Şimdi Ara

★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
39
Favori
12.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünya'nın en iyi seçildi Bu Program!
    http://esl-software-review.toptenreviews.com/

    1)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Ana sayfada görüldüğü üzere o gün derste göreceğiniz konuları görüyorsunuz. İspanyolca konu isimleri ama her şey Türkçe-İspanyolca, yani sözlüğe ihtiyacınız olmayacak.

    2)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu resimde ders içeriklerini görebilirsiniz, gördüğünüz üzere 25 farklı aşama var. Şimdi bunları teker teker inceleyelim.

    3)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Girişte bizi hemen pratik kullanım karşılıyor, resimlerle desteklenmiş bir şekilde üstelik. İstersek sol üst köşedeki bayrak işaretine tıklayarak resimlerin yerine türkçe karşılıklarını getirip devam edebiliriz. Ama ben şahsen resimli gitmeyi, Türkçe'yi karıştırmamayı yeğlerim şimdilik.

    4)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Dersin girişinde güzel bir oyun bizi bekliyor, bir önceki uygulamada gördüğümüz kelimeleri bulmacada buluyoruz, bu şekilde o kelimeyi kullanıp beynimize işliyoruz sonuç olarak hem eğleniyor hem öğreniyoruz, telaffuzunu da dinleyebiliyoruz bu arada.

    5)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu kısımda ise öğrendiğimiz kelimeleri resimlerle destekleyip, telaffuzunu dinleyip seçeneklerden doğru olanını işaretliyoruz ve fotoğrafik hafızaya sahip beyinlerimiz çok büyük avantaj sağlamış oluyor.

    6)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu aşamada öğrendiğimiz kelimeleri eşleştiriyoruz. Grafikler harika, ben Win 8 Tablette yapıyorum mesela ve harika bir rahatlık ve güzellikle tüm aşamaları geçebiliyorsunuz.

    7)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu güzel aşamada ise az önce değişik araçlarla öğrendiğimiz kelimeyi cümle içinde kullanıyoruz, ne güzel yöntemler değil mi?

    8)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu aşamada ise öğrendiğimiz kelimeleri söylememiz isteniyor, be bize sağ tarafta görüldüğü üzere kalite kontrolü yapılıyor bu sayede öğrendiğimiz doğru diksiyon ve telaffuz ile program bitiminde konuşmamız ayırt edilmeyecek.

    9)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu güzel kısımda ise öğrendiğimiz kelimeyi ait olduğu gurub taşıyoruz, aile ile ilgili ise oraya, yer ile ilgili ise oraya. Dediğim gibi sol üst köşede bayrak simgesi ile menüleri açıklamaları türkçeleştirebilirsiniz. Sol üstte yer alan kırmızı simge ile de bilmediğiniz kelimelerin üzerine tıklayarak telaffuzlu bir şekilde TÜRKÇE anlamını öğrenebilirsiniz.

    10)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    İşte en zevkli bölümlerden biri daha. Bu da bir oyun üstte sorulan sorunun cevabını harflerden yola çıkarak buluyoruz. Dediğim gibi TÜRKÇE menülü eğer isterseniz. Kafanız karışmasın. Çok kolay ve eğlenceli, yaptığımız her hata da ejderha büyüyor en son hatada sizi yakıp kül ediyor.

    11)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu aşamada ise eksik cümlelere uygun kelimeyi tıklayarak götürüp bırakıyoruz. Aşamalar bittiğinde otomatik olarak doğrulanacaktır, yanlış yapmaktan korkmayın her zaman düzeltme imkanınız var.

    12)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Sonraki aşamada öğrendiğiniz kelimeleri telaffuz ve anlamları ile hatırlıyorsunuz, bu şekilde Türkçelerinden emin oluyorsunuz.

