Şimdi Ara

A•101 - ALDIN ALDIN! - 27 NİSAN 2017 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
30
Favori
176.723
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kysis

quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

Daha önce termosu deneyen oldu mu, buz aküsü/kaseti ile kullanmayı düşünüyorum

n11, gittigidiyor gibi sitelerde 100-110 tl bandında. Ben alacağım yazın iş görüyor.

Almak için gittim de gözüme çok küçük göründü içine 2bucuk litrelik kola bile sığmaz diye düşündüm almadım ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: Kamilhan10

Derin dondurucuyu almayı düşünüyorum.Daha önce alan,kullanan var mı??

Hocam her mağazada 2 tane varmış

Ben dün kk ile 600 TL ye 2 tane aldım

Perşembe sabahı fiş ile beraber arabaya..

Bakalım nasıl..

Merhaba,

Bu yaptığınız işlem her A101'de olan bir işlem mi? Sonuçta 2 tane stok geldiğini söylemişsiniz ve siz sabah sıraya giren herkesten önce bütün stoğu almış oluyorsunuz, sıraya girenler de kalmadı ya da gelmedi cevabıyla geri dönüyorlar. Aldığınız şubenin bilgisini paylaşabilir misiniz? A101'e sormak istiyorum bu şekilde alım yapmamız mümkün mü diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reginamea -- 27 Nisan 2017; 14:38:32 >

• reginamea R kullanıcısına yanıt
    Bim'de değil ama a101'de genelde bir önceki akşam koyuyorlar standlara ürünleri. Ben de geçenlerde gelen kahve makinesini çarşamba gecesi rafta görüp almıştım. A101 için söylüyorum, katalog ürünlerini bir önceki akşamdan kontrol etmekte yarar var.

Ama yukarıdaki gibi perşembe gelecek ürünü ön alımla satın almak gibi bir uygulama görmedim bugüne dek. Sonuçta stoğa girmemiş olan bir ürüne fiş/fatura kesiyorsunuz. Ancak tanıdık şubeniz ise ayırabiliyorlar sizin için. Migros bile yapabiliyor bazen bu tür uygulamaları. Ama ayırıyorlar bir köşeye, olmayan ürünü nasıl satabildiklerini bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mytra

Bim'de değil ama a101'de genelde bir önceki akşam koyuyorlar standlara ürünleri. Ben de geçenlerde gelen kahve makinesini çarşamba gecesi rafta görüp almıştım. A101 için söylüyorum, katalog ürünlerini bir önceki akşamdan kontrol etmekte yarar var.

Ama yukarıdaki gibi perşembe gelecek ürünü ön alımla satın almak gibi bir uygulama görmedim bugüne dek. Sonuçta stoğa girmemiş olan bir ürüne fiş/fatura kesiyorsunuz. Ancak tanıdık şubeniz ise ayırabiliyorlar sizin için. Migros bile yapabiliyor bazen bu tür uygulamaları. Ama ayırıyorlar bir köşeye, olmayan ürünü nasıl satabildiklerini bilmiyorum.

Teşekkürler cevabınız için, ertesi gün satılacak ürünler için akşamdan raf düzenlemesi yapmak çok doğal bir hareket. Benzer birşey geçenlerde başıma geldi, mağazanın kapanmasına yakın koli su almak için A101 markete girmiştim, kasaya doğru yürürken rafta dikkatimi çeken bir ürüne baktığımda çalışan "Abi onlar yarın satışta olacak şimdi alma istersen" demişti. Tamam diyip ayrlmışrım rafın yanından.

• reginamea R kullanıcısına yanıt
    Çalışan Tanıdık sohbeti vs var ise birkaç gün önceden ayırıyorlar. Perşembe sabah kuyruğa girip almak isteyene eğer ürün her mağazayı 2 tene gibi az geliyorsa yok gelmedi ya da bitti gibi yalanlar söyleniyor

Orijinalden alıntı: ellekem

Çalışan Tanıdık sohbeti vs var ise birkaç gün önceden ayırıyorlar. Perşembe sabah kuyruğa girip almak isteyene eğer ürün her mağazayı 2 tene gibi az geliyorsa yok gelmedi ya da bitti gibi yalanlar söyleniyor

O zaman aferin diyelim bu şekilde satan ve alan arkadaşlara. Hak yeme konusunda oldukça başarılılar.

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

2 şubeye baktım piliç döner talan edilmiş

lezzetli değil zaten.

Bir defasında böyle bir şeye denk gelmiştim. Adam kasiyeri tanıyordu . Şimdi ödeyeyim ben dedi , kasadaki çocuk '' olmaz abi sen yarın öğlen gel ben ayarlarım '' dedi. Malesef böyle çirkin şeyler yapıyorlar

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Bir defasında böyle bir şeye denk gelmiştim. Adam kasiyeri tanıyordu . Şimdi ödeyeyim ben dedi , kasadaki çocuk '' olmaz abi sen yarın öğlen gel ben ayarlarım '' dedi. Malesef böyle çirkin şeyler yapıyorlar

Aslında çirkinlik değil. Tanıdığımız olsa biz de kullanırız belki. Sıkıntı az stok göndermelerinden kaynaklanıyor.

quote:

A•101 - ALDIN ALDIN! -  27 NİSAN 2017

A•101 - ALDIN ALDIN! -  27 NİSAN 2017

Lezzetli

Sizin mesajı görünce canım çekti, gittim akşam 2 paket aldım.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

Aslında çirkinlik değil. Tanıdığımız olsa biz de kullanırız belki. Sıkıntı az stok göndermelerinden kaynaklanıyor.

Aslında tam anlamıyla çirkinlik. Eğer tanıdığınız olursa da lütfen yapmayın bunu. Çünkü bu tip hak yemeler böyle küçük şeylerle başlar ve devamı gelir. Sonrasında eş dosta ihalelere, akraba işe alımlarına kadar gider iş. Bu tip durumlarda hep mağdur olan kesimi düşünün ve hakkınıza razı olun. Bu sadece tavsiye tabi, uygulamak size kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: reginamea

quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

quote:

Aslında tam anlamıyla çirkinlik. Eğer tanıdığınız olursa da lütfen yapmayın bunu. Çünkü bu tip hak yemeler böyle küçük şeylerle başlar ve devamı gelir. Sonrasında eş dosta ihalelere, akraba işe alımlarına kadar gider iş. Bu tip durumlarda hep mağdur olan kesimi düşünün ve hakkınıza razı olun. Bu sadece tavsiye tabi, uygulamak size kalmış.

8-18 bir işte çalıştığımızı düşünürsek ve uygun fiyatlı gelmiş ürünü akşam iş çıkışında bulamayacağımızı da biliyorsak, kaderimize mi küselim :-)

İhale falan işleri başka şeyler orda önemli olan devletin çıkarının gözetilmesidir.

• Piranha sanal gerçeklik gözlüğü gelecekmiş 4'ünde. Kaliteli midir acaba?

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

quote:

2 şubeye baktım piliç döner talan edilmiş

lezzetli değil zaten.

Dördüncü şubede son kalanı dün alabildim.

Kasiyere stok getirmesini malın ellerinde kalmayacağını hepsini alabileceğimi söyledim, bana pazar günü uğramamı tavsiye etti.

Ben yeterince lezzetli buldum ama sosu bir işe yaramaz.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.