Şimdi Ara

A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.146
Cevap
20
Favori
252.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi de Sirigu ismi anılıyor Milan ile.. Torino'nun da devrede olduğu söyleniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 26 Haziran 2017; 13:42:42 >
  • Donnarumma olayı iyice sıktı. Raiola'nın kölesi olmuş durumda, kulüple oyun oynuyor resmen.



    Ilginç bir transfer haberi var, Hakan Çalhanoglu bitmek üzere deniyor, menajeri de dogrulamış ve 20-30 arası bir bedele gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menajerlik aslında iyidir ama ama iyi insanların elinde iş ticarete dönerse aynı evlilikler gibi herkes çıkarı uğruna her şeyi her yuvayı yıkar maksatım aynı evlilikteki gibi işte yuva yıkan menajerler bende Donnarumma'yı Milan efsanesi olur diyordum ama cidden menajerler çıkarı uğruna oyuncuların aklını çok kolay çeliyor büyük bir sınav bu bu yaşta verdiği kararlar tüm kariyerini etkileyecek.
  • Funke Mediengruppe'de yer alan habere göre Leverkusen ile Milan, Hakan Çalhanoğlu transferinde anlaşmaya vardı. Oyuncunun bonservis bedelinin 20 ila 30 milyon euro arasında olacağı belirtildi.
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    Kaynak baya komik



    Anlaşmaya vardıktan sonra 20 ile 30 milyon demeleri komik olmuş .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà

    Kaynak baya komik



    Anlaşmaya vardıktan sonra 20 ile 30 milyon demeleri komik olmuş .

    Honda vasıfsızından sonra iyi bir 10 numara geliyor. Hakan yakışır Milan'a.

    Menajeri de görüşmeleri doğrulamış.

    "Milan'ın ilgisi doğru. Temas da var. Milan, Avrupa'nın en büyük kulülerinden biri. Görüşmelerin içerikleri hakkında açıklama yapmayacağım."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 26 Haziran 2017; 23:46:30 >
  • Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt
    James olsaydı çok daha iyi olurdu ancak yapacak bir şey yok .





    Hakan sol kanatta da oynayabiliyor. İhtiyaç duyulduğunda çekilebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan çalhanoğlu mu frikik dışında koca bir hiç
  • Hakan gelmez umarım, bahsi geçen bedele kıyasla önerebildiği şeyler kısıtlı. İstikrarlı değil, oyun içerisinde kayboluyor ve nerede olduğunu sordurtacak noktaya gelebiliyor ama bir frikik atıp kahraman oluyor; ne kenarda oynayabilecek kadar hızlı, ne de ideal oyun kurucu olacak kadar öldürücü niteliklere sahip. Serie A ortamında ne yapar o da şüpheli, Honda 2 olma ihtimali yüksek gibi geliyor bana, zira her ikisinin de birbirlerine kıyasla güçlü ve zayıf yanları hayli benzer. Mevcut sisteme uymuyor oluşuna ise girmiyorum bile, muhtemelen 4-2-3-1'e geçişin bir sinyali olacak bu transfer gerçekleşirse, zira zorla sol kanat olduğu herkesin malumu olan bir oyuncu.

    Önümüzdeki sezon kadroda derinliğe ihtiyaç olduğu kesin ama bütçe dipsiz değil ve Conti de bir 25'e daha patlayacakken, en önemlisi henüz regista bile alamamışken ekstradan sol kanadın da gerektiği yerde asıl pozisyonu on numara olan birini almak ne kadar mantıklı? James falan değil de çok zor ama Forsberg olabilseydi keşke, inanılmaz iyi bir hamle olurdu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 27 Haziran 2017; 0:10:46 >




  • Mundo Deportivo nun haberine göre Real Madrid , James için kiralık + zorunlu satın alma teklifine sıcak bakıyor





    Gidin alın şu adamı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • James'i alabilmek ihtimali varken Hakan'ı alırsak üzülürüm.

    Hakan sevdiğim bi oyuncu benim. Henüz de 23 yaşında. Yani 18 yaşında wonderkid değil ama bence kendini bi parça daha geliştirip bal yapamayan arıdan bal yapabilen bi hale gelebilir bu sezon içerisinde. O yüzden Hakan da kötü transfer olmaz gibi geliyor bana tam olarak. Üstelik 25 milyon gibi bi para rahat karşılayabilceğimiz bi maliyet.

    Ama diğer tarafta da James Rodriguez diye bişey var. James için harcanacak bi 60 80 milyonu Hakan için harcanacak 25 30 milyona açık ara tercih ederim.
  • Maalesef Hakan gelecek gibi görünüyor. Önümüzdeki sezon genelde 4-3-3 kullanacağız, Hakan gelirse 4-3-3 için orta saha veya sol kanatta kullanılabilir deniyor ki o kadar alınabilecek kanat oyuncusu varken böyle bir fanteziye hiç gerek yok.