    13)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu aşama ayrı bir güzel, size 10 bulmaca sorulacak, bu bulmaca dinleme ve yazma kabiliyetiniz kelimelerin anlamlarını hatırlayarak ve oynayarak geliştiriyorsunuz.

    14)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Sırada ise cümleyi söyleme kabiliyetinizi test ediyorsunuz, öğrendiğiniz kelimeler ile kelime kurup konuşuyorsunuz, buna göre belli bir derece alıyorsunuz. Günlük hayatta kullanabileceğiniz herşeyi, isterseniz akademik herşeyi öğreneceksiniz.

    15)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu aşamada ise size soru sorulacak sizde öğrendikleriniz ile konuşarak cevap vereceksiniz, geçişler otomatik, oturun ve konuşun.

    16)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Yine bir konuşma pratiği, bu aşamada resimleri görüp ne olduğunu siz söyleyeceksiniz.

    17)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu aşamada tekrar konuşma, verilen düzgün olmayan cümleleri bir araya getirip söylüyoruz ve program anlıyor, doğruysa geçiyor, yanlışsa kalıyorsunuz.

    18)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu sefer dinleme kabiliyeti üzerine güzel bir oyun daha, dinlediğimiz kelimelerin yazılışını öğreniyoruz hemde oyun ile.

    19)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bilmediğimiz kelime ile karşılaşırsak, kırmızı butona tıklayıp bilmediğimiz kelimeyi işaretliyoruz, anlamı hemen karşımıza geliyor.

    20)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Sonraki aşama daha bir profösyonelce hazırlnamış, bu sefer yanlışımızı doğrultuyoruz, boğazdan mı, ağızdan mı, gırtlaktan mı, dişlerden mi, dudaklardan mı, çıktığını ayrınıtlı bir şekilde görüyor, söylüyor ve öğreniyoruz.

    21)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    İşte sınavlarda işinize yarayacak kısım, ister İngilizce ister başka dil, bu aşama ile siz kelimenin cümle içindeki görevini göreceksiniz, sizden cins kelimeyi alıp parçadan çıkarmanız isteniyor. Sadece örnek bu, tüm dil bilgisi kurallarını parçalar ile öğreneceksiniz.

    22)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Evet bu aşamada hem dinleme kabiliyetiniz, hem dil bilgisi bilginiz, hem de yazı yazmanı test edilecek, düşünsenize bütün dili böyle öğrendiğinizi. Evet 12 yıl öğrenemedik, bir kaç ayda öğreneceğiz bu şekilde emin olun.

    23)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu aşamada karışık kelimeleri tutup cümle yapmamız gerekmekte, böylece cümle kurma kabiliyeti gelişecek.

    24)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Evet mükemmel bir alıştırma yöntemi daha, öğrendiğimiz bilgiler ile cümleleri değiştirme öğretilecek bu arada hem dinleme, hem yazma kabiliyeti gelişecek, gramer öğrenme çok basitleşecek. Örneğin burada hangi yardımcı fiil getirilecek o öğretiliyor.

    25)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu aşama ise dinlediğimizi yazma kabiliyetini geliştirmeye yönelik bu sayede çok kısa sürede yazmayı öğreniyoruz, yanlış yaptığımız zaman ip ucu alabiliyoruz.

    26)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    İşte 12 yıl öğrenememizin sebebi sadece bu teorik bilgi, ve bakın kaçıncı sırada? O kadar az önemsiz bir şeyi tüm okul hayatında sadece gördük, yazık, tabi burada daha rahat öğreceğiz az ve öz.

    27)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Yine pratik. Karşılıklı konuşuyoruz bu aşamada.



    28)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bu kısımda bize Kültürel metinler veriyorlar. Hem genel kültürümüz genişliyor, hem okumuş oluyoruz, hem öğreniyoruz, hem de parça ile ilgili çıkan soruları cevaplayıp anlama kabiliyetimizi genişletiyoruz.


