Şimdi Ara

8000 TL Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Topladığım sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Değişmesini düşündüğünüz vs. varsa fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Ekran kartı için yeni volta serisi Nvidia kartları bekleyeceğim o yüzden ekran kartı almıyorum. Monitorum ise 144hz ASUS 24" VG248QE.

    8000 TL Sistem



  • e.kartı alacağın zaman sistem toplaman daha mantıklı olur.
  • Sistem güzel belki Sıvı soğutmaya yönelinebilir - Seagate yerine Wd -Toshiba olabilir.Aslında Ces 2018 de İntelde bir süpriz yapıp yeni işlemci tanıtanilir.Malum 10nm epeydir erteleniyor ve eski işlemcilerde açıklar patlak verdi yakın zamanda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8k bütçe ile sıvı soğutma ve ekran kartı olmayan bir sistem kurmak bence parayı çöpe atmak demektir. Beklemek konusunda haklısın ama yıl sonunu bulabilir bu bekleyişin üstelik ekran kartı piyasası korkunç haldeyken yeni gelecek kartların daha uygun fiyata piyasaya gireceğini hayal bile edemiyorum sınıfımdaki arkadaş bile orta halli bir yatırımla madencilik sisteminden kazandığı parayı sebep göstererek ki böyle bir seçim yapabiliyorsa en az birkaç milyon kaldırmıştır tam burslu yazılım mühendisliğini bırakmayı tercih etti adam bu örnek ile de madencilik olaylarının azalacağını hiç düşünmüyorum aksine günden güne artacak ve belki de madenciler yeni kartlara çökecek ve piyasa iyice felaket bir hale bürünecek diye düşünüyorum o yüzden bırakın diğerlerini önce ekran kartını almaya bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.