Şimdi Ara

Honda Accord 90-93 / 94-98 ( CB3 CB7 / CD4 CD5 CD7 ) Teknik Destek Sayfası (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.364
Cevap
27
Favori
81.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auras7

    Çok teşekkürler abi ne kusuru allah razı olsun sizden bugün devirdaim gelecek. Termostat siparişide vericem. Hayırlısıyla inşallah bu sefer olur araba
    Bu mesaj yazarı tarafından silinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 0:43:43 >
  • Abi devirdaim değişti yine hararet yaptı araba ama bu sefer daha geç yapıyor eskisine göre. Hortum bağlantıları resimdekinden farklı heater inlet ile output olan hprtumlar daha önceden kesilip uçları kapatılmış ama kaloriferin ısıttığını hatırlıyorum. Gönderdiğin resimi tamircime yolladım tesisatı ona göre kontrol edip düzelticek. Silindir kapak contası da stone marka yeni taktık siparişi ben verdim orjinal olduğunu söylüyor tamirci.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auras7

    Abi devirdaim değişti yine hararet yaptı araba ama bu sefer daha geç yapıyor eskisine göre. Hortum bağlantıları resimdekinden farklı heater inlet ile output olan hprtumlar daha önceden kesilip uçları kapatılmış ama kaloriferin ısıttığını hatırlıyorum. Gönderdiğin resimi tamircime yolladım tesisatı ona göre kontrol edip düzelticek. Silindir kapak contası da stone marka yeni taktık siparişi ben verdim orjinal olduğunu söylüyor tamirci.
    Bu mesaj yazarı tarafından silinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 0:44:4 >
  • Abi tamircim aradı bugün radyatöre bi daha baktırmış 4 göz tıkalıymış şişletmiş. Test sürüşünde bi sıkıntı çıkmamış 170 km hıza kadar çıktım dik rampalarda denedim diyor ama ben ona hortum tesisatının resmini gönderdikten sonra düzeldi araba. Sanki yalan söylüyor çünkü daha önce ilk radyatöre baktırmıştık. Ayrıca içerdeki sıcak-soğuk ayar düğmesine hiç dokunma dedi sabit kalsın. Hortumları şemaya göre güzeltmemiş yine ama sorun hallolmuş. Benim tahminim kaloriferin musluğundan geçirmişler termostatın ordaki ince olan hortumu. Yazın başında ben soğuka aldım klimayı aktifleştirdim vana soğutmaya geçince su akışı ile ilgili birşeyler oldu. Arabayı almaya gidiyorum şimdi daha düzgün bi usta bulup şemaya göre su tesisatını düzelttiricem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor tarafındaki kalorifer giriş çıkış hortumları bağlı olmadığı halde kalorifer nasıl çalışıyor anlamadım.elektrikli Iaıtıcı reziatans var mı bizim araçlarda abi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enjeksiyonlu silindir kapakla ilgili abi bir tek emme manifolt girişine lazerle flanş kesildi. Kapağı gönderen kişi daha önce kendi aracında da uygulamış bunu, tek farkın bu olduğunu söyledi. Zaten silindir kapaktan itibaren bütün parçaları ondan satın aldım. Gönderdiği kapakta tamircinin söylediğine göre bir defa bile taşlanmamış. Merak ettiğim birşey var abi normalde benim araç 110 hp gelen silindir kapağın söküldüğü motorun beygir gücü daha fazlaysa benim motora ek birşey kazandırır mı. Silindir kapak dolu olarak aldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auras7 -- 17 Ağustos 2017; 18:47:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi arabayı aldım yolda kaptırdım giderken su hortumu yerinden çıktı su komple boşaldı hararet tavan yaptı. Allah tan yanımda tornavida pense vardı hortumu geri takabildim suyu ekledim eve kadar geldi başka hararet yapmadı araba. Sabah tahmin ettiğim gibi kalorifer sıcak soğuk ayarını sıcağa almış arabanın hatareti gayet iyiydi bu şekilde hortum yerinden çıkana kadar. En kısa zamanda şemaya göre tesisatı düzelticem gelene kadar piştim arabanın içinde. Klimanın serinletmemesinin de büyük ihtimalle bu yanlış bağlantılar yüzünden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auras7

    Abi tamircim aradı bugün radyatöre bi daha baktırmış 4 göz tıkalıymış şişletmiş. Test sürüşünde bi sıkıntı çıkmamış 170 km hıza kadar çıktım dik rampalarda denedim diyor ama ben ona hortum tesisatının resmini gönderdikten sonra düzeldi araba. Sanki yalan söylüyor çünkü daha önce ilk radyatöre baktırmıştık. Ayrıca içerdeki sıcak-soğuk ayar düğmesine hiç dokunma dedi sabit kalsın. Hortumları şemaya göre güzeltmemiş yine ama sorun hallolmuş. Benim tahminim kaloriferin musluğundan geçirmişler termostatın ordaki ince olan hortumu. Yazın başında ben soğuka aldım klimayı aktifleştirdim vana soğutmaya geçince su akışı ile ilgili birşeyler oldu. Arabayı almaya gidiyorum şimdi daha düzgün bi usta bulup şemaya göre su tesisatını düzelttiricem.
    Bu mesaj yazarı tarafından silinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 0:44:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: auras7

    Motor tarafındaki kalorifer giriş çıkış hortumları bağlı olmadığı halde kalorifer nasıl çalışıyor anlamadım.elektrikli Iaıtıcı reziatans var mı bizim araçlarda abi.
    Bu mesaj yazarı tarafından silinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 0:44:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auras7

    Enjeksiyonlu silindir kapakla ilgili abi bir tek emme manifolt girişine lazerle flanş kesildi. Kapağı gönderen kişi daha önce kendi aracında da uygulamış bunu, tek farkın bu olduğunu söyledi. Zaten silindir kapaktan itibaren bütün parçaları ondan satın aldım. Gönderdiği kapakta tamircinin söylediğine göre bir defa bile taşlanmamış. Merak ettiğim birşey var abi normalde benim araç 110 hp gelen silindir kapağın söküldüğü motorun beygir gücü daha fazlaysa benim motora ek birşey kazandırır mı. Silindir kapak dolu olarak aldım
    Bu mesaj yazarı tarafından silinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 0:44:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auras7

    Abi arabayı aldım yolda kaptırdım giderken su hortumu yerinden çıktı su komple boşaldı hararet tavan yaptı. Allah tan yanımda tornavida pense vardı hortumu geri takabildim suyu ekledim eve kadar geldi başka hararet yapmadı araba. Sabah tahmin ettiğim gibi kalorifer sıcak soğuk ayarını sıcağa almış arabanın hatareti gayet iyiydi bu şekilde hortum yerinden çıkana kadar. En kısa zamanda şemaya göre tesisatı düzelticem gelene kadar piştim arabanın içinde. Klimanın serinletmemesinin de büyük ihtimalle bu yanlış bağlantılar yüzünden.

    Büyük geçmiş olsun.
  • Teşekkürler abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahları rolanti 4000 devirlere çıkıyordu onu halletmiş abi ama şimdide motor ısınana kadar gaz pedalını biraz basmak gerekiyor yoksa stop ediyor. Lpg ayarını yaptırırsan o da geçer diyor. Çekişte düşük eskiye göre birde gazdan ayağımı çekince araba çok itekleme yapıyor bunlara da lpg ayarını yaptırman lazım dedi tamirci. Doğruluk payı payı var mı abi lpg ayarıyla. Benzinde de çalıştırabilirsin artık dedi ama daha denemedim benzinde nasıl çalıştığını

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Accord grubundanda biliyorum aracını auras . Aracın ayaklanmışken bence çok düşünmeden ve 3 e 5 bakmadan sat aracını. Accord un düzgünü piyasada çok az kaldı face grubundada zaten bir elin parmağını geçmez. Bu araçlar artık ikonik araçlar bi nevi hondanın 90larda yaptığı en kral araçlardan düzgünü gerçekten çok güzel ama masraf açmaya başladığında bi araba parası yer. Eğer tavsiye isyersen ve günlük kullanıcaksan taksi çıkması araçlara bakabilirsin. Arkadaşım aldı 2 yıldır yağ buji değişimi günlük eşek niyetine biniyor. Bizim gibi yolda çukurdan vs kaçmadan kullanıyor aracını :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: auras7

    Sabahları rolanti 4000 devirlere çıkıyordu onu halletmiş abi ama şimdide motor ısınana kadar gaz pedalını biraz basmak gerekiyor yoksa stop ediyor. Lpg ayarını yaptırırsan o da geçer diyor. Çekişte düşük eskiye göre birde gazdan ayağımı çekince araba çok itekleme yapıyor bunlara da lpg ayarını yaptırman lazım dedi tamirci. Doğruluk payı payı var mı abi lpg ayarıyla. Benzinde de çalıştırabilirsin artık dedi ama daha denemedim benzinde nasıl çalıştığını
    Bu mesaj yazarı tarafından silinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 0:45:5 >
  • auras7 A kullanıcısına yanıt
    Bu mesaj yazarı tarafından silinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 0:45:16 >
  • Merhaba abi sattığım accord alan kişi arka motor takozu almış takozu yanında yuvarlak parça var mış ama o parçadan takoZa giden bir boru yokmuş takozu gelen borusu o yuvrlak taksak takoza faydası olmayacak dedi aldığı yere sormuş bunlar yağlı takoz o boruyu takmaya gerek yok eski havalı takozlarda vardı o demiş sence gerekli mi böyle taksa iş görür mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım abi su hortumlarını bulunca sanayiye götürücem hem hortumları hem elektrik tesisatını elden geçirticem. Ben işten fırsat buldukça kendi yapabildiğimi yapıcam. Arabayı yaptırdığım tamirci o kadar söktü motoru demedi şu kablolarıda bantliyim. Neyseki kurtuldum daha motor onun hatasından yansada götürmem ona. Hortumları ve elktrik tesisatını düzelttikten sonra satıcam artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunus__48

    Merhaba abi sattığım accord alan kişi arka motor takozu almış takozu yanında yuvarlak parça var mış ama o parçadan takoZa giden bir boru yokmuş takozu gelen borusu o yuvrlak taksak takoza faydası olmayacak dedi aldığı yere sormuş bunlar yağlı takoz o boruyu takmaya gerek yok eski havalı takozlarda vardı o demiş sence gerekli mi böyle taksa iş görür mü?
    Bu mesaj yazarı tarafından silinmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 0:45:32 >
  • Teşekkür ederim abi bencede faydası vardır boşuna neden yapılsın oyle eskisi bağlı idi iyi hatırlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.