    29)  ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil
    Bize Video izletiliyor, metni ile birlikte, videodan sonra video içinden çoktan seçmeli soru soruluyor. Bu şekilde anlama kabiliyetimiz gelişiyor.

    İngilizce ve Arapça'sını bitirdim, bunun yararını deneyerek yaşadım. Şimdi Soliya'da eğitmenlik yapıyorum buradan öğrendiğim İngilizce ile, Mısır ve Ürdün'de 1 yıl yaşadım buradan öğrendiğim Arapça ile. Sırada İspanyolca var. Temin edeceğiniz linki pm ile göndereceğim.

    İşte Türkiye Fiyatı!
    http://www.tellmemore.info.tr/






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 23 Şubat 2014; 15:25:59 >







  • kafa almadıktan sonra dünyanın en iyi sisteminide getirsen yok hocam yok yani. uzunca bir konu açmışsın hepsini okumadım. heralde rosette stone gibi bişey bu ne diyim hayırlısı olsun kullanıcak olanara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: style_ouf_5

    kafa almadıktan sonra dünyanın en iyi sisteminide getirsen yok hocam yok yani. uzunca bir konu açmışsın hepsini okumadım. heralde rosette stone gibi bişey bu ne diyim hayırlısı olsun kullanıcak olanara

     ★995 Liralık Dünyanın En İyi Seti 1 Liraya™★5 Dil


    Dünyanın en iyi derecelendirme kuruluşunun yaptığı, uzmanlardan destek alıp hazırladığı en iyiler listesi. Siz karar verin.




  • mesajım dursun, bi ara göz atacağım.
  • mesaj dursun bakarım. ayrıca pm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fduman60

    mesaj dursun bakarım. ayrıca pm

    PM Gönderildi. Hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Theologist

    quote:

    Orijinalden alıntı: fduman60

    mesaj dursun bakarım. ayrıca pm

    PM Gönderildi. Hayırlı olsun.

    bende PM alabilirim

    incelemek isterim, teşekkürler şimdiden
  • ttnetin değil mi bu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: watkenaydu

    ttnetin değil mi bu

    Evet
  • bende bir pm alabilirim.
  • PM atarsan sevinirim arkadaşım. Konu detaylı olmuş eline sağlık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bendereva

    PM atarsan sevinirim arkadaşım. Konu detaylı olmuş eline sağlık.

    Gönderdim, kurslara zahmet etmeyin bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm alabilir miyim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Theologist

    Dünya'nın en iyi seçildi Bu Program!
    http://esl-software-review.toptenreviews.com/

    1)
    Ana sayfada görüldüğü üzere o gün derste göreceğiniz konuları görüyorsunuz. İspanyolca konu isimleri ama her şey Türkçe-İspanyolca, yani sözlüğe ihtiyacınız olmayacak.

    2)
    Bu resimde ders içeriklerini görebilirsiniz, gördüğünüz üzere 25 farklı aşama var. Şimdi bunları teker teker inceleyelim.

    3)
    Girişte bizi hemen pratik kullanım karşılıyor, resimlerle desteklenmiş bir şekilde üstelik. İstersek sol üst köşedeki bayrak işaretine tıklayarak resimlerin yerine türkçe karşılıklarını getirip devam edebiliriz. Ama ben şahsen resimli gitmeyi, Türkçe'yi karıştırmamayı yeğlerim şimdilik.

    4)
    Dersin girişinde güzel bir oyun bizi bekliyor, bir önceki uygulamada gördüğümüz kelimeleri bulmacada buluyoruz, bu şekilde o kelimeyi kullanıp beynimize işliyoruz sonuç olarak hem eğleniyor hem öğreniyoruz, telaffuzunu da dinleyebiliyoruz bu arada.

    5)
    Bu kısımda ise öğrendiğimiz kelimeleri resimlerle destekleyip, telaffuzunu dinleyip seçeneklerden doğru olanını işaretliyoruz ve fotoğrafik hafızaya sahip beyinlerimiz çok büyük avantaj sağlamış oluyor.

