Şimdi Ara

9000 TL Bilgisayar Kasıyor :D ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kardeş hadi bak işine güldürme ben drob takılma diyorum sen anakart daha neyine bakılır onu bilmiyorsun :D
  • çok doğru söylüyorsun kardeşim bende yorumları gördüm şok oldum dedim bilgili insanlar yazar da düzeltiriz baktım ankart psu diyor zeka yok mantıkyok adamlarda düşünemiyorlar ya psu ile anakartı geçtim sıvı soğutma dandik diyor ulan o.c yapmamışım daha kasada 5 tane fan var :D psu dandik olsa ne olur alırım birtane ama bu mallar düşünemiyor elektirik filan fazla gelirtse diye bilmiyorlar ki güç kaynağı var neyse sağlık olsun ama bunlarla uğraşılmaz bunların sayesinde bilen insanda yazmaz
  • ya güzel kardeşim bende böyle birşey arıyorum hani var yani bir ayarı bunun güç ayarı olsun yada bizim bilmediğimiz benim laptopta vardı çünkü amq uçak gibi pc demi olmayacak deniyorum ama illa daha ayar vardır MSI BANA 8 program yükledi otomatikmen onlarıda kurcalıyorum

Denetim Masası -> Programlar -> Güç Planı -> Yüksek Performans -> Uygula.
    Ben gidiyom mersine sen gidiyon tersine.İşlemciyi az ocladiginda o anakart ne kadar dayanicak merak ediyorum .Ayrica gtx 1060a sahipsin drop mrop diyorsun gtx 1080ti li sistemler bile drop yiyor bazen.Oyum optimizasyon özürlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

OC yapınca ne oluyor, altı üstü sistem işte teknoloji ile sürekli değişiyor.

2GB HDD'li bilgisayarlarımız vardı şimdi nerelere geldik.

1060GTX ile ben drop yaşamıyorum ama online oyun tabii ki arada drop olabilir sürekli oluyorsa problem vardır.
  • Sevindim hocam iyi oyunlar dilerim :)
    imdb 9.9

Orijinalden alıntı: SupermanPrime

9 bin tl x gtx 1060
    tür dram
    imdb 9.9

Monitör 1300 TL, SSD 1100 TL, 8700K 1900 TL, GTX1060 6GB 2300 TL, Ramler 1300 TL sadece şu 5 bileşen 7900 TL tutuyor ve siz kalkıp adamın sorununa yardımcı olmak yerine sistemine laf ediyorsunuz. Ya piyasanın ne kadar uçuk olduğundan haberiniz yok yada hala 2K bütçeyle orta seviye sistem toplanabilir kafasında kaldınız. Zaten şu sistemde fiyatı abartı uçuk sayılabilecek sadece GTX1060 var diğer parçalar zaten hep ortalama piyasa fiyatları. Ne sanıyorsunuz acaba şu devirde 8700K lı, 960 evo lu, 144hz monitörlü, 16GB ramli bir sistemi 5-6K ya toplayabileceğini falan mı? size hayal dünyanızda başarılar.

Hayırlı olsun sistemin yapacak bir sey yok suan. Sikintina gelirsek oyun kaynakli baska sebebi yok dostum.

Intel i5 8400 | ASRock B360M Pro4 Anakart | Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz DDR4 | MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB | Phanteks P400 White | Corsair CX600 PSU | NOCTUA NH-D9L | Kingston A400 120 GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD | Acer KG221Q 75HZ 1 MS monitör
  • :) çöpe derken orasını anlamadım yani sistem olarakmi yoksa verilen paranın hiç bir şekilde değerine satılmaması mi kastın :)

Oyunda sorun var da aklıma takıldı yine

Orijinalden alıntı: asilzade0212

:) çöpe derken orasını anlamadım yani sistem olarakmi yoksa verilen paranın hiç bir şekilde değerine satılmaması mi kastın :)

Oyunda sorun var da aklıma takıldı yine

Sisteme fazla para vermenden dolayı. 20xx serisini beklemek icin 2200 liraya 1060 almak hic mantikli degil. Paradan bağımsız dusunursek sistem güzel.

Intel i5 8400 | ASRock B360M Pro4 Anakart | Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz DDR4 | MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB | Phanteks P400 White | Corsair CX600 PSU | NOCTUA NH-D9L | Kingston A400 120 GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD | Acer KG221Q 75HZ 1 MS monitör
  • 9binlik sistemde 1060 var, bu vatan çalışanlarının yatacak yeri yok yemin ediyorum, adam anlamıyor diye bu kadarda ölümcül damage vurulmaz ki

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakso

quote:

Orijinalden alıntı: SupermanPrime

9 bin tl x gtx 1060
    tür dram
    imdb 9.9

Monitör 1300 TL, SSD 1100 TL, 8700K 1900 TL, GTX1060 6GB 2300 TL, Ramler 1300 TL sadece şu 5 bileşen 7900 TL tutuyor ve siz kalkıp adamın sorununa yardımcı olmak yerine sistemine laf ediyorsunuz. Ya piyasanın ne kadar uçuk olduğundan haberiniz yok yada hala 2K bütçeyle orta seviye sistem toplanabilir kafasında kaldınız. Zaten şu sistemde fiyatı abartı uçuk sayılabilecek sadece GTX1060 var diğer parçalar zaten hep ortalama piyasa fiyatları. Ne sanıyorsunuz acaba şu devirde 8700K lı, 960 evo lu, 144hz monitörlü, 16GB ramli bir sistemi 5-6K ya toplayabileceğini falan mı? size hayal dünyanızda başarılar.

Anlıyorum

• Milletteki çekememezliğe bak yazık acıdım sizleri.

Adam herşeyin en iyisinden almış, o soğutucu ne öyle diyor. Lan kaçınızda sıvı soğutma varda laf atıyonuz.

Sorununa gelirsek. Pubg pek oynamadım. Stabil başka bir oyunda test edersen sistemi sorunu anlamış oluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    kardeşim yanlış bilgilerini kendine sakla hiç düşünemiyorsunuz 1200 zaten monitör 1000 tane ssd 1200 tl ram 3400 Bunlara gitti 5.5 Bine ortalama gerekli mazemeler onlarda normal işlemci 2 bin zaten fiyatı böyle fiyat olarak 2 ay dır bakıyorum stabil bu fiyat kaldı 3.5 kasa zaten 500 30 kaldı anakart 500 de 2.5 kaldı soğutucu kart 1.5 aldım 1 kaldı soğutucu 400 300 arası kaldı 600 ortalama 600 fazla vermişim bırak ta onu da verim s. keyfi kardeşim sizene boş boş yorum atıyorsunuz 600 için bekleyeyim mi
    Hay ağzını seveyim anlamadım kardeş bir anda saldırdılar bitmiyorlar açmaz olsaydım ben faydalı bir bilgi arıyorum %95 gereksiz donanım sıkıntım yok sistem gayet iyi çok memnunum ama bir takım ayar var sanırsam tam bilgim yok onun için paylaştım performans artışı için özel bir yer var mıdır hani bilgisayarı 7/24 hep %100 full performanta çalıştırmaz otomatik geçiyordur illa ben o otomatiği manuel yapmak istiyorum da kimse anlamadı geçen geçen yok anakart yok psu :D şaştım kaldım ha bir de piyasa bilmiyorlar verdiğim 400 500 tl fazladan 2 ay dır fiyat bakıyorum git gide artıyor idareten 1060 aldım ona bile birşey diyorlar :D senin önerdiğin bir oyun varmıdır sağlam ücretsiz ben bi GT5 biliyorum oda sarmıyor beni parada vermek istemiyorum oynamayacağım için
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.