Şimdi Ara

800233EF ve 80710723 ps3 uptade hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorunu hale çözemedim bf3 multiplayer oynamak için günceleme geliyor yüklesindiye basıyıroum şu 2 hatadan 1 sini alıyorum yardım edin arkadaşlar
    80710723 ve 800233EF Bu hataları alanların ve çözenlerden yardım istiyorum internete çok araştırdım doğru düzgün bişey bulamadım

...
  • up up up payday 2 de aynı şey oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfire212

Hocam hatanın çözümü var ps3 port açan modemden ondan sonra unb falan değiştircen

800233EF ve 80710723 kardeşim bu hatayı bende alıyorum çözümü söyler mısın acilen ???
  • Gran Turismo 6 800233ef sorunu için bunlarla hiç uğraşmayın, bende yüklemek için sabırsızlandım ve bir sürü yol denedim. Gereksizmiş. Dns de değiştirdim olmadı. Kesinlikle Wi-fi yüklemeyi denemeyin, başarısız olacaksınız. Çünkü 10 GB gibi büyük bir dosyayı havadan yüklemek imkansızmış bunu anladım. Sonuç olarak başardım hem de o kadar uğraştıklarıma yazık olacak basit bir şekilde. Öncelikle yüklediğiniz yada yüklemeye çalıştığınız Gran Turismo 6 eklentilerini silin. Sonra PS3 ünüzü Lan bağlantısı ile bağlayınız. Superonline kullananlar bağlamasın olmuyor. TTNET kullanıcılarına misafir gidin ve 1.7 sürümünü yükleyin. Sabah 8:15 de başladım 13:15 de bitti. Tam 5 saat sürdü. Yavaş yavaş ve itina ile yüklüyor ama güzel oyunmuş yüklediğinize değecek.

PS3 oyun güncelleme sorunu çözümü: 80029564, 800233EF, 80710723 kodları ve çözümü
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.