Şimdi Ara

9900K Alma Niyetli Arkadaşlara Uyarı (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
7.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bunu ancak nzxt sıvı soğutma dizginler.
  • 2015 yılında satın aldığım corsair h110i ile 4-5 saattir kullanıyorum şuan max 70 derece gördüm siz neyle nasıl kullanıyorsunuz bilemiyorum. Yarın detaylı test eder koyarım konuya şuan için 5 ghz de sentetik testler harici 60 dereceyi geçmedi.
  • Millet takmış sıcaklıklara, yok o testte kaç derece bu testte kaç derece. Testi yapınca elinize ne geçiyor? Yapmayın test ısınmasın bu kadar basit.

    Ben 8600ü 70küsütlerin altında hiç kullanmadım ki bu sadece birkaç pencere tarayıcı ile. Kasanın içinde sıfır hava akışı be sadece pasif soğutma. Isınırsa ısınsın takmayın bu kadar, hangisi işinize geliyorsa alın kullanın. Babanızın fabrikası değil ikiside. Ben bugün intel kullanıyorum yarın 3000 serisi amd apu kullanırım çıkınca. Taraftar gibi sovunöayın, kullanıcı gözüyle bakın sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Doğru bir yaklaşım. Test yapıp boşuna elektrik harcamak yerine iş yapmaya çalışsalar daha iyi olur diyeceğim ama...
  • baltalı-katil kullanıcısına yanıt
    Arkadaşa test görüntüleri ile yanıt verdik, tüydü ortada yok. Sen benim yaptığım test ekran görüntülerine baktın mı? Baktıysan neyi anlamadın? Niye böyle yorum yapıyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkımm

    2015 yılında satın aldığım corsair h110i ile 4-5 saattir kullanıyorum şuan max 70 derece gördüm siz neyle nasıl kullanıyorsunuz bilemiyorum. Yarın detaylı test eder koyarım konuya şuan için 5 ghz de sentetik testler harici 60 dereceyi geçmedi.
    Test yaptık koyduk ekran görüntülerini, herifler okumuyor ki? Yahut okuduğunu anlamıyorlar. Yahut okumak işlerine gelmiyor. Kendini yorma, algısı kapalı tiplere birşey anlatamazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: start_system

    bunu ancak nzxt sıvı soğutma dizginler.
    Hocam h115i pro ile test ekran görüntülerini koydum, gayet güzel sıcaklıklarda çalışıyor. Sentetik testlerde bile. daha ne yapalım ekran görüntüleri koyduk, sordular hakaret ettiler yapıştırdık görüntüleri cevap vermediler.
  • cronus75 C kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bende detaylı test edeceğim ama hala sistem kurulumum tam olarak bitmedi.Kasayı baştan sona söküp tekrar yerleştirmem gerekti.M2 samsung 970 evo plus aldım 2 tane bu sefer anakart sata slotlarından 4 tanesini iptal etti şuan onla uğraşıyorum.İşlemcinin ısındığı filan yok orta karar bir macun orta karar bir soğutma ile günlük 5.1 ghz kullanıyorum şuan 1.34 volt ile.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    istediğin kadar inkar et 9900k işlemciler ısınıyor sadece konuyu açan demiyor çok sayıda youtuber şikayetçi... sen inkar et tabi...
  • baltalı-katil kullanıcısına yanıt
    Hahahaha güzel miş yav kullanmasak neyse i7 4790k dan az ısınıyor islemci.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll detected

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    4790k dan az ısınıyor diyorsanız orada bir anormallik var. Gerçekten kullanıyor olun ya da olmayın 9900k nın 4790k dan az ısınma olasılığı yok. Kullanıyorsanız ve böyle deneyimliyorsanız eski 4790k nız veya 9900k nızda bir sorun olduğunu düşünün buna inanacağınıza. 9900K nın ne kadar ısındığına dair internette gırla içerik ve yorum var. Bir sizinki soğuk olacak değil yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 8 Mart 2019; 21:18:53 >
  • yalana bak yalana 9900k 4790k'dan az ısınmasına imkan yok...





  • Forumda ciddi bir algı sorunu var.Adamda işlemci yok kullanmamış internette okuduğu yazıları videoları konuya koyup bakın ısınıyor bakın bilmem ne..Şu forumda yorum yaptığı cihazların %95 ini kullanmadan konuşan insanlar var.Yukarda ki testte istinaden atıyorum video yu test her şey otomatik bırakıldığında çıkan sonuç MAX 59 derece olan bir işlemci ısınıyorsa evet ısınıyordur.Oyunlarda ben daha 65 dereceyi görmedim.Prime testinde 77 derece çalışıyor bu işlemci otomatik voltaj ayarları ile oturup kurcalama gereği bile duymadım daha sistemi.İyi hoş hafta sonu geldi istediğiniz testi üşenmeden çeker atarım.


    TEST
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    kullanan yüzlerce kişi aşırı ısınmasından şikayet ederken sen inkar ettin diye ısınmıyor diyemeyiz... bir sürü troll fanbot var seninle aynı kafadan... son çıkan açıktan haberdarda değilsindir...
  • i9 9900k işlemci mevcuttu. daha önceki sayfalarda sıcaklıkları belirtmiştim. 9900k'yı sattım.i5 9600k aldım pazartesi elime ulaşacak. 9900k başarılı ancak overclock için uygun değil. Stok şekilde kullanmak gerek.(Şahsi görüşümdür)
  • Hk@n kullanıcısına yanıt
    stok değerde bile 90 dereceye çıkıyorken bence hiç kullanışlı değil lehimli ama lehimi uygulamada hatalı olmalı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baltalı-katil

    stok değerde bile 90 dereceye çıkıyorken bence hiç kullanışlı değil lehimli ama lehimi uygulamada hatalı olmalı...
    occt testlerini koydum okumuyor musun? Kör müsün? 70lerde max sıcaklık.
  • cronus75 C kullanıcısına yanıt
    %1~2 oranında olan kullanıcı sayısı için ısınmıyor demek... siz son çıkan açığıda inkar ediyorsunuz...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.