Bildirim
9.2 vs 9.2.1 Şarj Süreleri ve Hız
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
benim 5s daha gec sarj olmaya basladi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5S kullanan arkadaşlar şarjın nasıl olduğu konusunda yorum yazabilir mi? JB için 9.2'de bekliyorum ne olur ne olmaz diye.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LodosFelonica
5S kullanan arkadaşlar şarjın nasıl olduğu konusunda yorum yazabilir mi? JB için 9.2'de bekliyorum ne olur ne olmaz diye.
Ben de jb için bekliyordum ama 😭
quote:
Orijinalden alıntı: kokerax
quote:
Orijinalden alıntı: LodosFelonica
Ben de jb için bekliyordum ama 😭
Şu an iPad kullanıyorum, aldığım gibi 7.0.3 sürümünde ve JB var. Telefonu güncellediğime pişmanım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
6S sahibiyim. 9.2. ile şarjım 10 saat kullanım gün bekleme gibi bi süreyi rahat görürken 9.2.1. ile kullanım 6-7 saate kadar düştü imzalar kapanmadan restore ettim. -
ip6 ios9.2.1 da dahada stabilleşti pil de gayet iyi,hedef ios 9.3 ardından haziran ortasında gelecek olan ios10 beta sı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Aynen hocam hız konusunda sıkıntı yok aslında ama işte göze batıyor. -
Arkadaşlar selamlar hız ve şarj konusunda hiçbir değişiklik olmadı. 9.2 den beri telefon daha stabil calısmakta iphone 6. Fakat bu sefer de guncellenmesı gereken 6 uygulama var olarak gorunuyor fakat guncellemeye gıdınce guncellenmıs gorunuyor anlamadım. tabı kı bu sorunun yerı bura degıl ama yıne de yazmak ıstedım -
o sorun bendede vardı farklı apple kimliği ile indirdinmi ona bak eğer yoksa ve güncel görünüpte appstore kısmında kırmızı ibare olarak güncelleme görünüyorsa ( tüm uygulamalar güncel olmasına rağmen ) tek çare telefonu sıfırlaman. malesef bnmde başıma geldi. yedek alıp yedeği geri yüklesen bile sorun devam ediyor. ben bir kaç kez yedek alıp düzeltmiştim. sende dene bir. o ibarelerin görünmesini istemiyorsan kapatırsın ama güncelleme gelen hiçç bir şeyide göremezsin. Apple ile 2 hafta telefonla uğraştım sırf bu yüzden bir çözüm üretmediler .
şarj konusunda sanki 9.2 daha iyiydi 9.2.1 çabuk bitiyor gibi geldi. -
-
-
SS atamıyorum ama benim kullanım süresi 6 saat 34 dakika oldu. 3 saat wifi, 3 saat 3G açıktı.
Edit: Cihaz 5S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AwerlawK -- 25 Ocak 2016; 12:15:34 > -
Arkadaşlar cihazımda 9.3 yüklü ve bugün ilk defa bir şey geldi başıma. Batarya yüzde 18 civarındaydı ve telefon kapandı. Açmaya çalıştığımda açıldı ama yine kapandı. Şarja taktığımda batarya yine yüzde 18 den başladı. Böyle bir sorun yaşayan oldumu 9.3 de? -
Appcolayı nerden yüklediniz hocam
-
5S kullanıyorum eskiye göre çok iyi ama yine kötü Uzun bir aradan sonra %20'yi kadar 4saati geçik süre almamıştım.
Bir de gece şarjım çok gidiyor bazen %10 kadar
İphone 6slerde pil göstergesinde sıkıntı var ani düşüşler yaşanıyor, iphone 6'da da hızlı tüketiyor, iphone 6lara kullanım süresi yaramadı sıkıntı var, 4s 5 5slere yaradı bu güncelleme imzalar kapanmadan 9.2'ye geçin
EDİT: ayrıca 9.2'de gece %100'de bırakıyım, sabah geri %100'de alıyordum. Lakin 9.2.1'de gece %96'da bıraktım sabah %90'da aldım, 3gde su gibi düşüyor 2 dkda yüzde 1 düşüyor yok böyle bişiy bu arada telimde i6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cordoncayo -- 25 Ocak 2016; 19:23:08 >
Benzer içerikler
- repo türkçe yama
- icloud numara değiştirme
- carplay ekran yansıtma
- iphone çift uygulama
- app store'dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- jailbreak nedir
- android 9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X