Şimdi Ara

9.sınıfta başarısızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle selam arkadaşlar direk konuya giriyim bu sene 9.sınıfa başladım normalde hiç ders çalışan biri değildim günlük tekrar bile yapmazdım 1-2-3-4-5-6-7 bu şekilde geçti hep takdir aldım ortalamamı 86-88 arasında tuttum sonra geldi 8.sınıf teog dönemi ister istemez hayatında hiç test kitabı bitirmemiş ben oturup çalıştım aşırı olmasada çalıştım ve 460 civarı bir puan aldım o sene ortalamam da 94 geldi sonra tercih zamanı falan geldi benim puan aralığımda iyi olduğu bilinen bir anadolu lisesine girdim hatta eskidende anadolu lisesiymiş sonradan dönüşmemiş falan filan baya övdüler 6 aydır burda okuyorum ben benim gibi orta düzey öğrenciler beklerken bi baktım bunlar sürekli çalışıyor ödevler eksiksiz tenefüste test çözenler var deli gibi soru çözüyorlar bende olayı görünce günlük tekrarlar yapmaya başladım ki ilk sınavlar başladı tüm sınavlarda sınıf ortalamasının altında kaldım önemli derslerden hiç 5 gelen olmadı bir tanede 4 vardı 2.sınavlar da aynı şekilde geçince düz geçtim işin kötüsü okul eve birbuçuk saat sabah 6 da kalkıp 5te eve geliyorum herneyse 2.dönem geldi ilk sınavlar yaklaşıyor ortalamayı yükseltmeye çalışacağım ama muhtamelen en fazla teşşekkür alırım ygs sorularına baktım matematikte 2-3 tane çözebildim bu notlardan sonra üniversite sınavında kötü bir sonuç yapacağım endişesi başladı bu notlar normalmidir yoksa birşeyler ters mi gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.steel -- 28 Mart 2016; 21:30:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp 4 ve 5. sınıf maaş6
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.