< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 13 Ocak 2024; 11:36:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
860.000 ₺ Sıfır Sandero Stepway Otomatik Alınır mı ?
-
-
Öncelikle arkadasınız size önerdiği arabayı bir baskasından alsanda aynı para essential paket olarak varsaydım , diğer paketinde ise ilanlar 900 bin civari alıyorum desen yine 860 gibi paralara alırsın , 850-900 arasında 1.3 tce megane joy edc bulunur örnek ilan
www.sahibinden.com
Just a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-polisten-garaj-arabasiz-hatasiz-boyasiz-1111390949/detaystepwayde karar kıldıysanız 820-830 en azından kasko sigorta cebinizde kalır.
-
çok ktü yaw bayide inceledim hakkaten kapılar mapılar incecik
_____________________________ -
Arkadaşım forddan 300.000 tl faizsiz kredi aldı aralık içinde. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama sorabilirsin.
Alınır tabiki, bu piyasada oldukça uygun. LPG uyumlu turbo motoru ve gayet yeterli donanımı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2006 CHEVROLET KALOS 1.2 S
2017 EGEA SEDAN 1.6 MJ DCT URBAN -
quote:
Orijinalden alıntı: zizu11Arkadaşım forddan 300.000 tl faizsiz kredi aldı aralık içinde. Hala devam ediyor mu bilmiyorum ama sorabilirsin.
O kampanya bitti. şimdi 300k 1.99% faiz veriyorlar yine diğer satıcılardan iyi ama en ucuzu 1.0 95bg puma manuel 1080bin tl
Kasım ve aralık aylarında çok iyi kredi kampanyaları varmış bayilerde hocam ama yılbaşından sonra çoğunu sonlandırmışlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
i20 olabilir. O da LPG uyumlu fakat LPGsiz zorlayabilir biraz.
_____________________________ Nissan Qashqai 1.5 dCi DCT Sky PackDacia Duster 1.0 ECO-G Comfort -
İ20 orta pakete 965 bin fiyat verdi hocam bayii arada 100 bin oynuyor
-
Gittiğin bayiler fazla fiyat vermişler gibi geldi. Başka bayilere de sor. O paralar o modellere yüksek.
_____________________________ Dikkat: Bu forumda mesajlarınız yetkilerini kötüye kullanan bir yetkili tarafından bildirimsiz olarak silinebilir. -
Fabia için çevredeki 4 5 bayi aradım o paraya imkansız dediler.inanmadılar hatta o fiyata alabilceğime
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugberk16 -- 15 Ocak 2024; 9:58:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde 2022 Stepway Prestige otomatik var. Aracın şekli, içi dışı gayet modern ve şık duruyor.
Sıkıntımız konfor yönünde. Koltukları çok rahatsız.
Sertlik olarak mı yoksa koltuk şekli olarak mı rahatsız hocam ?
-
2. el Focus al geç
İkisi de hocam. Kalite olarak vasat sınırlarda araç zaten. Fakat motor şanzıman ve görüntü olarak on numara diyebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Her zaman sıfır araç alınır.
_____________________________ ...
Benzer içerikler
- egea carplay hangi modellerde var
- fiat egea en çok tutulan modeli
- f30 dizel mi benzin mi
- lada vega 1.5
- ford kuga 1.6 ecoboost kronik sorunları
- en az yakan arabalar
- dacia 7 kişilik
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt