![]() 99 renault 19 aracımda böyle bir çatlağı gördüm iskelet kısmında kaynak yaptırdım başka ne yapılabilir daha sağlam kalabilmesi için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
![]() 99 renault 19 aracımda böyle bir çatlağı gördüm iskelet kısmında kaynak yaptırdım başka ne yapılabilir daha sağlam kalabilmesi için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
AMD Ryzen 9 5900X MSI x570 Corsair 16Gb DDR4 3000mhz Zotac gtx1060 3gb Corsair CX750 PSU DELL U2414H IPS, Macbook Air M2 Canon 6D - Sigma 24-105 f4 ART - Sigma 85mm f1.4 ART - MC Carl Zeiss JENA 135mm f3.5 - MC Revuenon 24mm Macro - Tair 3S 300mm - LowePro Hatchback Aw 22L - Xiaomi Urban Style Bag Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
AMD Ryzen 9 5900X MSI x570 Corsair 16Gb DDR4 3000mhz Zotac gtx1060 3gb Corsair CX750 PSU DELL U2414H IPS, Macbook Air M2 Canon 6D - Sigma 24-105 f4 ART - Sigma 85mm f1.4 ART - MC Carl Zeiss JENA 135mm f3.5 - MC Revuenon 24mm Macro - Tair 3S 300mm - LowePro Hatchback Aw 22L - Xiaomi Urban Style Bag Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker |
|
Sevgili kardeşim, tahminimce durumun iyi olsa zaten böyle bir araca binmezsin, şu an kaynak yapmak ve arkadaşın dediği gibi pütür atmak dan başka bir çaren yok. Ama imkanların el verdiği an bu arabadan kurtul, çünkü şasede böyle bir çatlak, ne yaparsan yap Allah korusun bir kaza anında, ölümcül sonuçlar doğurur. |
|
ister bin ister sat o bölgeye kaynak yapılacak...sıkıntı olmaz binilir yani |
|
kaynak geçici ve ilkel bir çözümdür. metal yorgunluğu ve korozyon şasenin her yerine işlemiştir. bu arabanın normalde preste ezilip, çelikhaneye hurda malzeme olarak satılması lazım. |
|
Çatlağın sağında ve solunda yıpranma mevcut, direkt kaynatmak kısa süreli çözüm olur. Üstüne pütür atıp aracın sadece muayeneden kalıp kalmaması değil ki sorun! Şasede korozyon var, komple değiştirmek en iyi çözüm olur. Bu da pek mümkün değil gibi... |
|