Şimdi Ara

87 Model E250 dizel Mercedes alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, 87 Model E250 dizel Mercedes buldum. Araç düzgün ve bakımlı, OTM vites. Koltuk döşemelerini yenileticem, boya isteyen yerleri var,boyatacam, toplam 16 Bin liraya maletmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz,alayım mı ? Aracı bilen arkadaşlar fikir verirse sevinicem; örneğin çekişini 93 E200 e göre nasıldır? aşağı yukarı kaç lira yakar? Araba yürüyen aksamı ve bazı elektronik aksamı yenilenmiş durumda, az çok bildiğim bi arac o yönüyle. Yinede beni sık tamirciye götürür ve cüzdanımı üzer mi? 16 bine biterse fiyat nasıl bu şartlarda? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende 95 e250 var yeşil motor yakıtı gayet iyi şehir içi 26-27 krş yakıyor uzun yolda yüzde 10 oynuyor.124 kasalarda 94 den önceki motorlarda yanılmıyorsam yakıt biraz daha değişir ama çokda fazla değil yani ne olur 30 krş olur e o kadarda olsun 2500 motor yani.Araca gelince eğer ki kaporta da çürük çarık yoksa yürüyen aksamında sorun yoksa arabaya bak derim.Mercedes olsunda varsın yaşlı olsun yani.93 E200 sormuşun benzinliyse çok fark var tabiki de ama dizelse 2000 motor rampalarda çekişten düşüyor.Sürekli vites düşmekten başka çare kalmıyor.Ben 89 dan 95 e kadar 124 kasaların benzinli dizel hepsine bindim.Performans istiyorsan E200 ün benzinlisi (tüp) farketmez ama dizel de 2000 motorun üzerine çık.Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiruysal

eski mercedes dizele girme derim çıkamazsın.
    166 ya e 200 ya da orjinal 190 e alırsınız bence

İlk mercedesim 86 250 D idi. 8 sene bindim, 220,000 de aldım 360,000 de sattım hiç bir motor sorunu olmadı. Sadece keyfe keder ön takım ve amortisör değiştirdim, gergi kütüğü değişti sağ arka bilye ve kızdırma bujileri,şanzıman kulağı ve motor kulakları(yine keyfe keder) ve termostat değişti. Başka birşey değiştirmedim.
    3 senedir 2001 320 cdi kullanıyorum, 160,000 den 222,000 e 62000 km oldu kızdırma bujileri, turbo basınç sensörü, şanzıman kulağı sunroof halatları değişti. Temiz bir araçsa mercedeste sıkıntı yaşamazsınız
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.