Şimdi Ara

98'lilerle okuyacağım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan ilk girişte kazansaydım şimdi 3. sınıf olmuştum. eski hesaba girdim 2012-2013 yılında hazırladığım zamanda burada takılıyordum açtığım konuları attığım mesajları okuyunca biraz duygulandım. azimli yazar (jo_be), noobdotacı, affilation, ank_yer_6, ee35 falan vardı adamlar okulu bitirmek üzere ben hala mal gibi ygs-lys çalışıyorum. odtü ee kazansam ne olacak ki çoluk çocukla okuyacağım . yanlızlıktan foruma sardım insanın 1 tane bile arkadaşı olmaz mı be en son ehliyet kaydı yaptırmak için çıktım 1 ay önce

neyse ben bi sigara yakıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phoenix -- 5 Ekim 2015; 4:21:08 >

• 30 bin kolay demiyor muydun geçende? ODTU ee olsa bile mutsuz olursun bu gidisle. Bu seneyi geçirmeye bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

30 bin kolay demiyor muydun geçende? ODTU ee olsa bile mutsuz olursun bu gidisle. Bu seneyi geçirmeye bak

30 bin zor değil adam akıllı çalışmadan 30 bin yapmıştım 2014'te.

biz senle konuşmuştuk sanki asıl hesabım Genius odtü kkk yazcam diyordun, iyi ki yazmamışsın.

edit: hem odtü ee 30binle mi alıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phoenix -- 5 Ekim 2015; 14:43:17 >
  • The Phoenix kullanıcısına yanıt
    çek ordan bi demli çay the phoenix abimize
    artık emekliye ayrılma vakti gelmiş
    gençlere yol açalım
  • 98 lilerle okuyacam diyonda o adamlar ilk yılında odtü ee kazanmış adamlar, onlarda sana asosyal camış gözüyle bakacak. Sen onlara gülemeyeceksin ama onlar sana gülebilecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Küfürü haketmiş adminler bi seferlik the phoenix abimizi görmezden gelelim.Gel söv abi

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

98 lilerle okuyacam diyonda o adamlar ilk yılında odtü ee kazanmış adamlar, onlarda sana asosyal camış gözüyle bakacak. Sen onlara gülemeyeceksin ama onlar sana gülebilecek.

odtü ee'yi kazanan kişilerde asosyal oldukları için sorun yok, allahtan hazırlık okumayacağım yoksa hiç çekilmezdi. bide laflarına dikkat et saygısızlığın luzumu yok
  • 96' lılarla okuyacağım :(

• ben de 96'lıyım qq gel sarılalım
    ama ben bir defa mezuna kaldım bir sene de cahillikten geç yazıldım okula

• quote:

Orijinalden alıntı: Leto Atreides II

ben de 96'lıyım qq gel sarılalım

ben 95'liyim 2012-2013 sezonundan beri profesyonel olarak lys'ye hazırlanıyorum mal mıyım acaba odtü ee'yi kazanamazsam mal olduğuma gerçekten inanıp sanayiye yada inşaatlara çalışmaya gidecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

ben 95'liyim 2012-2013 sezonundan beri profesyonel olarak lys'ye hazırlanıyorum mal mıyım acaba odtü ee'yi kazanamazsam mal olduğuma gerçekten inanıp sanayiye yada inşaatlara çalışmaya gidecem

qq sen de hazırlığı okumazsın 97'lilerle okumuş olursun xd'ééé

baktın ikimiz de yapamadık beraber ticarete atılırız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

qq sen de hazırlığı okumazsın 97'lilerle okumuş olursun xd'ééé

baktın ikimiz de yapamadık beraber ticarete atılırız

doğru diyon odtü'nün hazırlığını atladım zaten 97'lilerle okurum. ya öyle bi düşüncem var zaten odtü olmazsa ve peder bilkent parası vermezse okumayacağım. ama bu seferde evden kovacak i*ne herif

• Onuryum 2 yıl YTÜ makina okuyup Mezuna kaldı derece yaptı .

ee35 3 yıl ege Tıp okudu Mezuna kaldı odtü ee kazandı.

Sen üniversite görmüş adamsın. Hepsi 98li olmuyor yada 97li filan elbet farklı yaştan da gelen var. Her pişmanlığın bir bedeli var.

• Iyi okullarda 98'li azınlık olur.Mesela Boğaziçi epey kişi liseyi 5 yıl okumuş oluyor, hazırlıkla bereber.Ikinci yılında kazanan sayısıda çok fazla.Sen en kötü ihtimal 2 yaş büyük olursun bu da pek fark etmez ki üniversitelerde yaş çok sorun değil.Hele 2-3 yaş hiç değil, fazla takıntılısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liam Gallagher

Iyi okullarda 98'li azınlık olur.Mesela Boğaziçi epey kişi liseyi 5 yıl okumuş oluyor, hazırlıkla bereber.Ikinci yılında kazanan sayısıda çok fazla.Sen en kötü ihtimal 2 yaş büyük olursun bu da pek fark etmez ki üniversitelerde yaş çok sorun değil.Hele 2-3 yaş hiç değil, fazla takıntılısın.

yav ben geçen sene hazırlık okudum 96'lıların zamanında. sınıfta 4 tane 95'li 16 tane 96'lı vardı. o 5 yıl lise okuyan adam hazırlık okumayacak odtü'de, bende okumayacağım atladım odtü muafiyet sınavını yine 97-98lilerle okuyacağım. odtü ee'yi 4. senesinde kazanan yada 2. üniversite okuyan kişi pek yoktur. kazanırsam bi ben olurum heralde
  • The Phoenix kullanıcısına yanıt
    benim durumda aynı ama yaş farkının çokta sorun olacağını sanmıyorum
  • VAY REİS NICK TANIDIK GELDİ GİRDİM BENI DE ANMISSIN TESEKKURLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

VAY REİS NICK TANIDIK GELDİ GİRDİM BENI DE ANMISSIN TESEKKURLER

nikini yanlış yazmışım zaten profuda zorla geçmiştim
  • Sanki aranızda 10 12 yaş var gibi konuşuyon mübarek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve Jobs

Sanki aranızda 10 12 yaş var gibi konuşuyon mübarek.

ben 12. sınıftayken onlar liseye yeni başlamışlardı. fark az mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.