Bildirim
92.75 tyt 53.5 ayt
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Hocam gelir gelmez bilemiyorum ama bölümlerin sıralamaları ne olur fikrinizi merak ediyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genel mühendisliklere bir kayış var o yüzden elektrk 30k ya kimya 35k ya çeker gibi hissediyorum ama giren kişi sayısının azalması ve istanbul depremi gibi nedenler belki sabit kalmasına bile yol açabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladim hocam teşekkürler. Benimde 80 tyt 62 ayt var makine ve elektrik yazicam makineden umudum yok ama inşallah elektrik tutar
hocam sizin ayt çok sağlammış ama tyt de bi aksilik olmuş anlaşılan obp'niz kaçtı
-
Aytde matta tıkanmasam daha gidecekti. Tyt bugüne kadar hep türkçe ile uğraştım sınavda 20 geldi sağlık olsun mezuna kalırsak düzelteceğiz inşallah obp 89
25k rahat gelir bence hocam sizin
-
Hocam ne gelirse gelsin en sonunda %100 verimle çözülmemiş bir sınavın sonucu gelecek moralimi bozan nokta. Çalıştığımı yansitabilsem 50k gelse yine üzmezdi.
Ayrıca beklentim 33k temennim kötümser çıkması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-642F83BD0 -- 30 Haziran 2024; 21:0:33 >
hocam siz 33k ben kaç k o zaman
-
37k
-
40k derdim hocam
-
eyw hocam sağolun
-
Moral bozmaya gerek yok hocam sadece tahmin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X