Şimdi Ara

8.sınıf ve sevglili ( yardım )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi googlex -- 9 Şubat 2013; 1:10:29 >

• Dur bi yavaş, nefes al.
  • 8. sınıf mı ?

Blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: googlex

konuya girim abiler çok sevdiğim bi sevgilim var oda seviyorum :D kızla aynı okulda ve serbisteyiz face filan konusmak güzel oluyor fakat iş gercek hayata gelince 0 ne yapmalıyım bi yardım etseniz bana ne yapmalıyım ?

sen ne diyon değişik ?

olum git ders çalış arkadaşlarınla top oyna falan. kızla ne işin var ?

bu arada anlatım bozukluğu level 99
  • Ap serisini izle olmadı glee bin ilk sezonunu izlesen ve kendini ilk okul değil liseli gibi hissedersen çok daha güzel seyler olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmm şunları gecsek ne yapmalyım ben böle yazıyorum biraz bozuk :D siz anlayın işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1) serbisten inip servise binin.
    2) yanına usulca yaklaş veeeee yanına otur ibişş bu yaşta ne aşkı.

• quote:

konuya girim abiler çok sevdiğim bi sevgilim var oda seviyorum :D kızla aynı okulda ve serbisteyiz face filan konusmak güzel oluyor fakat iş gercek hayata gelince 0 ne yapmalıyım bi yardım etseniz bana ne yapmalıyım ?

Bu arada sevgilisi varmış oda miymis oda da bunu mu seviyomuş sen sevgiliye ne yapcam dicegine anlatım bozukluğumu nasıl düzeltcem diye sor abisi.

• quote:

Serbisteyiz
    serbisteyiz
    serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz
    serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz serbisteyiz

quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

Hocam, imzanı beğendimde kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ryuzaki- -- 25 Ocak 2013; 23:42:35 >

• daha liseli bile degil
  • quote:

Serbisteyken telefondan faceye gir seni seviyorum yaz kıza göster
  • uyudunmu?
    Ben uyumadim yaz hemen şimdi çabuk

• önce konuşmayı,yazmayı öğren sonra uygulamaya geçersin zaten. bu kadar sıkıntı yapma
  • Deget len dersine .. Daha 13-14 yaşında aşk diyor bi gel ünive görürsün gerçeğini boşver.. Ulan bi benmiydim OKS ye çalışan ÖSS ye abanan ya !
  • Serbis ne lan ?
  • Üzerine gitmeyin len çocuğun. B, v harfinin hemen yanında. Eli kaymıştır.

Ben 7. sınıftan beri DH'deyim, lisede son senem. Bu kadar ezilmemiştim la, üzüldüm çocuğun halini görünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 26 Ocak 2013; 1:16:45 >
  • EM ONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

Üzerine gitmeyin len çocuğun. B, v harfinin hemen yanında. Eli kaymıştır.

Ben 7. sınıftan beri DH'deyim, lisede son senem. Bu kadar ezilmemiştim la, üzüldüm çocuğun halini görünce.

8.sınıf ve sevglili ( yardım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Marian -- 26 Ocak 2013; 1:23:26 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.