledi zaten, o yüzden o kısma kesinlikle katılamıyorum ben. Aksine beklendiği gibi 4-3-3'ün orta saha üçlüsünde Biglia ve Kessie ile oynayıp orta saha üçlüsünü tamamlarsa performansı geçen sezon sakatlanana kadar sol kenarda sergilediğine göre düşecek ki Bonaventura da kendini en rahat solda hissettiğini dile getirdi daha önceleri. Günümüzün alışıldık kenar oyuncuları kadar hızlı ve fuleli olup onlar kadar göze hoş gelmeyebilir ama sol kenarda topu yönlendirip oyunu açabilme özelliğini, saha içerisinde kenardaki oyun kurucu olabilme huyunu beğeniyorum.

    Milan'ın şu an düşündüğü ilk seçenek 4-3-3 ve mevcut kadro üzerinden düşünürsek Biglia, Kessie, Bona üçlüsünün önünde sol kenarda artık ne kadar idare edebilirse Hakan, ortada Silva ve sağda Suso olacak. 30-40 milyon masrafıyla sol kanat almanın kötülüğü, Bonaventura'yı orta sahaya itecek olmak iken Bonaventura'yı sol kenara çekmenin dezavantajı da orta saha üçlüsünden bir adamın boşa çıkacak olması ve o noktaya bir ihtiyaç daha doğacak olması olacak. Biglia, Kessie ve gelirse Sanches üçlüsünün önüne Bonaventura, Silva ve Suso üçlüsü düşünülebilir ancak orda da Silva tek santrafor olarak kalıyor.

    Aslında eldeki malzemeye göre şu an en güzel gözükeni Biglia, Kessie; Bonaventura, Çalhanoğlu, Suso üçlüsünün önünde Silva olarak 4-2-3-1 görünüyor ama Montella da 4-3-3 ile lanetlenmiş gibi inatçı biri. Ya da 3-4-2-1 gibi bir varyasyon ki üçlü de bu sezon sıkça kullanılabilir, bununla Conti ve Rodriguez gibi hücumcu beklerden de en iyi sonuç alınıp kanat problemleri daha aza indirilebilir, Montella da henüz net bir karar vermemiş.

    A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan

    Bu kadronun altından kalkıp idare edebilirse çok iyi, bu sezona dair en büyük soru işareti bu kadar harcanan paranın karşılığını verip veremeyeceği bana kalırsa. Taktiği şunu bunu geçtim ilk 11'de Donnarumma, Romagnoli, Bonaventura ve Suso dışında herkes yeni, işin bir de uyum süreci var çözülmeyi bekleyen.

    Badelj de Sosa'nın yerine gelebilir bu arada, menajerini değiştirmiş. Romagnoli'nin operasyon riski var ama olursa 6-8 hafta gibi bir sürede döner, sürmez o kadar. Operasyon fikrinin yeni ortaya çıkmasının sebebi ise dizinin tedavilere yanıt vermemesi ve iyileşme göstermemesiymiş, son çare operasyon olacak o yüzden ama daha resmi bir rapor yok o konuda, yakında belli olur ne olacağı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 29 Temmuz 2017; 11:32:43 >




  • Bir oyuncuyu direk ameliyata itmek kolay iş değil. Belli bir tedavi sürecine sonuç alınamaz ise ameliyat olması gündeme geliyor.

    Bonaventura'nın sol kanat oyununu bende çok beğeniyorum. Sol oyun kurucu rolünde oldukça iyi işler yapabiliyor ancak halen bir forvet sorunu olduğu ve çözülmediğini görmek çok üzücü.

    Transferler genel olarak güzel olsa da uyum sorunu beni kuşkulandıran şey. Açıkcası şu takımın başına hep Lucien Favre'yi hayal ettim özellikle de böyle para harcayıp, kadro kurduktan sonra onu kenarda görmek inanılmaz olurdu.

    Avrupa'nın bana göre en iyi teknik direktörlerinden birisi olacak, keşke bunu bizim başımızda yapabilseydi. Montella bu işin altından kalabilecek birisi değil bana kalırsa. Hakan'dan da belli ölçüde yararlanabileceğimizi düşünüyorum, açıkcası onun oyunu beğeniyorum.

    Romagnoli geldikten sonra savunmamızı çok merak ediyorum. Eğer uyum sürecini de atlatırsak inanılmaz bir savunma hattımız olacak.

    Niang konusunda da elde kalması bana nedense mantıklı geliyor, elimizde güzel bir opsiyon olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Montella ile bu iş olmaz çinliler montellayı kovup Fatih Terim'i getirmeli bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yola Montella ile çıkmak büyük bir risk maalesef ama yerine gelecek çok alternatifte yoktu bu sezon. Ayrıca bir sekilde takımı Avrupa Ligi potasına da soktu, bu yuzden de yönetim kalmayı hak ettiğini düşünmüştür muhtemelen.

