Şimdi Ara

9780 almaya deger mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Blackberry almayi dusunuyorum ve blackberry telefon modellerini inceledigim kadariyla 9300-9700-9780 modelleri arasinda cok cok buyuk farklar yok.

Yaptigim fiyat arastirmasina gore 9300 modelini 560 liraya, 9780'i 1080 liraya alabiliyorum. 9700'in fiyati 9780e cok yakin oldugu icin onu hic dusunmuyorum.

benim gordugum kadariyla,

9300 in 9780'den,
    - cozunurlugu dusuk(blackberry'de cok sikinti oluyor mu cozunurluk? android telefonum var ve cozunurlugun onemini biliyorum ancak blackberry dokunmatik olmadigi icin cok fark etmez diye dusunuyorum)
    - kamera mp'i dusuk(cok fazla resim falan ceken birisi olmadigim icin cok onemli degil)
    - ram dusuk (ama yine de sorunsuz blackberry os 6 calistiriyormus)

bunlari goz onune alarak 9780'e 2 kat para vermek mantikli mi? Ozellikle 9300 kullanan arkadaslar cozunurluk ile ilgili goruslerini yazarlarsa cok memnun olurum. 9780'in raminin yuksek olmasi buyuk avantaj ama 9300 os6'yi calistirirken ve os7'nin cikmasina uzun bir sure varken uzun sureli dusunup 9780 almak cok mantikli gelmiyor. Zaten 2 seneye telefon degistiriyoruz.

Bunun disinda operatorden kampanyali almaktansa telefonu alip turkcell'den bis almak daha ucuza geliyor hesapladigim kadariyla. Bis almayip normal internet hatti kullanmami onerir misiniz?

• BlackBerry denilince akıllara gelinen ilk telefon.

Değer bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangisiacaba

BlackBerry denilince akıllara gelinen ilk telefon.

Değer bence.
    Sakın beyazını alma tövbe ettim. Arka kapağındaki süngerimsi yer kılıfın yoksa gidiyor 2-3 güne. Cifleye cifleye aşındı artık çamaşır suyu kaçtı telefonun içine. Siyah Bold 9780 al 1 sene telefon ihtiyacını karşılar yenisi çıkana kadar hevesini alırsın zaten. Faturalı hat kullanmanı tavsiye ederim ayrıca öbür türlü sıkıntı çekersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Sakın beyazını alma tövbe ettim. Arka kapağındaki süngerimsi yer kılıfın yoksa gidiyor 2-3 güne. Cifleye cifleye aşındı artık çamaşır suyu kaçtı telefonun içine. Siyah Bold 9780 al 1 sene telefon ihtiyacını karşılar yenisi çıkana kadar hevesini alırsın zaten. Faturalı hat kullanmanı tavsiye ederim ayrıca öbür türlü sıkıntı çekersin.

yorumunuz icin tesekkur ederim ancak asil sormak istedigim 9300 yerine 9780 almaya gercekten deger mi? sonucta iki katina cikiyor telefonun fiyati.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XapH

quote:

yorumunuz icin tesekkur ederim ancak asil sormak istedigim 9300 yerine 9780 almaya gercekten deger mi? sonucta iki katina cikiyor telefonun fiyati.

Tabiki değer gerçi bu size kalmış. 9300 de güzel telefondur sanırım 3G özelliğide mevcut. Tek 9780 kullandığım için pek fazla bilgi sunamam size ama çevremde ve nette gördüğüm kadarıyla imkanınız varsa Boldlara yönelmenizi tavsiye ederim. Sistem özellikleri ve kullanabilirlik açısından en iyisi diyebilirim.Ablamda 9800 o bile keşke Bold alsaydım diyor. İş için de teferruatlı bir telefon arıyorsanız 9780 işlerinizi kolaylaştırır.

• quote:

quote:

quote:

Tabiki değer gerçi bu size kalmış. 9300 de güzel telefondur sanırım 3G özelliğide mevcut. Tek 9780 kullandığım için pek fazla bilgi sunamam size ama çevremde ve nette gördüğüm kadarıyla imkanınız varsa Boldlara yönelmenizi tavsiye ederim. Sistem özellikleri ve kullanabilirlik açısından en iyisi diyebilirim.Ablamda 9800 o bile keşke Bold alsaydım diyor. İş için de teferruatlı bir telefon arıyorsanız 9780 işlerinizi kolaylaştırır.

Bold olunca ne farkedior acıklarmısın hocam bilmiorm. 9780 bide 9780 bold ne fark var. Birde 9780 ONYX var. ONYX neo luor ?. Bold ile normal bide bu onyx arasında ne fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 23 Temmuz 2011; 19:12:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cautiondrunk

quote:

quote:

quote:

Bold olunca ne farkedior acıklarmısın hocam bilmiorm. 9780 bide 9780 bold ne fark var. Birde 9780 ONYX var. ONYX neo luor ?. Bold ile normal bide bu onyx arasında ne fark var

Yazdıklarınızın hepsi aynı telefon dostum Onyx 2 bildiğim kadarıyla bir program sanırım Iphone larda da var. Bold 9780 nin belli başlı özelliklerini yazıyorum Bold 9700 ve Curveleri 2 ye katlar hatta bazı özellikleri 9800'dan bile iyi:

- BlackBerry 6 OS 624 MHz processor
    - Dahili bellek 512MB harici 32 GB
    - GSM şebeke 3G, EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G)
    - Çözünürlük 480 x 360 piksel

• quote:

Orijinalden alıntı: Campeón

quote:

quote:

quote:

quote:

Yazdıklarınızın hepsi aynı telefon dostum Onyx 2 bildiğim kadarıyla bir program sanırım Iphone larda da var. Bold 9780 nin belli başlı özelliklerini yazıyorum Bold 9700 ve Curveleri 2 ye katlar hatta bazı özellikleri 9800'dan bile iyi:

- BlackBerry 6 OS 624 MHz processor
    - Dahili bellek 512MB harici 32 GB
    - GSM şebeke 3G, EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G)
    - Çözünürlük 480 x 360 piksel

Alıntıları Göster
    Bende 9780 almayı dusunuorm hocam. ama klavyesinin kucuklugunden korkuorum. 9000 daha cazip gelıor cünkü klavyesi büyük. 9780 alıpta alışamam die korkuorm cunku parmaklarım buyuk biraz. 9000 ile 9780 arasında cok buyuk özellkk farkı varmı. Bi akıl verirmisin

• quote:

Bende 9780 almayı dusunuorm hocam. ama klavyesinin kucuklugunden korkuorum. 9000 daha cazip gelıor cünkü klavyesi büyük. 9780 alıpta alışamam die korkuorm cunku parmaklarım buyuk biraz. 9000 ile 9780 arasında cok buyuk özellkk farkı varmı. Bi akıl verirmisin

Dostum net uzernden arastirirsan gorursun dedigim gibi ne yazsam aynisi olur cunku dedigin modeli hic kullanmadim.Bold 9780ye karar vericeksen her turlu yardimci olurum klavyesi bitisik erkekler icin kotu ama alisiyorsun mesela bu mesaji yazarken hic hata yapmadim.
  • quote:

quote:

Dostum net uzernden arastirirsan gorursun dedigim gibi ne yazsam aynisi olur cunku dedigin modeli hic kullanmadim.Bold 9780ye karar vericeksen her turlu yardimci olurum klavyesi bitisik erkekler icin kotu ama alisiyorsun mesela bu mesaji yazarken hic hata yapmadim.

9780 almayı dusunuorm usta metro'dan alıcam 950 tlmi ne. 9000 9780'e göre klavyesi dha buyuk oldugu için düşünüordm. 9780 klavyesi kucuk oyzden. Parmaklarım buyuk zorluk cekermiyim snce? Msjlaşan birisiyim acıkcası. Alışırmıyım 1 defa alıcam sncta tel pişman olmak istemiorm. Birde bu face youtubede felan video oynatırmı. tavisyen nedir bu telle ilgili kardesm acaba bska neleri var

• Ben hepsiburada araciliyla aldim ama ayarlari yaptirmak icin turkcell time gittim.Kontorlu hatti faturaliya cevirdim aylik 4 gb BIS ve tarife aldim sorunsuz kullaniyorum.Tavsiyem bu yonde olur cunku 4 gb sinirsiz gibi birsey rahatlikla facebook,youtube videolarini normal Pcden izliyormus gibi izlersiniz.Telefon buyuk ihtimal kurulu gelir BISi actirdiktan sonra neti de kullanmaya baslarsiniz.Klavye hakkinda saglikli bir yorum yapamam bende ilk baslarda zorluk cektim ama simdi alistim sorun yok.Isterseniz herhangi bir telefoncuya gidin acik bblerden deneyin eliniz orda karar verin.
  • quote:

Ben hepsiburada araciliyla aldim ama ayarlari yaptirmak icin turkcell time gittim.Kontorlu hatti faturaliya cevirdim aylik 4 gb BIS ve tarife aldim sorunsuz kullaniyorum.Tavsiyem bu yonde olur cunku 4 gb sinirsiz gibi birsey rahatlikla facebook,youtube videolarini normal Pcden izliyormus gibi izlersiniz.Telefon buyuk ihtimal kurulu gelir BISi actirdiktan sonra neti de kullanmaya baslarsiniz.Klavye hakkinda saglikli bir yorum yapamam bende ilk baslarda zorluk cektim ama simdi alistim sorun yok.Isterseniz herhangi bir telefoncuya gidin acik bblerden deneyin eliniz orda karar verin.

Anladım hocam. Buyuk ıhtımal alıcam 9780'i tavsiyenle. Klavyesi kucuk ama alısırım zamanla heralde parmaklarım buyuk olsada:).
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Ben hepsiburada araciliyla aldim ama ayarlari yaptirmak icin turkcell time gittim.Kontorlu hatti faturaliya cevirdim aylik 4 gb BIS ve tarife aldim sorunsuz kullaniyorum.Tavsiyem bu yonde olur cunku 4 gb sinirsiz gibi birsey rahatlikla facebook,youtube videolarini normal Pcden izliyormus gibi izlersiniz.Telefon buyuk ihtimal kurulu gelir BISi actirdiktan sonra neti de kullanmaya baslarsiniz.Klavye hakkinda saglikli bir yorum yapamam bende ilk baslarda zorluk cektim ama simdi alistim sorun yok.Isterseniz herhangi bir telefoncuya gidin acik bblerden deneyin eliniz orda karar verin.

Anladım hocam. Buyuk ıhtımal alıcam 9780'i tavsiyenle. Klavyesi kucuk ama alısırım zamanla heralde parmaklarım buyuk olsada:).

Alıntıları Göster
    bugun turkcell e para yükletmeye diye giden arkadasa sordurttum 9780 fiyatını 1175 tl demiş acaba bu butun turkcell lerde aynı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: memet2323

bugun turkcell e para yükletmeye diye giden arkadasa sordurttum 9780 fiyatını 1175 tl demiş acaba bu butun turkcell lerde aynı mı

Alıntıları Göster
    Turkcelllerin hepsinde aynı değil fiyatlar ben Maltepe'de bir TİM'de 9300'ü 630'a buldum, yine Maltepe'de başka bir TİM'de 590'a buldum.
  • quote:

Çoğu yerde düştü fiyatları 175-180 civarına indi ama bazı TIMlerde halen 200'un üstünde.
  • quote:

quote:

Çoğu yerde düştü fiyatları 175-180 civarına indi ama bazı TIMlerde halen 200'un üstünde.

Alıntıları Göster
    Kadıköy rıhtımadaki TİM'de 9780 1099 TL, 9700 1299 TL. Fiyatları ters yazmadım, satış politikasıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Kadıköy rıhtımadaki TİM'de 9780 1099 TL, 9700 1299 TL. Fiyatları ters yazmadım, satış politikasıymış.

Fiyatlara yine kartlardan alanlara vade falan koyar 200-300'u bulur onlar.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Olabilir hocam doğrudur.

• quote:

Olabilir hocam doğrudur.

Alıntıları Göster
    Benimde bir sorum var;9780'de internette dolaşmak rahat ve kolay mı?
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    slm arkadaşım sen galiba uzun zamandır bb kullanıcısısın.Sana bir kaç sorum olacak cevaplarsan çok çok çokkk sevinecem çünkü bu bb 9780 bana kafayı yedirtecek.Ben yeni bb kullanıcısıyım .Wİ Fİ ile nete bağlanıyorum ama ücretli olarak bis olmadan nete bağlanamıyormuşum ben oazamn bu kadar parayı neden verdim?
    2-ben kontörüm gitsin nete gireyim istiyorum o da olmuyormuş vodafone aylık 31 tl istiyor ben zaten evde pc için bu parayı ödüyorum bide tlf için ağır geliyor çünkü sık kullanan biri değilim.
    3-forumu inceledim opera diye siteyi indirince girilebiliyor yazıyordu indirdim ağ ayarlarınızı gözden geçirin diyor bilgin varsa bu ayarlar nerden yapılıyor yazabilirmisin.
    şimdiden tşk.ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.