Şimdi Ara

8500 TL Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barisgnd

    Merhaba öncelikle, ben de 1 ay içerisinde abra a5 v15.8.3 almayı planlıyorum (umarım bu süreçte zam gelmez). Genellikle Ets2, Gta5, Cities Skylines, Fifa, Nba tarzı oyunlar oynuyorum. İzlediğim ve öğrendiklerime göre saydığım oyunlarda ultra ayarlarda 60fps altına hiç düşmeyecek diye tahmin ediyorum. Bu oyunlardan herhangi birini oynuyorsanız beni aydınlatırsanız sevinirim.

    Alıntıları Göster
    v15.8.3 karne indirimi kapsamında yapılmış bir model. O yüzden elinizi çabuk tutmanızı tavsiye ederim. Saydıklarınızdan ETS2 ve GTA5'i gayet akıcı bir şekilde oynuyorum. Bir sorun çıkmadı açıkçası.




  • ahmetk103 A kullanıcısına yanıt
    Casper'lar beni de düşündürmüştü aslında ama Monster tercih ettim. Bence Casper Excalibur da gayet tercih edilebilir. Ben taksit avantajından dolayı Monster aldım bir yandan. HP konusunda bir bilgim yok ama gördüğüm bilgisayarları 9. nesil işlemci kullanıyordu diye hatırlıyorum. Ben 10. nesil almayı tercih etmiştim çünkü RAM'ler daha yüksek frekansta çalışabiliyor 10. nesil işlemciler sayesinde. Benim bilgisayarımın özelliklerinde alacağınız bir Casper 8.546 liraydı diye hatırlıyorum. Monster 100 liraya yakın daha uygun bir fiyat sunuyor. Henüz bilgisayarım bir haftalık ancak şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım.
  • hayırlı olsun egelsia hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.