Şimdi Ara

90,91 TL Wicron Life Tam Otomatik Türkçe Konuşan Koldan Ölçer Tansiyon Aleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • iste bu tarz sorular sormamak icin kafanizi kurcalamamasi icin,hayati onem arz eden konularda parayi kiyip iyi birsey almak lazim.bunu 90 liraya alacaginiza trendyol n11 gibi yerlerden omron M2 almanizi tavsiye ederim.bir doktor olarak tavsiyem yasiniz basiniz farketmez evinizde her zaman bir tansiyon aleti bulunsun.

  • Doğru ölçer mi ki bu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wakrupalice kullanıcısına yanıt

    iste bu tarz sorular sormamak icin kafanizi kurcalamamasi icin,hayati onem arz eden konularda parayi kiyip iyi birsey almak lazim.bunu 90 liraya alacaginiza trendyol n11 gibi yerlerden omron M2 almanizi tavsiye ederim.bir doktor olarak tavsiyem yasiniz basiniz farketmez evinizde her zaman bir tansiyon aleti bulunsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiger86 T kullanıcısına yanıt
    Hocam beurer bm28 alacaktım, dediğiniz ürünü mü alayım? Madem doktorsunuz sizden onaylı almış olayım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://www.trendyol.com/wohler/konusan-ust-koldan-olcer-dijital-tansiyon-aleti-nabiz-olcer-usb-girisli-99-olcum-hafiza-cantali-p-143037063

    Tosla indirim kuponuyla Wohler marka tansiyon aletini 80 liraya almıştım geçen indirimde. Evde Omron M2 de var. Ölçümleri gayet tutarlı. Konuşma özelliği özellikle yaşlılar için gayet iyi ve tane tane konuşuyor. Tavsiye ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakrupalice kullanıcısına yanıt

    biz saglik ocaginda omron m2 kullaniyoruz.butun arkadaslarimda onu kullaniyolar ayni sekilde.cogu hastanede de ayni sekilde omron vardir.omronun m2 si yeterli olur sizin icin.diger markalardan cok bilgim yok dedigim gibi gerek de yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiger86 T kullanıcısına yanıt

    Ben de en iyi tansiyon aletini araştırıyordum..Kullanımı da en kolay olanı hatta teknolojiyi yakından takip edecek şekilde; mobil telefon veya PC uyumlu BT ve/veya Wi-Fi destekli, ve konuşan.. mobilden, buluttan takip edebileceğimiz.. Hangi markanın böyle bir ürünü var acaba?? tabiki doğru da ölçecek.. Omron bu konuda iyi idi, M3 gördüm bir yerde, M7 den de bahsediliyordu, özelliklerini tek tek araştıracağım ama; Biliyorsanız kestirmeden bilgi alayım.. Teşekkürler..90,91 TL Wicron Life Tam Otomatik Türkçe Konuşan Koldan Ölçer Tansiyon Aleti 

  • uokan U kullanıcısına yanıt

    M3 bizde var. Halamdan gorduk aldik ve kendisi de ritim bozuklugu yasiyor. Ritim bozuklugu oldugunda bile gosteriyor makine o denli iyi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.