    Bizim yapmamız gereken regista ve bir kanat oyuncusu almak. Biglia olmuyorsa başka bir regista alınmalı, mesela Paredes için teklif yapabilirdik. Kanat için de herkesin hayali Forsberg, oyuncunun menajeri de ayrılmak istediğini söylüyor. Bu kadar Milana mesaj gönderirken bu transfer icin şartları zorlamak gerekirdi. Yapmamız gereken Biglia/Paredes, Forsberg ve Bacca ile Lapadula satılırsa da bir santrafor transferi.



    Şimdi Hakan ve Kalinic alınacak, daha önce de Andre Silva alındı. Hakan ve Kalinicle beraber üçü için yaklasık 90 milyon harcanmis olacak ve 3 transfer de çok yüksek risk tasıyor, başarısız olma ihtimalleri oldukça yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Donnarumma: "Milan taraftarının sahaya sahte dolar atması beni çok etkilemedi çünkü sadece euro'ya odaklanıyorum." (Gülerek)
  • Hakan Çalhanoğlu transferinde ilerleme kaydeden Milan, bu transferi 20 milyon euro + bonus karşılığında bitirmeyi hedefliyor (via @DiMarzio)


    bu doğru ise Milan'ın en büyük fiyaskosu olur 20+60 belottiden nereye vay be
  • Milan katiyen eğitilmezdir
  • Transferlerin kalitesi iyice düşmeye başladı. Borini nerden çıktı şimdi, tam Galliani transferi oldu. 6 milyon+bonuslar karşılığında gelecek. Zaman zaman 3-5-2 oynanacak diye yedek forvet için alınan 2 oyuncuya 30 milyon civarı para harcamak sacmalık. Kadroyu derinlestirelim diye ilk 11 için alınacak oyuncuların kalitesi düşüyor bu sefer. Kalinic, Borini ve Hakan transferi için 60 milyona yakın para harcanmış olacak. Bu paraya üçü yerine sadece Jamesin alınması veya Biglia+Forberg için harcanması bizim için çok daha verimli olurdu.



    Conti, Hakan, Kalinic, Borini ve bir orta saha alınacak. Bu oyunculurla bütçe bitmis olur zaten. Yani bir Forsberg hamlesi yapmak çok zor değildi bu kadar para harcanırken. Sadece Forsberg değil başka alınabilecek kaliteli bircok isim de vardı. Bernardeschi, Lemar, Douglas gibi isimlerle hiç ilgilenilmedi mesela.



    Bu arada Borini ile Lazio da ilgileniyordu ve simdi bizim Borini'yi almamız Biglia transferini de zora sokabilirmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Borini hücumdaki bilmem kaçıncı opsiyon olacak olsa bile ne denli rezalet ve anlamsız bir hamle olduğu üzerine ne kadar yazsanız eksik kalacak kadar bomboş bir transfer. Galliani günlerine bir gittik bununla adeta; hadi Milan'ın 2017 yılında son sekiz sezonunda 36 golü anca bulabilen ve kariyerinde on golü hiçbir zaman yakalayamamış birini kadroya derinlik diye alması yeterince dehşet vericiyken Borini'nin de nasıl bir futbolcu olduğu yıllardır ortadayken bu transferleri ayarlabilmesi tam bir menajer hüneri olsa gerek. Bunun yerine gençlerden Patrick Cutrone seçenek olarak düşünülse daha iyiydi, hatta bakın abartmıyorum Montella bile bu yaşındaki antremansız haliyle Borini'den çok daha iyi bir seçenek olurdu.

    Borini transferinin şimdi kiralık, sezon sonunda opsiyonsuz bir biçimde kalıcı olacak şeklinde bir anlaşma dahilinde gerçekleşeceği söyleniyor bu arada, 6 milyon + bonuslardan bahsediliyor ki resmen inanılmaz. Bu saatten sonra tek umut oyuncunun sağlık kontrollerinden geçememesi olarak kaldı, hazır sağlık kontrolüne girişmişken bir kontrol de Milan'a bu adamı bu paraya alanlara lazım.

    A.C. Milan Taraftar Köşesi #SempreMilan




  • Beyler ntv sporda 2008deki arsenal milan macini oynatiyolar izleyin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Milan'ın transfer için düşündüklerini görünce kusasım geliyor sıçtılar yani donnarumma olayıyla iyice sapıttılar.Borini nedir la



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 29 Haziran 2017; 15:13:35 >
  • transferde akıllı işler yapılıyor dediğimiz milan eskiye döndü hemen.Borini nedir arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.