Şimdi Ara

9800 torch KIZAK problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,

    2 hafta once kendime torch aldim herseyiyle cok memnunum uzun zmandir bb dusunuyordum fakat ekranlarinin kucuk olmasi sebebiyle almak kismet olmamisti.torch ta eekraninda buyuk oldugunu gorunce aldim bende ama tek bir sorunum var;
    Kizakta sallanti.aslinda buyuk bi sorun gibi gorunmesede benim gibi takintili adamlarin uykusunu kaciracak kadar sinir bozucu.
    Kzak kapaliyken yes no tuslainin oldugu yere veya bb yazisinin oldugu yere yani kizagin ust kismina bastirdiginiz zaman arada 1 mm kadar bosluk oldugundan tikir tikir sallanti yapiyor,mesela bu mesaji yazarken telefonu yatay konumda ekrandaki klavyeyle yaziyotum ve harflere dokundukca telefonumun kizagi sallaniyor.

    Yaklasik 7 8 tane torch u inceledim ayni sorun varmi diye biri haric hepsinde titreeme mevcut kimisi kixak acikken kimisi kizak kapaliyken kimisi de her iki durumda da sallaniyor.

    Aramizdaki torch sahiplerinin kizak durumunu merak ediyorum,cunku bu telefon tam istedigim ozellkleri barindiriyor ve boyle ufak bi sorun yuzunden telefonumdan sogumak istemiyorum.hani derler ya kucuk sinek mide bulandirir diyei
    Iste oyle,her telefonu elime aldigimda saalntiyi hissetmek ve gittikce arttigini dusunmek beni deli ediyor:)


    Evet var mi aramizda ayni sorunu yasayan,yasayip servise gonderen,gonderipte olumlu yada olumsuz tepki alan?
    Cunku ben duruma gore servise yyollayip yeni cihaz talep edicem,sonucta 2 yil konttratli aldik ve hergun bu sorunu kafaya takarak kullanmak istememek benim en dogal hakkimdir diye dusunuyorum.


    Tesekkurler







  • Hocam bu sorun sadece size özgü değil bütün telefonlarda var.. Torchların hepsi tıkırdıyor.. Ben kullanmıyorum ama bi arkadaş daha yazmıştı bu sorunu hatta telefonu başka bir modelle değiştirmeyi düşünüyordu.. Youtube'da da bu tıkırdamayla ilgili videolar var.. Bence telefonu servise yollasanızda bişey yapmazlar.. Kronik bir sorun bu anladığım kadarıyla..

    Bakın linkide vereyim:http://forum.donanimhaber.com/m_47459294/tm.htm
    Youtube daki video silinmiş bu arada
  • aynı sorun bendede var arkadaşla 1 hafta ara ile aldık onunkinde hiç birşey yok. ama bendeki titrek manda oldu. bende düşünüyorum servise vermeyi ama kvk iş bilen biyer değil cihazın içine edicekler diye vermiyorum :(
  • O sorunu bende yaşamıştım direk elden çıkardım şimdide 9780 kullanıyorum çok memnunum kvk felan verme cihazı daha beter yapıyorlar
  • Kızaklı cihazların sallanması normaldir.Bu kapaklar Esneme payı bırakılmadan yapılırsa en küçük darbede kolayca kırılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9700
    Kızaklı cihazların sallanması normaldir.Bu kapaklar Esneme payı bırakılmadan yapılırsa en küçük darbede kolayca kırılır.

    Tabii ki orasi tartisilmaz ama bu standart olarak birakilmis bi pay degil,hepsinde ki sallantinin boyutlari ve odaklari farkli.eger ki hepsi ayni yerden ve ayni miktarda esnese kimsenin gozune batmaz ama bu bahsettigim hepsinde gorulen farklilik can sikiyor.

    Ama ne olursa olsun simdiye kadar kullandigim en guzel,en cok ise yariyan fonksiyonu bir arada bulunduran ve en prestijli telefon.

    Bir sure daha bekleyip sallantinin siddetinin artmasi dogrultusunda servise goturup blackberry nin global sitesinden merkezine ulasip degisimini talep edicem
  • Bende iki cihaz mevcut 9700 ve 9800 mültü medyaları 9800'dan yazışma işlerinide 9700'dan yapıyorum. Özellikle yazı odaklı bir kullanımınız varsa 98000'ın oynaması fazlasıyla göze batabilir. Hatta daha önceki kızaklı telefon tecrübelerime göre şunuda söyleyebilirim. Güngeçtikçe o sallantı veya oynama daha da fazlalaşacak. Ben bunu bile bile aldım :) ekranı büyük o hoşuma gidiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 9700
    Bende iki cihaz mevcut 9700 ve 9800 mültü medyaları 9800'dan yazışma işlerinide 9700'dan yapıyorum. Özellikle yazı odaklı bir kullanımınız varsa 98000'ın oynaması fazlasıyla göze batabilir. Hatta daha önceki kızaklı telefon tecrübelerime göre şunuda söyleyebilirim. Güngeçtikçe o sallantı veya oynama daha da fazlalaşacak. Ben bunu bile bile aldım :) ekranı büyük o hoşuma gidiyor.

    Aynen bende farkindayim bi sure sonra bu kizagin daha da esneyecegini ama gercekten iyi telefonn :)
  • Beyler Bende kızagı kapatıyorum fakat ekran klavyesıne geçmıyo yanı Kızagı helen daha acıkmıs sayıyo 2-3 dk sonra algılıyo kızagın kapandını ne yapmam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.