    6)
    Bu aşamada öğrendiğimiz kelimeleri eşleştiriyoruz. Grafikler harika, ben Win 8 Tablette yapıyorum mesela ve harika bir rahatlık ve güzellikle tüm aşamaları geçebiliyorsunuz.

    7)
    Bu güzel aşamada ise az önce değişik araçlarla öğrendiğimiz kelimeyi cümle içinde kullanıyoruz, ne güzel yöntemler değil mi?

    8)
    Bu aşamada ise öğrendiğimiz kelimeleri söylememiz isteniyor, be bize sağ tarafta görüldüğü üzere kalite kontrolü yapılıyor bu sayede öğrendiğimiz doğru diksiyon ve telaffuz ile program bitiminde konuşmamız ayırt edilmeyecek.

    9)
    Bu güzel kısımda ise öğrendiğimiz kelimeyi ait olduğu gurub taşıyoruz, aile ile ilgili ise oraya, yer ile ilgili ise oraya. Dediğim gibi sol üst köşede bayrak simgesi ile menüleri açıklamaları türkçeleştirebilirsiniz. Sol üstte yer alan kırmızı simge ile de bilmediğiniz kelimelerin üzerine tıklayarak telaffuzlu bir şekilde TÜRKÇE anlamını öğrenebilirsiniz.

    10)
    İşte en zevkli bölümlerden biri daha. Bu da bir oyun üstte sorulan sorunun cevabını harflerden yola çıkarak buluyoruz. Dediğim gibi TÜRKÇE menülü eğer isterseniz. Kafanız karışmasın. Çok kolay ve eğlenceli, yaptığımız her hata da ejderha büyüyor en son hatada sizi yakıp kül ediyor.

    11)
    Bu aşamada ise eksik cümlelere uygun kelimeyi tıklayarak götürüp bırakıyoruz. Aşamalar bittiğinde otomatik olarak doğrulanacaktır, yanlış yapmaktan korkmayın her zaman düzeltme imkanınız var.

    12)
    Sonraki aşamada öğrendiğiniz kelimeleri telaffuz ve anlamları ile hatırlıyorsunuz, bu şekilde Türkçelerinden emin oluyorsunuz.

    13)
    Bu aşama ayrı bir güzel, size 10 bulmaca sorulacak, bu bulmaca dinleme ve yazma kabiliyetiniz kelimelerin anlamlarını hatırlayarak ve oynayarak geliştiriyorsunuz.

    14)
    Sırada ise cümleyi söyleme kabiliyetinizi test ediyorsunuz, öğrendiğiniz kelimeler ile kelime kurup konuşuyorsunuz, buna göre belli bir derece alıyorsunuz. Günlük hayatta kullanabileceğiniz herşeyi, isterseniz akademik herşeyi öğreneceksiniz.

    15)
    Bu aşamada ise size soru sorulacak sizde öğrendikleriniz ile konuşarak cevap vereceksiniz, geçişler otomatik, oturun ve konuşun.

    16)
    Yine bir konuşma pratiği, bu aşamada resimleri görüp ne olduğunu siz söyleyeceksiniz.

    17)
    Bu aşamada tekrar konuşma, verilen düzgün olmayan cümleleri bir araya getirip söylüyoruz ve program anlıyor, doğruysa geçiyor, yanlışsa kalıyorsunuz.

    18)
    Bu sefer dinleme kabiliyeti üzerine güzel bir oyun daha, dinlediğimiz kelimelerin yazılışını öğreniyoruz hemde oyun ile.

    19)
    Bilmediğimiz kelime ile karşılaşırsak, kırmızı butona tıklayıp bilmediğimiz kelimeyi işaretliyoruz, anlamı hemen karşımıza geliyor.

