Şimdi Ara

82 radarinda 30 km ile geçen tipler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 120 ile gidip 60 a düşen adam : Gerçek hayatta da samimi olmayan, kamera olmayan yerde her şeyi yapabilecek adamdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezayi odeyeceksen 200 ile de gecebilirler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big

    120 ile gidip 60 a düşen adam : Gerçek hayatta da samimi olmayan, kamera olmayan yerde her şeyi yapabilecek adamdır.
    Aynen katılıyorum, hani eskiden bir küfür vardı "k.ncık" diye... İşte bunlar da öyle, radar yokken cengaver, radarı görünce kuzu.

    Ben radar dışında da Ankara'da 90'ı geçmem, 90'la sabit radara yaklaşırken yavaş yavaş 88-86 şeklinde yavaşlar, 82-86 km/s arası bir hızla geçerim. Adam radara 100 metre kala arkadamdan gelir, sol şerite öyle bir geçer ki; sanırsın ki direksiyonda Hamilton veya Vettel var; sonra solumu kapatır tam hizama gelince sert bir fren yapar; hoop 60 km/s hıza düşmüş. Sonra önümdeki dangalaklar da 60'a düşer, ben de aralarında kalır yavaşlarım. Bu senaryoyu neredeyse her gün yaşıyorum, sol şerittekilere sellektör, korna yapsam da anlamıyor; çünkü beyin kirada. En çok kızdığım şeylerde birisi de cehaletin verdiği bu cesaret; adam 100 hatta 50 metre kala frene asılıyor çünkü onun küçük beyninde o radarın menzilinin o olduğu bilgisi var; kaynak ne diye sorsan, üstünde oturuyorum diyecek. Halbuki o radarların açık havada menzilleri çok çok daha uzun!




  • motorla yavaslamaya calisinca az daha eziyordu arkadaki arac. bu sebepten kontrollu olarak 60'a felan iniyorum. olurda bir ceza gelirse ne olacak? yarim yillik yakit param o ceza benim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceza maddesi, hiz sinirini % 10 ile % 30 arasinda gecmek ve ikinci durumda % 30 dan fazla gecmek seklinde. iki sekilde farkli ceza kesiliyo. araclarin km gostergeleri de cogunlukla fazla gosterir, arac 100 gosterirken gercekte 97 benimki. hem telefonun gps hemde yolda hizinizi gosteren tabelalarda 97 gosteriyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden yaptıkları belli suçluluk duygusu suç işleyen insanlar yani trafik kurallarına uymamakta bir suçtur o yüzden trafik kurallarına uymayan kesim her zaman kendilerini suçluluk duygusu içerisinde hissettikleri için 80 'le geçiş hakkı olan yerden bile 30 'la geçmeye kalkarlar çünkü orada 80 'le mi geçiş var bilmezler çünkü onlar polislerin olmadığı yer de hız kuralları km şartı ne olduğunu bilmedikleri için aracı kaç yapıyorsa o hız da gitmeye odaklanmış oldukları için böyle görüntülere şahit olmuş oluyoruz..
  • ben hep 70le geçiyorum beni bağlamıyor
  • Ezio Da Firenze kullanıcısına yanıt
    Ek olarak bazi yerlerde 50 Radar isareti oluyor ya sehir iclerinde. Oralara dikkat edin arkadaslar, o yollar normalde 100 le gidilecek kadar duzgun ve genis yollar oluyor genelde bu sebeple 80 den asagi giden olmuyor. Tanidigimiz 2 kisi gecenlerde bu yollarin birinde ceza yediler 420TL gibi bir ceza yazik gunah..



    50 Radar gordugunuz yerlerde 40 i gecmeyin, emeginize yazik..



    82 radarlarinda birden 30 lara dusen kisilere cok buyuk hakaretler edilmeli. Benim 2 kez kaza atlamama sebebiyet verdiler. Akici bir trafikte o kadar hiz dusurulmez. 60-70 de gitmek kafidir ki bende hizimi o seviyeye cok rahat cekerim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soldan 120 120 gidiyoruz peş peşe kamera görüp frene basıyorlar sol şeritte onlara uyuz oluyorum bende madem hız düşürceksin geç orta şeride ordan git



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb.1907 -- 22 Nisan 2018; 1:52:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.