Bildirim
95 TYT 70 AYT kaç bin gelir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sayısalda arkadaşlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
5000 civarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
5k gelir.
Geçen sene 89 TYT 72 AYT ile 8K geldi._____________________________ ben buraya neden çıktım?
niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir. buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı lan beni buraya?! -
Puanların düşeceğini mi düşünüyorsunuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
6k tahminimce ham olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
5-6k _____________________________ Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine -
Sınav hakkında fazla inceleme yapmadım.Lakin benim kanaatim böyle.
Aşağı yukarı her sene soruların 75% 80% ve fazlasını yapanlar gayet iyi sonuçlar elde ederler.
İnşallah istediğin yer olur._____________________________ ben buraya neden çıktım?
niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir. buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır... sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı lan beni buraya?!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler