Şimdi Ara

98 Model Renault 19 mu 99-2000 model Clio HB mi acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1998 model R19 1,6 RNE veya alize klimalı hava yastıklı olan model mi

2000-2001 model 1,6 motor klimalı hava yastıklı hatchback 5 kapı bir clio mu

tavsiyeleriniz nelerdir

yada 13500tl ye kadar başka hangi araçları tavsiye edersiniz acaba

bilgilendirme çin teşekkür ederim

• 13500e hiçbirini alma bence !! europayı 3 yıl kullandım kısa mesafelerde kullanmı uygun 200-300 km yol gidecek olursan içeri verdiği ses düşük konfor seni mahfeder.cliolarında zaten namını bilen bilir rüzgarlı havalarda 100km hızdan sonrasında kağıt helva gibi savrulur durur 1.6 megane 1 ,yada 2.0 rxt (1998-2000 model arası )bulablirsin o paraya kliması filan herşeyi full olur.bende şuan 2000 motor megane rxt var araba ok gibi yol tutuşu konforu gayet güzel yakıtıda abartıldığı gibi fazla değil.parçalarının bir çoğu tüm renault gruplarıyla aynı uygun fiyatlı.özellikleri immobilizer 2 hava yastığı klima direksiyondan kumandalı teyp elektrik kumandalı ayna yol bilgisayarı vss saymayla bitmez
  • Helloboy' A KESİNLİKLE KATILIYORUM Bu paralara alacağın en donanımlı ve sağlam arabadır megane rxt ayrıca LPG li araçta bide klima istiyorsan araç azda olsa yakacak ve motor en az 1,6 olmalı clio az yakıyo ama rampada yada bir araç sollarken oturur ağlarsın benden söylemesi hele birde klima açıksa bittin yok arkadaş ben 90 ı geçmem diyorsan ALBEA düşün derim clio nun 1 gömlek düşüğü en azından yaşı genç olur ama ondada taksi çıkmasına dikkat et .....

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.