8500 tl borcu ödeyemedim, avukata gidecek neler olur.

-
-
Evli olsaydın bu borcu yapacak cesaretin olmazdı bak evliliğin iyi yanı keçi ağabey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Banka sicilin gider.Başka hiçbir banka sana kredi, kredi kartı vs birşey vermez onun dışında birde her dakika taciz ederler seni korkutmaya çalışırlar isde ödemesseniz şöyle olur böyle olur ama hikaye olduğu sôyleniyor ben daha borcunu ödemeyip cezaevine giren görmedim duymadım he bide evin aazan malın varsa icralık olursun onun dışında hiçbirşey alamazlar.
Ben 10.000 tl borcum olsun uyuyamıyorum siz 200k ile nasıl uyuyorsunuz?
haciz gelir banka maaşına el koyar tabi 8500tl alır çok zor birşey değil
-
Bi seferde hepsini alır o kadar demiquote:
Orijinalden alıntı: tundra202006haciz gelir banka maaşına el koyar tabi 8500tl alır çok zor birşey değil
İcrada maaşın en fazla %20’si kesiliyor diye biliyorum ben.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstüme bişey yok bi kağıt fln olursa imzalıyayım mı
quote:
Orijinalden alıntı: Catcheee
Bi seferde hepsini alır o kadar demi
Alıntıları Gösterfaizi varsa onuda alırlar
-
8879 tl ye kapanıyormuş konuştum.
naptın hocam hallettinmi borcunu? bende senın gıbıyım 200 bin borcum var, aylık 15-20 bin taksit bide 8000 kk ödüyorum. kredileri her ay ödüyorum ama gecikmeli ödüyorum.
-
Sakın imzalama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ödeyecem hocam inş teb vardı yapılandırdım, aylık 3500 ödeyecem 10 ay, Finansbank var bide, işyerinde de sıkıntım var borcumu bitirip çıkmak istiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B6024C990naptın hocam hallettinmi borcunu? bende senın gıbıyım 200 bin borcum var, aylık 15-20 bin taksit bide 8000 kk ödüyorum. kredileri her ay ödüyorum ama gecikmeli ödüyorum.
8000 liralık borcu 3500 10 ay olarak mı yapılandırdı?
-
8000 ödedim son gün Rabbime şükürler olsun bi gün daha geciksem avukatlıktım, 30 bin kredi kartı borcum vardı onu yapılandırdımquote:
Orijinalden alıntı: Guest-B6024C9908000 liralık borcu 3500 10 ay olarak mı yapılandırdı?
kaç yaşına gelmişsin aldığın maaş 28 200 borç yapıp kk borcunu kapatamıyosun
-
valla iyi olmuş senın borcun gene az 30 bin sıkıntı değil. benımde maaş senle aynı ama 200k borç var.
-
ne olması gerekiyodu? dışarda 100 lira veren iş varda biz mi bulamadık. adamlar 22 bin bile bulamıyor.
-
40 yaşında maaşım hala 28se kendimi sorgularım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X