Şimdi Ara

** 900 TL ** Beyaz iPhone 4S 16GB - 14 AY GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Beyaz Model #iPhone 4S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Beyaz iPhone 4S 16GB

2013 Ocak Carrefour faturalıdır, kutu ve faturası mevcuttur. EVO Garantilidir.

Herhangi bir arızası veya teknik problemi yoktur ve servise hiç gitmemiştir.

IOS 7 yüklüdür.

Telefon alındığından beri arka ve ön yüzü jelatin ile kullanıyorum. Ekranda veya arka yüzünde tek bir çizik vs yok.

Telefon resimlerde ne kadar temiz görünüyorsa, o kadar temizdir.

Telefon beyaz olduğu için ve deforme 1 mm gibi çok küçük olduğu için ancak çok dikkatli bakarsanız; 3.resimde telefonun arka-sol üst ve 5.resimde ön-sol alt kısımda 1 mm deforme mevcut. Dediğim gibi deformeler çok küçük olduğu için ben söylemesem dikkati çekmesi çok zor olan ve dışarıdan diğer şahıslar tarafından görülmeyecek şeyler.

Bu yüzden cihazın kozmetik temizliğine 10/7 yada 10/8 verilebilir. Sonuçta telefonu yaklaşık 11 aydır kullanıyorum 10/10 olmasını beklememek gerek.

Aksesuar olarak Kulaklığın mikrofonu arızalı, faal değil fakat kulaklıklarda hiçbir sorun yok

Ayrıca geçtiğimiz gün jelatinleri eskidiği için çıkarttım şu an jelatinsiz kullanıyorum. Hem telefonu sattığım hem de vaktim olmadığı için jelatini almaya üşendim diyebilirim

Telefonum bu şekildedir. Ne eksik ne fazla. Kafasına yatan yada soruları olan özel mesajdan bana ulaşabilir. Konuya gereksiz mesajlar göndermezseniz sevinirim.

Fiyat 850 TL liradir.

Şehirdışına imei kopyalanmasına karşı GET açmıyorum. Kimseye zorla telefon satmıyorum. İsteyen önce havale sonra kargo şeklinde satın alabilir yada İstanbul'a gelip elden teslim alın.

İstanbul içi elden teslim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 12 Kasım 2013; 16:46:56 >

• HOCAM TAKAS OLURSA : Siyah renk beats studio orjinal magazadan alinma 700 tldir fiyati, + diesel saat tertemiz garantili paslanmaz su gecirmez 890 tl ye almistim saati de elden takas olursa uskudar cevresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ever think of me

HOCAM TAKAS OLURSA : Siyah renk beats studio orjinal magazadan alinma 700 tldir fiyati, + diesel saat tertemiz garantili paslanmaz su gecirmez 890 tl ye almistim saati de elden takas olursa uskudar cevresi

Takas düşünmüyorum teşekkürler
  • Fiyata takip...
  • Takip
  • Önce havale sonra kargo nedir ya?
    Kendini bu kadar sağlama alıp karşısınızdakini bu kadar keriz görmeyin nolursunuz ya
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz™

Önce havale sonra kargo nedir ya?
    Kendini bu kadar sağlama alıp karşısınızdakini bu kadar keriz görmeyin nolursunuz ya

Hıhı
  • Tamam sen 2k TL'ye sattığın bişeyi bana gönder ben sonra parasını gönderirim sana. Adımı sanımı bulabilirsen aşk olsun..

• Hepimiz maliz once gondercez sana 950 tl

• Adamlar zeki
  • Kimseye zorla ürün satmıyorum. Güvenen havale yapar, satın alır. Güvenmeyen elden teslim alır yada hiç satın almaz. Hiç referansı olmayan yada 1-2 tane referansıyla gelip yorum yapan ve karalama çabasında olan insancıklar, vızırdayan bir sinek kadar dikkatimi çeker, daha fazlası değil emin olun
  • quote:

Kendini satici yerine koy,adam niye sana guvensin? Keriz mi o ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

quote:

Senin bu düşüncen ilanı koyandan daha sıkıntılı
    Sanalpazarda satıştan snra sen hemen onay mı veriyorsun ?
    hepiniz aynı ayaksınız uyanık tayfa
  • O zaman bi zahmet gidip elden alacaksiniz urunu..Senin paran degerliyse adaminda cihazi degerli.Konuyu daha fazla kirletmeyelim.. Hayirli satislar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

quote:

Senin bu düşüncen ilanı koyandan daha sıkıntılı
    Sanalpazarda satıştan snra sen hemen onay mı veriyorsun ?
    hepiniz aynı ayaksınız uyanık tayfa

Bugune kadar yaptigim butun alisverislerin neredeyse sanalpazardan yaptim fakat su anda soz konusu olan 1600 liraya satin aldigim bir telefon. Telefonu gonderdigimde alan kisi imei kopyalayip geri gonderebilir. O zaman nolacak? o zaman telefon zaten cop olacak. Bir de bu acidan bakmak lazim.

Herseyi kendi acinizdan dusunmeyin. Tekrar soyluyorum ben kimseyi zorlamiyorum. Guvenen yollar, sizin gibi guvenemeyen ise yollamaz. Bu kadar basit. Kimsenin cebinden parasini zorla almiyoruz

Bu konuda daha fazla yorum yapmayacagim. ilanimda bos yorumlara yer yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 5 Kasım 2013; 22:45:14 >

• sanalpazar için öm
  • zihniyete bak ya boş yere mi düzgün referans almak için uğraşıyor bu insanlar.yoksa referansın ya elden satcaksın/alcaksın veya önce para/cihaz gönderceksin beğenmeyen alışveriş yapmaz.
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.