Şimdi Ara

80 bin Tl'ye sunroof'lu hangi araç alınabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Bütçe maksimum 80.000 Tl. C segment veya üstü, kesinlikle benzinli açılır cam tavanı veya sunroof'u olan bir araç arıyorum.

    Kazasız, 90.000 kilometreyi geçmemiş maksimum 10 yaşında hangi araçları; neden önerirsiniz arkadaşlar ? Sedan veya hatchback 5 kapı olabilir.

    Şu an Astra 1.4 turbo sport otomatik viteslere yakınım lakin trim sesi ve yüzünün çok eski olmasından dolay içime çok sinmiyor.

    Bunun yanında İnsignia var 1.6 turbo makyajlı otomatik lakin onun da yakıtı korkutuyor.

    Ekleme, araçta en çok konfor ve yalıtım arıyorum. Performans, donanım ve hacim çok önemli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armutsever -- 21 Şubat 2019; 17:16:6 >



  • I30 Elite ya da Ceed Concept Plus bakabilirsiniz.
    Sunroof değil , açılabilir cam tavan mevcut.
    Trim sesi olarak sadece tümseklerden geçerken cam tavandan bazen tıkırtı gelebilir.
    Donanım olarak Elite gırtlak dolu.
    Yalıtım ve konfor Astra ' dan çok üstün.
    Bütçenize rahatlıkla dizel+otomatik alabilirsiniz.
  • golf comfortline manuel sunroof'lu olanları vardı. dsg olanları pahalıdır da manuel olanları bulunabilir sanırım. 2013-2015 arası.
  • O fiyata temiz makyajlı insignia çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E90

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsignia bakın 2013 üstü makyajlı kasada bulunabilir 1.6t cok yakar derseniz 1.4t bakın hatta fabrikasyon lgli de denk gelebilir bi zamanlar ülkemize ithal edilmisti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 21 Şubat 2019; 19:37:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 astra sport sahibiyim stil paket hb otomatik 1.4 Turbo trim sesi hiç duymadım size kim söyledi bence bir test edin öyle kararınızı verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dangerousman i30 çok aklımı çelen bir araç olsa da dizel düşünmediğim için hiç niyetlenemedim. Daha önce bindim ve çok beğendim aslında ama dizel istemiyorum; benzinli otomatikler de lpg uyumsuzluğu ve fiyatlarının dizel otomatiklerle yarışması nedeniyle yatmadı aklıma

    @Çocuk Adam temiz ve sevdiğim renk bulabilirsem ilanları takip ediyorum ama fiyat olarak manuel olsa da şu an cam tavanlılar biraz aşıyor bütçemi ve mümkün olursa otomatik araç arıyorum.

    @Sadece Sürücü Asx alma ihtimalim yok, kötü anılarım var o araçla ve çok çok çirkin o araç sabah kapımın önünde görsem güne kötü başlarım sanırım...

    @mamlamoz 1.6t makyajlı temiz var bir tane bütçeme uygun sunroof'lu; uzun süreli hiç binmedim ve yakıtını dert ediniyorum. 1.4t hem makyajlı hem sunrooflu pek bulunmuyor ne yazık ki.

    @karahancer2 hocam ben bindim bir süre kullandım da bir arkadaşımınkini. Konsolda garip bir şekilde trim sesi vardı çok kaldı o durum aklımda, yoksa daha yeni sizinkinin 2013 modeli hatasız 72bin'e sattı arkadaşımın akrabası almadığım için çok pişman oldum ama yinede en yakın olduğum ve bütçeme uygun şu an astra gözüküyor.




  • armutsever A kullanıcısına yanıt
    3 senedir makyajsız 2012 1.4t sahibiyim lpg ye gerek bile duymadım 70-75 e tertemiz stil paket +suntofflu bulunabilir güzel bir lpg kitiyle tertemiz binersiniz ancak 4.85 santim uzunluğunda ve oldukca genis bir arac parklarda ve dar alan manevralarında sıkıntı onun dısında uzun yolda cok keyifli ayrıca trigeri zincirlidir bu motorun ve lpg ye de ok uyumludur aklınızda olsun dusuk km 1.4t stil paket ( afl farlı) sunrofflu bi edition elegance cosmonun boslugunu doldurur ayrıca trim seside yok gibi sadece iyi bir lastik almak gerek jantlar 18 olunca yuvarlanma sesi biraz geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 22 Şubat 2019; 0:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C180Kompressor biraz daha bütçeyi artırrsanız yakıt sıkıbtıysa lpg taktırıraınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Bütçemi çok artırmam lazım temiz düşük kilometre için. Tercih etmem hocam başımı ağrıtır o 80 maksimum sınırım benim. Sağolun tavsiye için.
  • Giuliettalara bakabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Hocam makyajlıları çok beğeniyorum fakat sunrooflu olanların fiyatları sarı sitede çok garip yerlerde. Manevra ya da park problemi yaşamam zaten büyük bir araç kullanıyorum. Still pakette fark ne oluyor hocam biliyorsanız söyleyebilir misiniz, büyük ekran jant bluetooth farklarını biliyorum ama alf far ayrıca opsiyon sanırım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.