PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN |
9 Gün Sonra Çeyrek Asırlık Olacağım (Hamza5806) (3. sayfa)

-
-
neden muhterem
-
Hayırlısı düzelübe 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ses mühendisliği okuyorum bitircem. sadece yazılım ve bilgisayar değil, hiçbi şeyle alakalı hiçbi bilgisi olmayan birisi istediği her şeyi yapabilir. güç üniversiteden gelmez arkadaşlar. üniversite koca nesli depresyona sokan bir illüzyon, ve çöptür. güç sizin iradenizden yani zihinsel tutarlılığınızdan ve google'dan gelir. siz her şeyi biliyorsunuz, çünkü google her şeyi biliyor. ve siz google'sınız. türkçe kaynaklara asla güvenilmemesi çünkü genelde profesyonel içerik çıkmadığı için, ingilizce olması bence şart. seviye düzeyini bilmem ama okuduğunu anlasın yeterli tabii. biraz da canlı konuşma anlasa videoları izleyebilir olsa iyi olur.
-
ÇEYREK ASIRLIĞIM
-
böle diyince çokmuş gibi geliyo
-Kaç yaşındasın
- Çeyrek Asırlık oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 9 Haziran 2022; 11:27:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ZATEN ÇOK OMG
düşünsene 15 yaşında olsan gelecek 15 yılda da gençsin
ama 25 yaşındaysan sonraki 25 yılda............................................................................................PAAAAAAAAAAAAAAAAAİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
-
2nci çeyreğin ilk günü...
-
NEDEN ALLAH'IM
-
aynı benim özgeçmiş, ne eksik ne fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumun yuzde 90i boyle ya
11 temmuz 97 çıkışlıyım, bende çeyrek asılrık olcam 20 güne filan en berbat kuşağız painnnnnn
-
SAYGIYLA ANIYORUZ @hamza5806
Ameriganın oyunları bunlar aga, 3 güncük olmasan da ANTİNATALİST GARDAŞLIĞIMIZ EBEDİİİİYEN DEVAM EDECEEKK
RIP PAİN
Birgün bu bedende çürüyecek ruhumuz uçmağa varacak, eyvah ona ardımızdakiler kalmaya mahkum olana ne acı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X