Şimdi Ara

800K Bütçe Bütçe ile B Hatchback Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde şu anda değeri ortalamna 350-400k olan bir Punto var. Bunu satıp üzerine biraz koyarak bir araba almak istiyorum.

Kriterlerim, günde çevreyolunda 130km git-gel yapacağımdan dolayı az yakması, otomatik olması ve yol tutuşunun iyi olması. Haricinde başlıktaki gibi B HB olmasını tercih ederim ama farklı kasaları da değerlendirebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirtilen fiyat bandında, her gün belirttiğiniz 130km yolu sorunsuz ve konforlu bir şekilde gidebileceğiniz ve tüm bunları yaparken ekranda düşük ortalama yakıt tüketimi görebileceğiniz araç WW Polo 1.0 TSI DSG veya kardeşi Seat İbiza 1.0 TSI DSG olabilir. İlk sahibinden mümkünse yetkili servis bakımlı 100k km aşmamış bir araç düşünülebilir. Eğer, İstanbul gibi kalabalık, trafiğin fazla olduğu bir şehirde değilseniz, aynı araçların dizel versiyonları da düşünülebilir ve alternatif olarak yanlarına Egea 1.6 multijet otomatik eklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldbeer -- 27 Aralık 2024; 9:11:50 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.