Şimdi Ara

____+9 CLEAVER mi? +8 SHARDMI?____

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET BEylER SİZ OLASANIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ WE +9 CLEAVER NE KADAR EDER XIGENONDA..

____+9 CLEAVER mi?   +8 SHARDMI?____
  • ap hangisi çoksa mantıksal olarak o yani cleaver ( +9 102 ap shard +8 101 ap)ama şuda var en azından benim için var ondan o şekil varken varsın 1 ap az olsun ama sexi ve shard +8 olsun :) bu arada senin çitin bow ne oldu ? ben dün akşam +8 shard ve +8 ib aldım +8 cb için.

BERAMUS
    LATHES
  • yaaa +8 shard tabi hem ıskalaması daha az

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
  • +8 shard tabikide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympia'da +8 Raptor Satılır__
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Az önce bi arkadaş aldı +9 cleaver. +8md +7 sherion ve elf belt verdi. server xigenon

FAST..YAZAR. YANE "R" BASINCA DAHA SERİ HAREKET EDER.

+9 CLEAVER PAZARI ÇOK AZDIR..AMA SHARDI +1 +2 +3 HİÇ FARKETMES SÜREKLİ YÜKSEK FİYATA ALICISINI BULURSUN

Az önce bi arkadaş aldı +9 cleaver. +8md +7 sherion ve elf belt verdi. server xigenon

o heriften ben alıcaktım ama warchild diye bir herife satmıs o senin arkadaşın olabilrimi??

Orjinalden alıntı: asabi_troll

SHARD IN ATAK GÜCÜNE BAKMIŞINDA ATAK HIZINADA BAK İSTERSEN.

FAST..YAZAR. YANE "R" BASINCA DAHA SERİ HAREKET EDER.

+9 CLEAVER PAZARI ÇOK AZDIR..AMA SHARDI +1 +2 +3 HİÇ FARKETMES SÜREKLİ YÜKSEK FİYATA ALICISINI BULURSUN

hiç clevear ım yok olmadı yalan yok ondan atak hızı nedir slowmu ? ben tüm daggerları fast sanıyodum yahu:)

BERAMUS
    LATHES
  • +8 shard diyorum ve bence bir ele +8 shard diğer ele +9 cleaver alırsan manyak olursun
  • +8 shard we +9 claver arasından +8 shardı kim seçerse o adam asasla oynamayı bilmio demektir hiç bir zmn asasda görünüşe önem wermiceksi claverin ap si 1 attack daha fazla asasla oynayanlar bilirler o 1 ap çok şeyi deiştirir ben sana +9 claver kullan derim

Orjinalden alıntı: _Elisha_

+8 shard we +9 claver arasından +8 shardı kim seçerse o adam asasla oynamayı bilmio demektir hiç bir zmn asasda görünüşe önem wermiceksi claverin ap si 1 attack daha fazla asasla oynayanlar bilirler o 1 ap çok şeyi deiştirir ben sana +9 claver kullan derim

çok şey dediğin nedir?
    http://forum.donanimhaber.com/m_11162538/mpage_1/key_//tm.htm#11162538
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Buyrun yeni aldığımız +9 cleaver ... Verdiklerimiz +8 md +7 sherion ve elbelt server xigenon
    K.Atatürk
    job:mage
    server:ares
    name:ayfıckyoı
    clan:BeramusGöçmenleri (g2)
    KOMEDİ:http://www.youtube.com/watch?v=Exr6yYYS_TE&mode=related&search=
    İzleyin süper bir video...
    lwl 58 char satlıktır
    server:cypher
  • xıgenon piyasası şu an çok pahalı eğer +8 shard alabilmen için baya bi paraya sahip olmn gerek geçne gün gb aldım +7 shardı adamlar 70 ila 100 gb arası satıyolardı +8 i düşünün siz
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.