Bildirim
A-101'de Wawa(Dardanel Üretimi) 2x160Gr Ton Balığı 5.25 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bim deki hangi firma tarafından üretiliyor. -
paylaşım için teşekkürler
ben bimdekini alıyodum bişeye benzemiyo -
Şok da satılan da aynı fiyat ve benim damak tadıma daha çok uydu. Onu da deneyebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: H.E
Bim deki hangi firma tarafından üretiliyor.
Superfresh olması lazım. -
dardanel neden değişik markalar üretiyor anlamıyorum kendi adınla üret işte herkes öle biliyorquote:
Orijinalden alıntı: goku2quote:
Superfresh olması lazım.
Alıntıları Göster -
Bimdeki derya iğrenç tadı var.quote:
Orijinalden alıntı: goku2quote:
Superfresh olması lazım.
Alıntıları Göster -
taze balık gibisi var mı yawww!!!balık mevsimi açılmışken
gidin balıkçıya alın temizlenmiş taze hamsiyi 7-8 liraya 1 kg
harmanlayın unla; atın tavaya 5 dakikada hazır mis gibi yanında biraz salata
yok konserveyi açacaksın yağını süzdüreceksin tadı olmayan sası bir balık karşında birde sağlıklımı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: goku2
quote:
Superfresh olması lazım.
Bim'deki de aynı dardanel tarafından üretiliyor. İki ürün arasında dış ambalaj hariç bir fark yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kampec
quote:
quote:
Superfresh olması lazım.
Bim'deki de aynı dardanel tarafından üretiliyor. İki ürün arasında dış ambalaj hariç bir fark yok.
Bim de satılan Derya marka Ton Balığı ile Wawa aynı değil. Wawa daha büyük taneli ve lezzetli. Ayrıca Derya bursa da Kerevitaş firması tarafından üretiliyor diye biliyorum.
Dardanelin farklı markalarda üretmesinin sebebi birinci kalite balıklar ile kendi isminde, kalan diğer parçalar ile de ucuz alt kesime üretim yapıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
quote:
quote:
Superfresh olması lazım.
Bim'deki de aynı dardanel tarafından üretiliyor. İki ürün arasında dış ambalaj hariç bir fark yok.
Bim de satılan Derya marka Ton Balığı ile Wawa aynı değil. Wawa daha büyük taneli ve lezzetli. Ayrıca Derya bursa da Kerevitaş firması tarafından üretiliyor diye biliyorum.
Dardanelin farklı markalarda üretmesinin sebebi birinci kalite balıklar ile kendi isminde, kalan diğer parçalar ile de ucuz alt kesime üretim yapıyor.
Hayır hocam en son ne zaman baktınız bilmiyorum ama bir süredir ikisi de aynı. Ayrıca tane ve lezzet olayı kutudan kutuya her iki markada da değişiyor. Genelleme yapmak mantıklı değil.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
quote:
quote:
Superfresh olması lazım.
Hayır hocam en son ne zaman baktınız bilmiyorum ama bir süredir ikisi de aynı. Ayrıca tane ve lezzet olayı kutudan kutuya her iki markada da değişiyor. Genelleme yapmak mantıklı değil.
Ben öyle biliyorum yanlış da olabilir, superfresh / Kerevitaş yani Ülker Grubu markasıydı eskiden. Şimdi Dardanele üretim yaptırıyor olabilir.
-
son aldıklarıma göre a101 dardanel ve tonton ile aynı lezzet ve kalitede.
ancak bimin derya artık dardanel, kerevitaş değil. ithal balıklardan bi yerde yaptırmış. lezzet kötü. eskiden kerevitaştı sanırım.
hatta geçen hafta burdaki bimde kampanya diye 4.95tl e çalışanlar özellikle satmak için çaba gösteriyordu. alan yoktu. yakında satamadığı için yine eski yerli markalara dönerse şaşmam. çünkü satamıyor gibi. lezzet saman gibi.
bu arada hb ton balığı konusunda bunlar epey yazıldı. hbden kampanyalı tonton almak 16tlye hala wawa dan pahalıya geliyor. -
Genelde migrosun light ini kullanıyorum ikili 6 lira. O nasildir -
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyAnanas
Genelde migrosun light ini kullanıyorum ikili 6 lira. O nasildir
O da dardanel üretimi, ben de ondan alıyordum ama artık üretilmiyor sanırım. Bolu'daki 3 migrosta da 1 aydır yok. -
Arkadaşlar bu ürün A101 de sürekli oalrak bu fiyata satılıyor mu yoksa bu kampanyalı fiyatı mı?quote:
Orijinalden alıntı: Kampecquote:
Orijinalden alıntı: OnlyAnanas
Genelde migrosun light ini kullanıyorum ikili 6 lira. O nasildir
O da dardanel üretimi, ben de ondan alıyordum ama artık üretilmiyor sanırım. Bolu'daki 3 migrosta da 1 aydır yok.
Alıntıları Göster -
quote:
Kerevitas olarak aklimda kalmis -
A101 kaliteli firmalara üretim yapyırıyor. çayınıda doğuş üretiyor tavsiye ederim -
daha dun aldım 2 paket 5.25 ten hep aynı fiyat makarna ustune ıyı oluyo. -
80'likleri de var mı acaba ? 160'lıklar bana tek seferde fazla geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: airspeed
daha dun aldım 2 paket 5.25 ten hep aynı fiyat makarna ustune ıyı oluyo.
Benzer içerikler
- mega sürpriz 20 gb
- wawa ton balığı
- motolux f4
- 5 mbps internet hızı nasıl
- süper star 20 gb
- opensea dolandırıcılığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X