Şimdi Ara

900 BİN TL YE 2.EL OTOMATİK VİTES ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 900 bin TL ile alınabilecek otomatik vites araba tavsiyesine ihtiyacım var. İstanbulda yaşıyorum.. HB araçları daha çok seviyorum. Sadece haftasonları ve tatillerde kullanıcam. Bu fiyatlara yaşı genç ama içi boş Clio tarzi arabalardan almak mı yoksa 2018 model polo seat ibiza tarzı araclardan almak mı daha mantıklı acaba.

Bana kalsa arabalardan pek anlamadıgım için peugeot 208 opel corsa citroen c3 gibi araçlara bakıyorum ama bir arkadasım ısrarla vag grubundan araba almamı tembihliyor.sizlerin fikrini merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

• 2018 sonrasi 308

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon 1.6 TDI DSG

Clio 1.0 Tce X-Tronic

• Takip, bende aynı özelliklerde bir araç bakıyorum. Ama iç hacmi de biraz fazla olursa tadından yenmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaşı genç içi boş kısmını anlamadım. 1.3 tce clio icon alsan polosundan da ibizasından da dolu araba.

Piyasa olsun şekil olsun ben clio i20 binmem diyorsan polo alırsın ama polo bomboş olur. Sanırım 2021 model polo da bile hız sabitleme yoktu makyajdan sonraki life paket ile gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 20 Nisan 2025; 16:24:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Citroen C3. O paraya öyle araba zor bulursunuz. Daha temizi için Picanto. Bu ikili otomatik araç olarak ikinci elde f/p aracı.

• kia picanto düşünür müsünüz? nerdeyse sıfıra yakın alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • temiz 1.3 tce icon megane düşerse hem genç içi hem aile arabası sportif görünümü de var olmadı clio

• Bende bakıyorum bu fiyat bandında. 2020 üzeri Clio 1.0 tce uzun yolda vs iyi midir? Yoksa hyunda i20 1.4 mü mantıklı? arada kaldım. Clio megane 1.3 tce yok maalesef bu paralara güzel temiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Servis bakımlı c3
    100km/9lt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.