Şimdi Ara

9 EYLÜL TIP 2. SINIFIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendinize zaman ayırabiliyor musunuz hocam , dersler sosyalliğinizi anormal derecede kısıtlıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene Dokuz Eylül Tıp Fakültesi öğrencilerinden birçok kişiyle konuşmuştum (6. sınıf olanlar da dahil.) ve kendilerine şunu sordum günlük ortalama ne kadar ders çalışmak lazım Dokuz Eylül Tıpta. Birisi şöyle dedi günlük 2 saat. Başka birisi günlük 2 saat bile çok dedi ve birçok kişi Türkiye'nin en sıkmayan tıp fakültesi olduğunu söyledi. Fakat öğrenmen gereken her şeyi öğreniyorsun diyorlar. Buna katılıyor musunuz?
    rahat ol liseden daha fazla zamanın olacak kendine ayıracağın(yani 1. sınıfta öyle sonra tabiki azalacak zamanla) aşırı da sosyal olmayın olayın özünü bi kez kaçırırsanız hem toplaması zor olur hem de kendinizi kötü hissedersiniz. mazallah ipin ucu kaçarsa sizle de bir sene sözleşme daha imzalar 1. sınıf :) şakası bi yana sınıfta kalmak gerçekten kötü oluyor.

Giray hoca dersinize girdi mi?

Fizyoloji abdullah hocadan dinlemek ayrıcalık değil mi sence de?

Valla Türkiyenin en sıkmayan fakültesi olup olmadığını bilemem hocam ama 1. sınıfta günlük 2 saat ve sınav haftası biraz daha kasarak rahatlıkla hem sınıfı geçer hem de gayet iyi öğrenirsiniz. ama diğer sınıfları bilemem daha tatmadım
  • eslem erva kullanıcısına yanıt
    hacıya ayda bir iki kere giderim en az ancak söylediğiniz hocalarla henüz tanışamadım

Orijinalden alıntı: tebor62

rahat ol liseden daha fazla zamanın olacak kendine ayıracağın(yani 1. sınıfta öyle sonra tabiki azalacak zamanla) aşırı da sosyal olmayın olayın özünü bi kez kaçırırsanız hem toplaması zor olur hem de kendinizi kötü hissedersiniz. mazallah ipin ucu kaçarsa sizle de bir sene sözleşme daha imzalar 1. sınıf :) şakası bi yana sınıfta kalmak gerçekten kötü oluyor.

Cevap için teşekkür ederim hocam, zaten sapıtacak kendimizi kaybedecek halimiz yok ama arada kafa dağıtacak vakte sahip olabilmek güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tebor62 -- 9 Temmuz 2017; 10:2:20 >
  • Forumda birisi dokuz eylül yazmayın celal bayar tıpa gidin şeklinde bir konu açmıştı diyor ki dokuz eylülde PDÖ sistemi var çok zor bir sistem, katılıyor musunuz?
    PDÖ sisteminin zorluğu sürekli çalışmak zorunda kalman. Yani mesela ya ben ilk 4 hafta yatayım son 4 hafta çalışırım yapamıyorsun. Ama merak etme kolay. Tanıdığım birçok kişi PDÖnün verdiği puanla sınıfı geçti. Ha ama PDÖlere çalışmadan gidersen sana ne öğrenme açısından faydası oluyor ne de not açısından.
  • Ben pdö sisteminin hem daha rahat hem de daha öğretici olduğunu duydum, entegre sistemle pdö'yü artı eksileriyle karşılaştırabilir misiniz hangisi daha iyidir sizce? Bir de türkçe tıp mı okumalı ingilizce mi?
    söylediklerine katılmakla beraber pdö nün daha iyi bir sistem olduğunu düşündüğüm için 9 eylülü tercih ettim.her sistemin artısı ile eksisi elbet vardır ama bun artıları arttırıp eksileri azaltmak yine sizin elinizde. İngilizce tıp mı Türkçe tıp mı sorusuna ben Türkçe diyorum.
  • Ulam bütün lise hayatım boyunca akdeniz tıpı hedefledim, yazın başında ekşide falan çok zormuş gelmeyin falan filan 9 eylüle kaydım kolaymış dediler. Sonra 9 eylül çok kolay egeye git falan spnra egeye kaydım. Bu konuyu görünce 9 eylülü yine düşünmeye başladım. Hocam yardım edin

öncelikle rahat ol kardeşim şimdi zorluk kolaylık kişiden kişiye göre değişiyor.mesela sınava 1 hafta kala çalışmaya başlayan adam için tıp felaket derece zordur.(hangi tıp olursa olsun) 9 eylülün şöyle bir kolaylığı var baraj yok. akdenizde baraj yeme var. yani belli bir dersten belli soru doğru yapman lazım o doğru sayısının altında yaptığın her soru sana eksi puan olarak geliyor.Allah aşkına çok kolay tıp fakültesi mi olur? Bu doktorlar nasıl yetişiyor o zaman ? Eğitim sistemlerini iyi araştır gideceğin okulun ona göre tercih yap derim. Unutma akdenizden de egeden de deüden de çıksan yine kendini geliştirebildiğin kadar doktorsun. 3 üde köklü ve iyi üniversiteler.
    Cevap için gerçekten çok teşekkürler hocam. Biraz rahatladım diyebilirim. Peki hangisini önerirsiniz? Ve deü de 5-6 dönemleri çok zorluyorlar mı? Sanırım son dönemlerin kolay olması tus başarısını etkiliyormuş.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.