    20)
    Sonraki aşama daha bir profösyonelce hazırlnamış, bu sefer yanlışımızı doğrultuyoruz, boğazdan mı, ağızdan mı, gırtlaktan mı, dişlerden mi, dudaklardan mı, çıktığını ayrınıtlı bir şekilde görüyor, söylüyor ve öğreniyoruz.

    21)
    İşte sınavlarda işinize yarayacak kısım, ister İngilizce ister başka dil, bu aşama ile siz kelimenin cümle içindeki görevini göreceksiniz, sizden cins kelimeyi alıp parçadan çıkarmanız isteniyor. Sadece örnek bu, tüm dil bilgisi kurallarını parçalar ile öğreneceksiniz.

    22)
    Evet bu aşamada hem dinleme kabiliyetiniz, hem dil bilgisi bilginiz, hem de yazı yazmanı test edilecek, düşünsenize bütün dili böyle öğrendiğinizi. Evet 12 yıl öğrenemedik, bir kaç ayda öğreneceğiz bu şekilde emin olun.

    23)
    Bu aşamada karışık kelimeleri tutup cümle yapmamız gerekmekte, böylece cümle kurma kabiliyeti gelişecek.

    24)
    Evet mükemmel bir alıştırma yöntemi daha, öğrendiğimiz bilgiler ile cümleleri değiştirme öğretilecek bu arada hem dinleme, hem yazma kabiliyeti gelişecek, gramer öğrenme çok basitleşecek. Örneğin burada hangi yardımcı fiil getirilecek o öğretiliyor.

    25)
    Bu aşama ise dinlediğimizi yazma kabiliyetini geliştirmeye yönelik bu sayede çok kısa sürede yazmayı öğreniyoruz, yanlış yaptığımız zaman ip ucu alabiliyoruz.

    26)
    İşte 12 yıl öğrenememizin sebebi sadece bu teorik bilgi, ve bakın kaçıncı sırada? O kadar az önemsiz bir şeyi tüm okul hayatında sadece gördük, yazık, tabi burada daha rahat öğreceğiz az ve öz.

    27)
    Yine pratik. Karşılıklı konuşuyoruz bu aşamada.



    28)
    Bu kısımda bize Kültürel metinler veriyorlar. Hem genel kültürümüz genişliyor, hem okumuş oluyoruz, hem öğreniyoruz, hem de parça ile ilgili çıkan soruları cevaplayıp anlama kabiliyetimizi genişletiyoruz.


    29)
    Bize Video izletiliyor, metni ile birlikte, videodan sonra video içinden çoktan seçmeli soru soruluyor. Bu şekilde anlama kabiliyetimiz gelişiyor.

    İngilizce ve Arapça'sını bitirdim, bunun yararını deneyerek yaşadım. Şimdi Soliya'da eğitmenlik yapıyorum buradan öğrendiğim İngilizce ile, Mısır ve Ürdün'de 1 yıl yaşadım buradan öğrendiğim Arapça ile. Sırada İspanyolca var. Temin edeceğiniz linki pm ile göndereceğim.

    İşte Türkiye Fiyatı!
    http://www.tellmemore.info.tr/



    Bu ne iş ben anlamadım hocam ne satıyormusun üyelik mi bedava mi ne ise yarıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haziranyagmuru -- 23 Kasım 2013; 13:06:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • haziranyagmuru kullanıcısına yanıt
    Hayır, TTNET 229$'lık programı bize 1 liraya getirtmiş, haber veriyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 3 Şubat 2014; 1:04:43 >
  • 4.90 lira diyor fiyat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

    4.90 lira diyor fiyat

    4.90 liraya 70 tane sertifikalı kurs ve bir dil dahil.
  • TTnet'im yok bu programı elde etme imkanım yok mu?
  • Bu konuyu burdan açmanda iyi olmuş arkadaşlara tavsiye ederim gerçekten etkili
  • Arkadas banlanmis sanirim, elinde olan pm gonderirse sevinirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.