Şimdi Ara

83-85 mercedes 190 almak macera aramak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Başlığa cevap verecek olursam şunu söylerim macera aramak değil ama ocağına incir ağacı aramak daha güzel olur..Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı demişler.
  • arkadaşım 190 değilde w 124 1992 model bir mercedes kullanan biri olarak o farklı bir tarzdı.yol tutuşu konforu motoru.genişliği verdiği güven ve performansı beni kendine hayran bıraktı anlıyacağın,hele bir direksiyon turu varki sorma yok böyle bir şey.lpgli idi benim kullandığım bayağı bir yakmaktaydı yinede parçalarına gelince aksarayda hala mevcut o dönem araştırmıştım baskı balatası kangonun ki ile aynıydı.fiyat olarak bu araç alınır ama iyi bir ustaya gösterilip sağlam raporu çıkarsa yakıtı çok kafaya takmamak kaidesiyle çok konforlu bir araç derim yinede karar sizin..
    quote:

    Orjinalden alıntı: brkcad34

    Bence beğeniyorsan bu arabayı ve içine sinen, temizini de bulduysan hiç düşünmeden alacaksın. Zarar etmezsin bence riske de girmezsin. Şahsen W116 kasa 280 SE hastasıyım. Bir kere, sahibinden.com'da 20-25 bin liraya full bakımlı, orjinal, ilk günkü acenta'dan çıktığı gibi olan enfes bir 1977 model 280 SE görmüştüm ve bal rengi idi. Şimdi varmıdır ilan bilmiyorum. Yani ev ahalisi destekleyip al dese hiç düşünmeden alırım. Çükü ben Mercedes hastasıyım. Aslında bazen şöyle 1992-1993-94 model W124 kasa 200 E veya 94 model makyajlısı E200 geçiyor gönlümden ama işte çok masraflı olur ve orjinal parça sıkıntısı olabilir. Birde benzini içer. Diyeceksin ki gaz takarsın, onu da ben sevmiyorum. Ama inşallah günün birinde W116 kasa veya W124 kasa Mercedes alıp onunla devam edeceğim hayatıma.




  • bu kasanın temiz olanları 11-12den aşağı satılmıyor
    8-9a alıncak araç masraf çıkarabilir
    ama büyük şehirdeyseniz parça sorunun çok ucuza halledersiniz..
  • istanbulda parça sorunu olmaz çok parçacı var bu mercedeslerin parçasını satan ve bildiğim kadarıyla da baya ucuz parçaları
  • abimde 1985 190 dizel var.sürüş keyfi olarak hakikaten çoğu sıfır arabaya fark atar.dizel oluncada yakıtı ekonomik.parça fiyatları abartıldığı gibi değil ama normal bakım harici zaten sanayiye pek gitmiyor.ondan esinlenerek kardeşimde 1994 model E200 aldı.oda çok güzel ama kasası bana büyük geliyor.mercedes fiyatları aşırı farkadiyor.kardeşim için araç bakarken bir galericide 1985 model 190d gördük.en son 16000 e bıraktı.o arabayla uzaklaşınca ortağına sordum.bizde 1985 190 d var kaça gider dedim. 6000 e 7000 e anca satılır dedi.yani fiyat farkına bakın.bence fiyattan önce temizini bulmalısın.hemen satmaya gelince bir hyundai,toyota gibi hemen satılmaz.meraklısını beklemen lazım.
  • Temizini bulmak mesele onun dışında müthiş makinalar.
  • Aslında temizi olsun olmasın sorun olmayan araçlar, kayınbiraderim amerikada 190 mersonun 2.2 motorunu aldı sanırım 92 model, 200 bin milde... motorundan kum çıktığını söylemişti , binlerce mil tepti hala da tepecek gibi duruyor ... söz konusu merso oldumu yıldan modelden bağımsız oluyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 8 Haziran 2009; 16:14:01 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: quiet_dead


    quote:

    Orjinalden alıntı: quiet_dead

    bu ilandaki baya temiz gözüküyor

    http://www.araba.com/1448733.html



    febastan bu ilandaki araca baktınız mı?


    merhaba.
    geç cevap veriyorum kişisel işlerimden dolayı.

    hocam araç çok uzakta ve biz de o kadar bütçe yok.ama araba temiz.

    arayışlara devam ediyoruz,ama ötv işleri allak bullak etti,ikinci el piyasası hala oturmuş değil.ve ben bu araçların çok değer kaybedeceğini düşünüyorum. zarar edebiliriz.para da kolay kazanılmıyor,kimse arabasını yok pahasına satmak istemez.

    en azından takas yerine,arabamızı satıp parayı cebimize koyup kendimiz araba almamız daha kolay olacak galiba.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.