    Renato transferi opsiyonlu kiralık olursa çok iyi transfer olur bence. Olur da beklenen çıkışı yaparsa bizim için müthiş bir kazanç olur aksi durumda da birşey kaybetmeyiz zaten. Ileri üçlü için Bona-Suso-Silva şu an en ideali ama mutlaka yeni bir forvet alınacak. Çinliler yurtdışından üst düzey bir oyuncu transferi için onay vermiş. Fassone de aciklamalariyla bunun mesajını veriyor ve yeterli bütçe de var. Belotti işi çok büyük ihtimalle olmayacak, Cairo inadına devam ediyor. Diego Costa da Ocak ayı icin Atletico'ya söz vermiş.durumda. Şu an adı geçenler arasında Aubameyang kaldı. Bu isimler dışında Ronaldo ile ilgili garip garip söylentiler de var ki böyle bir transferin ne kadar gerçek dışı birşey olduğundan bahsetmeye gerek bile yok.

    4-3-3 için kaliteli bir forvetle beraber mutlaka kaliteli bir kanat oyuncusu da alınmalı. Bona ve Suso dışında düzgün bir isim yok. Niang'dan birsey olmayacağını anlamamiz lazım artık. Borini'yi ise saymıyorum bile, yedek kulübesinde oturacak kalitede bile değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElShaarawy92 -- 29 Temmuz 2017; 15:33:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bonaventura, saglam topcu. agir birazda, top tutar, top saklar, calim var, teknik saglam. Pasi iyi. Kanat icin agir.

    Milanin hocasi ben olsam, Kovacic ve İscoyu isterdim. İsconun sozlesmesi seneye bitiyor, guzel bir maasla akli celinir. Real Modrice yedek olarak Ceballosu aldi. Kovacicin ilk11e girmesi cok zorlasti. Sanchesin kumasi iyi de bana Balotelliyi andiriyior. 40-50 harcanmaz onun icin. Munih baskaninin aciklamalarini okudum. Henuz karar vermemisler,lakin cok buyuk ihtimalle 1 senelik kiralik gidecekmis. gelecek planlarinda sanches varmis. Milanda yedek olacak, bundan Milana kiralamazlar. Chealse macindan sonra Conte hocamda istemis. En az 10 teklif varmis Sanchese. Sanchesin olayi top tutmasi, calim atmasi. Bu ozellikleri Modrici andiriyor.hizli diyorlar, 2 metre gerisindeki topcu depar atip, 2 metre onune gecio, yuruyerek top oynuo,Tutarsa, bayagi aranan topcu olur, tutar mi, bilinmez. Badeljden ne verim alacagini bilirsin.

    Alinabilecek en iyi 9 numara Belotti. Torino bırakmak istemiyormus.Milan Kovacic ve Belottiyi transferi kapatip, seneye de seviye atlatacak kanat alirsa, sampiyonlar liginde dahi iddiali konuma gelir.




  • Abi bu andre silva ne iş yapar ya iyi midr o kadar para bayıldık ama katkı sağlar mı sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın artık şu belottiyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deulofeu dışında zaten ağır takımdı Milan. Montella'nın tarzı bu, Fiorentina'da da böyleydi, onun sisteminde oyunu olabildiğince rakip sahaya yığmak ve topa sahip olmak ilk sırada geliyor; Keita veya Aubameyang gibi stili daha çok kontra atak ve hızlı oynayan takımlara uygun duran oyuncular elzem durumda değil haliyle. (Bu yüzden de Belotti'yi hep Auba'ya tercih ettim zaten) Onun oyun tarzı takımının istediği genişliği sahaya yayabilmesi ve kanat oyuncularının da yeterince yaratıcı, oyun görüşüne sahip ve iyi pasörler olması. Savunmadan itibaren topu kullanabilen oyuncular istiyor. Forsberg gelmediği sürece Milan'ın 40-50 milyonunu bu saatten sonra gömmesinin faydası yok ki takımın şu andaki en büyük problemi kadro derinliği ve piyasada Milan'a alınabilecek adam akıllı kanat oyuncusu da kalmadı gibi işin aslı. Patlayıcı kanat oyuncusu alıyorum derken diğer yönleri eksik bir oyuncu getirmek de var. Silva dışında santrafor yok, kanat rotasyonu ise özünde Suso, Bona, özünde kanat olmayan ama orada oynar diye görülen Hakan, çapsız Niang ve isim kalabalığı yaratan Borini. Deulofeu kalsa güzel olurdu ya da Papu Gomez gelseydi, ileri hattın derinliği üç kulvar götürecek bir takıma göre şu aşamada içler acısı. Bu arada Suso sağ kanatta Bonaventura'dan daha fazla g/a yapıyor evet ama bunu yaparken ondan beş kat daha fazla oynuyor kanatta.

    Bonaventura zaten meziyetleri olan kaliteli bir oyuncu olduğu için orta üçlünün kenarında da oynasa sırıtmıyor haliyle ama rakip kaleden uzaklaştırıp orta saha üçlüsünde üstlenmesi gereken ekstra sorumlulukların yanı sıra oynayacağı mesafeyi artırdığınız zaman fark etmemesi mümkün değil. Geçen sezon Niang inadının Ocak ayına kadar tam anlamıyla dinmemesi ve ardından Deulofeu'nun gelmesiyle kanatta oynadığından iki kat fazla ortada oynadı ama bu biraz da geçen sezon merkez orta saha oyuncularının kalitesi hayli düşük olduğundan bir mecburiyetti.

    Kanadın oyuncunun tercih ettiği pozisyon olmasını geçtim Bonaventura'yı kenarda kullanmak daha da güçlü bir orta saha demek, 4-3-3'te üçlü orta sahanın yanına kafadan +1 Bonaventura'yı da yazabiliyorsunuz ki bu devirde oyun kurucu orta saha özelliklerini sergileyip kanatta da oynayarak size bu taktikte bir merkez daha koyma fırsatı yaratabilen "kenar orta saha" oyuncularını bulmak kolay değil. Eminim ki Montella en azından sezonun başlangıcını 4-3-3 ile yapıp defansif açıdan daha iyi olan Bona olduğu için onu geriye itip Hakan'ı sol kenarda kullanacak ama bu ne kadar idare edecek göreceğiz ki Hakan konusundaki şüphelerde hemfikirim zaten. Dörtlü savunmada şu anki kadro yapısına en uygunu, herkes için en iyisi kenarda Bonaventura gibi orta saha özelliği sergileyebilen bir kenar oyuncusu olmanın yararıyla beraber dengeli bir 4-2-3-1 şu aşamada, her ne kadar Silva ilerde tek kalıyor olsa da.

    Şu aşamada daha ne uzatsam boşa yazmış olurum. Transfer döneminin bitmesine daha bir ay var, beklendiği gibi alınacak bir üst kalite santrafor zaten Milan'ı direkt olarak 3-5-2'ye iter. Bonucci gibi bir anda beklenmedik bir transfer de piyasaya çıkabilir. O yüzden bekleyip ne olduğunu göreceğiz ama Renato Sanches'i Bayern'den kiralarsanız da oynatmak zorundasınız, Bayern'de bekleneni vermekten uzak kalmış olsa da satın alma zorunluluğu olmadığı sürece ki Bayern sıcak bakmıyor buna, Sanches'e farklı bir ligde şans vermek kötü bir şey değil. Orta sahada da derinliğe ihtiyaç var ve bunların hepsini bir dönemde bonservisle yapmak bizi gelecek yıllarda FFP konusunda sıkıntıya sokmak bir yana önümüzdeki dönemlerin harcamalarını da kısıtlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 30 Temmuz 2017; 14:13:37 >




  • Kalinic için bugün görüşmeler tekrar başlıyor. Öncelik üst düzey bir forvet almak, Aubameyang için hamlemiz olacak. Teklif yapmadan önce Auba'nın Dortmund'a ayrılma isteğini iletmesini bekliyoruz. Umarım bu transfer gerçekleşir.

    Niang'ın da kalma ihtimali var. Her sene aynı hikaye, normalde satılması planlanıyor sonra sezon öncesi bir iki hazırlık maçında fena görünmüyor diye bir yıl daha şans verelim deniyor. Halâ piyasası varken satilabilseydi iyi olurdu yoksa elimizde patlayacak. Ayrıca Niang'ın kalması olası bir kanat transferininde olmayacağı anlamına geliyor. Tabi Niang ayrılıp bir kanat alınacak olursa da bu Niang'dan iyi de olmayabilir ki şu an da favori isim Mendes'in önerdiği El Ghazi. Bu kadar para harcayıpta Montella'nın birinci tercihi olan 4-3-3 için bu kadar önemli bir bölgeye Borini'nin üstüne bir de El Ghazi'nin alınması, diyecek söz bulamıyorum buna.

    Renato için Bayern 35-40 milyon satın alma opsiyonuyla 10 milyonluk kiralama teklifini reddetmiş. Renato için en az 60 milyon harcama yapılmasını istiyorlar. Bizim yaptığımız teklif bile zaten gereğinden fazla da Bayern'in istediği rakamlar da acayip uçuk. Renato'nun alternatifi olarakta Leander Dendoncker ile ilgilendigimiz yönünde haberler var. Anderlecht 30 milyon euro istiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElShaarawy92 -- 31 Temmuz 2017; 11:56:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Di Marzio:" AC Milan, yarın oynanacak Craiova maçı için 62.000 bilet sattı."
  • Conti net fırsatı tepti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milan tribünleri uzun bir aradan sonra full çekiyor.

    Muazzam foto.

    A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Valla oyundan falan sandım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Muazzam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auba mı olacak yoksa belotti mi alsak da başlasak artık hala istenilen seviyede değiliz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.