|
825 km'ye kadar menzil sunan elektrikli Zeekr 007 GT tanıtıldı
1 Mobil
-
-
ne güzel otomobil yapmışlar, togg napsın garibim
_____________________________ Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
Hakan FidanTürk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir... -
menzilciler bu markanın ismini sevdi. zikir
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Tam benlik...büyük bataryalı versiyonu gelsin hemen sardırayım bi tane.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
şunu normal suv araçlara getirin be kardeşim.
_____________________________ -
çin bitmiş be abi
_____________________________ Omoda -
Piyasayı zeekr atar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Fiyatla ilgili bir kaç düzeltme yapmak istiyorum.Çin'de en düşük modeli 199.900 yuan'dan satışa konuldu fakat indirimli olarak 194.900 yuan'a satın alma imkanı mevcuttur. Şuanki kur ile de ortalama 27.400 dolara yakın bir rakam, 26.700 dolar indirimli rakam olarak satışta. En üst modelide şuan 299.900 yuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F3980EDA6 -- 16 Nisan 2025; 13:32:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
az biraz çinlide yahudi aklı olsa indirime sokar daha da , böylece vergi diliminin etkisini de azaltıp 1 yılda 50.000 aracı alman piyasasına sokardım. bayilik isteyenlere de kolaylıklar sağlardım.
50.000 aracın reklamı az buz olmaz. tüm almanların ve diğerlerinin ilgisini çeker. bu sefer kendi lehine alman toplumundan da destek kazanır, böylece baskı kendi lehine dönerdi.
Almanya bir otomobil devi ülke zaten son yıllarda elektrikli araç piyasasından dolayı ekonomik olarak sıkıntı içerisindeler. Avrupa birliğinin belirlediği vergi diliminden dolayı Çin'li firmalar Alman piyasına giriş yaptılar ama istenilen satış rakamlarına henüz ulaşamadılar. İnsanların elektrikli otomobillere daha çok aşina olduğu zaman diliminde Alman'ya istemesede buna engel olamayacak gibi.
ben yapacaktım, erken davranmışsın
100 kWh batarya koyarsan bu kadar km gider
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Demedi demeyin bu piyasada hüküm BYD İLE ZEEKR akabininde Chery de ciddi pazar payı alacak togg belirleyici bir etken fiyatları makul tutulması gerek ve araçları dolu dolu yapması gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İyide yenilik ne var ..
Dayamışlar 100kw bataryayı 825km menzil almışlar
Nio 90kw bataryalı modeli var oda 710km menzili var
Mercedes eqs ki en eskilerden 107kw bataryası var 730 km menzili var
Lucid bir modeli vardı onda da 100kw batarya vardı menzili 740 mı neydi ..
Kısaca 100kw gibi ciddi ölçekte büyük kapasiteli bir batarya takarsan çok rahat 700-800km menzilleri görürsün bu yeni.bir şey değil ..
Adamlar olayı bitirmiş. tebrik ederim. Artık ne menzil ne şarj süresi sorunu kaldı.
5c şarj hızı hangi araçlarda var?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Totosu çirkin.
|
Piyasayı zeekr atar
|
Benzer içerikler
- en iyi emülatör
- whatsapp yazı stilleri
- driver güncelleme
- instagram şifremi unuttum
- instagram aktiflik kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
Hızlı