|
8000 mAh bataryalı Honor Power tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
-
-
cok iyi telefon olmuş gorüp denemek lazim tr gelse baya satiş yapar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
yani şuna 7 plus gen 3 koymak çok mu zor! 50 dolar pahalı olsun!
-
ekranın kavisli çok değildir umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 16 Nisan 2025; 11:46:3 >
_____________________________ -
Yani uzaya mı çıkacaksın 7..3 veya 8.2 olunca ))))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ekran büyüklüğü ile sorunum yok .ekran koruyucu durmuyor işte, kenarlardan kalkıyor sürekli :)
Hem tipi hemde özellikleri fena değil o batarya ile tam sosyal medya canavarı olur bu.
-
Bize böyle telefonlarla gelin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Katlanabilir telefonlardan çok bana yüksek kapasitede bataryalı ya da büyük kamera mercekli telefonlar daha cazip geliyor. Telefon değiştirirsem muhtemelen artık bir Samsung yerine diğer kabul edilebilir amiral gemisi özelliklerini muhafaza ederek böyle bir yönden çok sivrilebilmiş/özelleşebilmiş bir modele geçerim. 8000 mAh bu verilmiş özellik havuzu ve ebatlarla kulağa muhteşem geliyor.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
Siz koskoca adminsiniz. Eliniz uzundur. Türkiye'ye gelecek mi nasıl bilgi alırız, nasıl öğreniriz? Honor Türkiye müdürünün numarası varsa bir arayabilir misiniz :)
mutlaka gelmeli
Sonunda be çok şükür birileri daha yüksek kapasiteli bataryalar koymayı akıl etmişler. Böyle elle tutulur somut özelliklerle gelin işte. Xiaomi de 7000 mah kapasiteli bir telefon çıkarıyormuş. Ben şunu hiç anlamıyorum, yıllardır amiral gemisi sınıfı telefonlar üretiyorsun, telefonun hayvan gibi donanımı var. E o donanımı kullanacak oyunlar yazılımlar olacak, o telefon yüksek enerji çekecek ama adamlar saplanmış kalmış 5000 mah bataryalara. 7000 artık alt sınır filan olmalı. En azından amiral gemisi telefonlarda bu olmalı.
Türkiyeye gelir mi asıl soru bu
-
Cinli firmalar 2 3 senedir silikon bataryaya gecip 7 bin 8 bin dosuyor copsung ve copple kalas gibi 6.9 inclik telefonlara hala 4 5binlil lityum pil koyuyor
-
Peki bu bataryaları neden hep orta seviye telefonlara koyuyorlar? Amiral gemisi seviyede donanımlı telefonlara hep düşük batarya koyup geçiyorlar.
Üst seviye telefonlarda fazla kameralar yüzünden bataryaya fazla yer mi kalmıyor acaba?
Elektrikli arabalarda düşündükleri şeyin aynısını düşünüyorlardır. 450-500km nin çoğu kişiye yeteceğini düşünüp maliyetten düşüp daha hızlı şarj etmeye ve pil küçültmeye odaklanıyorlar.
Daha büyük batarya telefon için daha büyük risk demek. Ortalama kullanıma yeterli düşündükleri bataryayı koyuyorlardır. Büyük marka facialarından kaçınıyorlar belli ki. Alt grup telefonlarda daha büyük batarya ile kullanıcı çekmeye çalışıyor.
Benim kişisel görüşüm.
Bu cihazı kesin alacağım. Tam medya tüketmelik. Ayrıca kalabalık ve yoğun şehirlerde normal gps sıkıntı yaşatıyor. Bunda çift frekans desteği var çok rahat ettirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 18 Nisan 2025; 8:0:48 >
_____________________________ Gittiğiniz yol, hızınızdan daha önemlidir. -
10bin mah standart olmalı artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Sonyboy kudurtucu.
Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.
FIFA Online 4 [ANA KONU] -
Türkiye'ye gelirse muhteşem olur ama pekte umudum yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
cok iyi telefon olmuş gorüp denemek lazim tr gelse baya satiş yapar
|
|
yani şuna 7 plus gen 3 koymak çok mu zor! 50 dolar pahalı olsun!
|
|
Sonunda be çok şükür birileri daha yüksek kapasiteli bataryalar koymayı akıl etmişler. Böyle elle tutulur somut özelliklerle gelin işte. Xiaomi de 7000 mah kapasiteli bir telefon çıkarıyormuş. Ben şunu hiç anlamıyorum, yıllardır amiral gemisi sınıfı telefonlar üretiyorsun, telefonun hayvan gibi donanımı var. E o donanımı kullanacak oyunlar yazılımlar olacak, o telefon yüksek enerji çekecek ama adamlar saplanmış kalmış 5000 mah bataryalara. 7000 artık alt sınır filan olmalı. En azından amiral gemisi telefonlarda bu olmalı.
|
|
10bin mah standart olmalı artık
|
Benzer içerikler
- instagram takipçi yükseltme
- instagram koyu tema
- whatsapp hesap ekleme
- whatsapp liquid glass
- spotifydan instagram story atma sessiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı